Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már túlmegy azon a bizonyos határon?
Fél éve kerültem új munkahelyre, jól beilleszkedtem, viszont az elmúlt pár hétben elkezdtek a férfi kollégáim bepróbálkozni nálam annak ellenére, hogy tudják: férjem és gyerekem van.
Az egyik már odáig jutott, hogy szinte szerelmet vallott és felvázolta, hogy értem mindent megtenne még azt is felvállalná, hogy csak második legyen az életemben, mert annyira vágyik a velem töltött időre... egy másik elhívott, hogy üljünk be valahová, mert szeretne jobban megismerni, de van, aki apró ajándékokkal kedveskedik, stb...
Én alapjáraton kedves vagyok mindenkivel, elbeszélgetek velük, meghallgatom őket, néha még viccelődünk is, de kezdem magam rosszul érezni azért, mert ezt teszem. Lelkiismeret-furdalás gyötör a férjemmel szemben, pedig egyikkel sem mentem túl a beszélgetésen, és folyamatosan hárítok, de a kedvességük jól esik, ezt beismerem.
Szerintetek ez már túl sok és egy férjes asszony nem engedhetné meg magának?
azt kell eldöntened, mit is akarsz tulajdonképpen...
ha valóban zavar már ez a szitu, akkor tegyél ellene.
kerek-perec a tudtukra kell adni, hogy bár jólesett a megkülönböztetett figyelem, köszönöd, de neked ez már kínos, és tiszteljenek meg azzal, hogy nem erőltetik a dolgot. Hűséget fogadtál, ez egy önmagadnak tett ígéret,és nem fogod feladni. Mondd el, hogy szereted a férjedet és valóban ki akarsz tartani mellette és kész.
de csak akkor mondd ezeket, ha tényleg így is gondolod...
szóval először magadban rendezd le az érzéseket ,aztán kívülre is egységes képet mutathatsz. ha pedig így csinálsz, akkor tetézd meg azzal, hogy egy lépéssel távolságtartóbbá válsz.
aki ennyiből nem értett, azzal szemben válj rideggé és nyíltan mondd meg, hogy hagyjon békén... és lehet fokozni.
ha nem kérsz belőlük akkor tegyél ellenük. ezt a problémát egyes-egyesül te rendezheted le...
ennyi
Ugyan már, MINDENKI flörtöl időnként és mindenkinek jól is esik. Utána lehet olvasni akár pszichológiai szakirodalomban, hogy bizony, az emberek jobban érzik magukat, ha a munkatársaik/barátaik elismerik a szépségüket gesztusokkal, testbeszéddel. Ettől még senki nem lesz útszéli... Aki meg tagadja, hogy jólesik neki, az álszent.
A gyakorlat az mondja, hogy addig nincsen baj, amíg az ember a flörtölésből szedett boldogságot, energiákat a házasságában/párkapcsolatában kamatoztatja, és nem azon kívül. Például ha velem szemezni akar egy pasi a villamoson, nőnek érzem magam tőle, és mindig eszembe jut, az én férjem mennyire szerencsés pasas. Ettől vidámabb leszek, és amikor találkozunk, megmutatom neki, micsoda nő vagyok, mondjuk egy szenvedélyes csókkal. Ez jót tesz neki is, nekem is.
Persze, azt meg "tilos" elmondani, hogy: "drágám, ma megnézett egy helyes pasi a villamoson", mert ez a kapcsolat szempontjából érdektelen és demoralizáló.
Kérdező: Tedd rendbe a házasságodat. Egyáltalán mi baj van vele? Írtad, hogy nincsenek rendben a dolgok, de ha összemelegedtek a férjeddel, sokkal inkább biztonságban leszel a munkahelyeden is. Egyébként pedig tényleg viselkedhetnél ridegebben a férfiakkal, sőt megmondhatnád nekik szemtől szembe, hogy édes, de kopjanak le. Amúgy sem vehetnek túl komolyan, ha egyszer tudják, hogy van valakid...
Én is jártam így egyszer, annyi különbséggel, hogy nálam csak 1 pasi próbálkozott be. Mivel közvetlen munkatársak lettünk, ezért elkezdtünk beszélgetni, és azt mondta ebédeljünk együtt, mivel úgyis egész nap együtt dolgozunk, ismerjük meg egymást.
Első körben elmondtam, hogy a férjemmel élek. Ő is mondta, hogy van barátnője. Egyáltalán nem úgy tűnt, hogy szimpla barátkozáson túl mást is akarja. Másrészt eszembe se jutott mivel nem vagyok éppen a szépség mintapéldánya:D
Aztán egyre többet kereste a társaságomat munkán kívül is, úgy mint hazakísért, és reggel megvárt, hogy együtt induljunk. Egyik ilyen napon, amikor hazakísért, a kapuban felém hajolt, és meg akart csókolni. Elhúzódtam, és megkérdeztem hogy mégis mi a fenét csinál?
Erre azt mondta, hogy ennyi randi után már igazán engedhetném, hogy megcsókoljon. Mondom mi bajod van?
Ő elmondta hogy valami nagyon megfogta bennem, és eleinte tényleg csak barátkozni akart, de aztán megkedvelt, és szeretne összejönni velem.
Én meg megmondtam, hogy már az elején közöltem vele, hogy férjnél vagyok, és ez azóta sem változott, így nem lehet köztünk semmi, és a barátnőjével kéne inkább törődnie.
Ezek után másnap még csak nem is köszönt... mondom oké, biztos még mérges. De nem csak hogy mérges volt , de még szemétkedni is elkezdett. Bekavart a munkámba, vagy beszólogatott a többiek előtt...hogy bár a férjem tudná kivel randizgattam mostanság...meg ehhez hasonlók.
Elterjesztette azt is, hogy viszonyunk volt.
Határozottan kell nemet mondani. Bár vannak pasik akik nem értenek abból sem. Ez régebbi tapasztalatom.
Azóta jött egy új lány, vele is ugyan ezeket csinálta, miután a csaj visszautasította. Így már senki nem hiszi el amiket mond.
27/N
"Aki meg tagadja, hogy jólesik neki, az álszent."
Azért mert ezt mondod, nem lesz így. Én nem szeretem, ha megdicsérnek, mert olyan, mintha egy nagy piros APPROVED pecsétet nyomnának rám, hogy gratulálok, átlagos vagy, megfelelsz a követelményeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!