Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek! Sikerült megőrizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Sikerült megőrizni bizonyos dolgokban a titokzatosságotokat?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokra gondolok, amiket még a randizás időszakában egyedül, közönség nélkül tudtatok megcsinálni, pl. szőrtelenítés, nagywc, stb. Ki mennyire vonul félre/tud félrevonulni? Mi az, amit semmiképp nem csinálsz a férjed előtt?
2014. okt. 3. 13:00
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
32%

Mi betartjuk az illemet. Ha pukizzni kell, kimegyünk a mellékhelységre, és ott csináljuk.

És azt már a legvadabb illemtankönyvek is méltón elismerik illendő viselkedésnek, ha ott olyan recsegős ropogós, dörgedelmes, bugyborékolósba torkollót fingunk, hogy utána percekig visszhangzik az egész lakás.

Ezt ugyanis így már szabad.

2014. okt. 3. 14:22
 22/43 anonim ***** válasza:
67%
Képzelem micsoda rohangálás lehet nálatok egy jó csülkös bableves után :DDD
2014. okt. 3. 14:25
 23/43 anonim ***** válasza:
93%
Én be szoktam jelenteni, ha nagywc-re megyek, mert sajnos nagyon szorulásos vagyok, így tudja, hogy olyankor jó ideig nem jöhet be, szóval, ha pisilnie kell, olyankor elintézi előtte. Még szokta is mondani, hogy hajrá :D Nem szoktunk egymás előtt wc-zni, szerencsére ahová nemsokára költözünk, ott külön lesz a wc a fürdőtől, szóval ez még annyira sem lesz probléma. Szőrtelenítést a kozmetikusom intézi, de a gyantához ugye kicsit meg kell növeszteni, hogy bele tudjon ragadni, szóval látott már "nem csupaszon", azt szokta mondani, hogy inkább néz még pár napig szőrösen, de csak akkor menjek el, ha biztosan kinőtt. Böfögni simán böfögünk egymás előtt (főleg sajnos én, mert refluxos vagyok, és nem tudom visszatartani, de mindig a szám elé teszem a kezem), de szellenteni csak akkor, ha véletlenül kicsúszik (nem sok ilyen történt eddig), de olyankor mindig úgy teszünk, mintha nem történt volna semmi, hogy a másik ne érezze zavarban magát. Szóval mi valamit simán csinálunk egymás előtt, valamit nem szeretünk :) Anyám viszont állandóan rám törné a fürdőt (amíg otthon laktam, sokszor megpróbálta, de mindig kulcsra zárom), mert ő még a nagywc-t is nyitott ajtónál intézi, de én ennél jóval szégyellősebb vagyok, legalább a wc-n had legyek egyedül :D
2014. okt. 3. 14:45
 24/43 anonim ***** válasza:
29%

Mi nem jelentjük be, férjem néha megemlíti, hogy nem csak pisilni kell...én ebből nem csinálok gondot, azt mondom, mosdóba megyek. Mindketten tudjuk, hogy van, de nem jelentjük be. Egyébként talán akkor ez könnyebben megoldható, ha nem ugyanakkor vagytok otthon, mi nagyon keveset vagyunk otthon és akkor sem egyformán, úgyhogy akkor tudjuk intézni, mikor egyedül vagyunk.

Sajnos van, amikor

Én azt vallom mindenesetre, hogy ez nem a szerelmünkre tartozik, pont az ilyen dolgok ölik meg a lángot, mikor már ugyanúgy látod, mint mondjuk a tesódat otthon.

2014. okt. 3. 14:54
 25/43 anonim ***** válasza:
29%
0%..gratulálok a "megyek kakilni, drágám" típusú "nőknek".
2014. okt. 3. 15:13
 26/43 anonim ***** válasza:
87%

Titokzatosság? Sosem törekedtem erre.

Én nem valami nőiesség álcáját akarom magamra erőltetni, én ember vagyok, nem valami csodalény, aki nem kakil, vagy titokban pukizik, vagy elszublimál a szőre magától.

Ha valaki emberi mivoltomban, a természetes emberi szükségleteimmel nem tud elfogadni, akkor mehet amerre lát.

És nem azt mondom, hogy az orra alá durrantok, vagy előtte kakilok, hanem nem próbálom eljátszani, hogy én ilyeneket nem csinálok. Na meg nem akarnám egész életemben eljátszani ezt a szerepet, nem lenne komfortos.

2014. okt. 3. 15:21
 27/43 anonim ***** válasza:
72%
24 ne haragudj, de azért az nem normális dolog, hogy annyira feszélyez benneteket a wc-re járás ténye, hogy igyekeztek akkor sza.rni, amikor a másik nincs otthon. el sem merem képzelni mit csinálhattok szex terén. látott már meztelenül?
2014. okt. 3. 15:34
 28/43 anonim ***** válasza:
94%
Én gyakorlati okból szólok, ha vécére megyek (azt nem közlöm, hogy kicsi vagy nagy oka van): hogy addig figyeljen ő a kúszó-mászó babánkra, ne legyen abban a nyugodt tudatban, hogy ha kimászik a konyhába, én úgyis figyelek rá.
2014. okt. 3. 16:36
 29/43 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen titkok nincsenek előttünk. Sőt, azt gondolom, hogy egy hosszútávú kapcsolatban (10-20-30-40-50 év együtt) már nem is kell, hogy legyenek. Igen van, hogy mondom, hogy megyek wc-re...látott már betétcsere közben is...böfögni és pukizni is merünk egymás előtt...volt, hogy ő borotvált meg..... Szóval így egyáltalán nincsenek köztünk tabuk. Én..mi..így érezzük jól magunkat. Legalább egymás előtt ne kelljen ilyen emberi dolgok miatt feszengenünk. Nekünk ez fontos. Bízunk egymásban..tudjuk, hogy egy kis betétcsere...vagy puki nem fogja lerombolni a szerelmünket. :D Mások előtt nyilván nem teszünk ilyesmiket. 29/nő
2014. okt. 3. 16:42
 30/43 anonim ***** válasza:
79%

???

ha akarom mindent tudok egyedül, de pl a szőrtelenítés az pont az amit egymásnak csinálunk a férjemmel.

nem szoktam pukizni előtte (előfordult, de sázndékosan soha senki előtt nem szoktam)

nagywc-zni sem, azt nem is tudok úgy, ha tudom, hogy valaki hallhatja..

soha nem cseréltem előtte tampont, nem is szeretnék

de ennek szerintem semmi köze a titokzatossághoz

2014. okt. 3. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!