Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti hogyan maradtok vonzóak?
Mi az amire figyeltek? Természetesen nem arra gondolok hogy nagy estélyiben főz valaki otthon hanem mondjuk sminkeled e magad egy picit? Otthon mibe vagy? Az utcán magassarkút hordasz? A ferjed több ev után is vonzónak tart?
30/no
Járok edzeni, sminkelni akkor szoktam, ha megyünk valahova, de akkor is púder + szempillaspirál meg időnként szemceruza, mikor milyen kedvem van. Itthon cicanadrág + ugyanaz a felső, amit bárhova máshova is felvennék vagy egy tunika. Régi elnyűtt póló + 10 mérettel nagyobb combokat adó mackónadrág sincs. Nem hagyok magamon szőrt. (lézer + gyanta, attól függ hol) Körmeimre is mindig figyelek, hogy rendezettek legyenek.
Az összképtől függ, hogy magassarkút hordok-e. :) Ha csinosabban akarok kinézni, akkor igen, ha sportosabban, akkor nike vagy egyéb sportcipő.:) "Még" Vonzónak tart. :)
23N
-Mindennap hajat mosok,természetesre sminkelem magam és alaphigiéniára odafigyelek(fürdés/zuhanyzás,parfüm,dezodor,szempillaspirál,szemöldök,kis alapozó,esetleg pirosító!)
-Mindig alkalomhoz és az alakomnak megfelelően öltözködöm,és a legfontosabb, hogy nőiesen,csinosan is ezek mellett.
-3 hetente kitisztítom magamnak az arcom, hogy ne legyen mitesszeres és pattanásos sosem
-hetente gyantázok/epilálok,kifestem a lábkörmeim
-4hetente elmegyek műkörmöshöz géllakkoztatni,v franciát építtetni a körmeimre, hogy szép legyen a kezem
A külsőmre tehát napi félórát szánok :)
Utcán hordok magassarkút,de inkább magastalpút,illetve télen ha nincs hó,magassarkú csizmát!
Itthon cicanadrágban,és sima felsőben/pólóban és mamuszban vagyok :) De szerintem ez is lehet szexis :D
A férjem érezteti, hogy csinosnak tart.Napközben azért kapok simogatást,titokban markolászást és csókot is :)
Sosem sminkelek hétköznapokra, csak alkalmakra. Ha lenne egy kis tehetségem hozzá, lehet csinálnám, de bohócot inkább nem festek magamból.
Otthon óriási pólókban vagyok, meg rövidebb pamutnadrágban. Szeretek csinosan öltözni, szó se róla, de mikor haza érek az első hogy ledobom a szűk ruhákat.
Éktalpú cipőket hordok. Alacsony vagyok sajnos, szóval a jó közérzetemhez szükségem van arra az 5cm pluszra. :) Viszont a gyenge bokám miatt a sima magassarkú sajnos szóba sem jöhet.
A férjem is fénysebességgel szabadul meg az öltönyétől, ha hazaér. Ilyenből nincs probléma nálunk.
Aamat adom, hgy jól érezzem magam a bőrömben. Ha én elégedett vagyok, akkor valószínüleg más is az lesz velem, ugye a kisugárzás.
Elégdettnek lenni nehéz zsíros fejretapadő hajjal és szakadt cuccban..
Evidens dolgok:
Tiszta vagyok,kitérdesedett ruhában csak takarításkor vagyk, mert azért nem kár...tehát úgy vagyok tthon, hogyha bárki beesne, akkor sem kellene átöltöznöm.. Smink minimális, vagy semmi, de a hajamat mindig fetűzöm itthon is, egfeljebb csqk balerna kontyba..
Utcára mindig van sminkem, de nem vakolat, a stílusom nőies, szandál, balerina szerű, vagy sarkos cipő, de nem 10cm, max 5, sportosan sosem öltözöm, akkor is "csajosan sportosan" de ennek csak a stílusomhoz van köze. Férjem 6 év után is vonőnak tart, remélm 20év után is így lesz. Pl felszedtem kb6 kgot a kapcsoatunk aatt, szerinte semmit nem átztam, egyébként lehet, csak idősebb lettem, más, nőiesebb alakom van.
Egybként gyakran van másotól is visszajelzés, hogy csinos vagyok...nagyon jól esik, mert akkor mg obban érzem magam a bőrömben ( néha rámtör a kishitűség...)
Bár hivatalosan nem vagyok feleség (lehetnék, de nem akarok, viszont igen tartós kapcsolat, közös ház és élet megvan), nem igazán észlelem a különbséget, úgyhogy válaszolok.
Nekem egyszerű. Sosem voltam vonzó.
Amit teszek, azt magam miatt és a hosszú, minél egészségesebb életem miatt teszem (azért az jó, ha a páromnak is jobban tetszem miatta). Próbálok többet mozogni, fogyni, majd egyszer izmosodni.
Sosem hordok magassarkút, az egészségtelen és csak felbuknék benne, miközben szép úgyse leszek tőle. Nem sminkelek, sajna mostanság a párom sem, pedig jól áll neki. De majd biztos lesznek még beöltözős alkalmak :D
Itthon abban vagyok, amit találok és kényelmes. Illetve ilyenkor meleg... Most épp szürke melegítő van rajtam, a páromnak mindegy, de nekem nem tetszik. Remek szövetnadrágjaim vannak, de ez melegebb és kényelmesebb. Plusz azokat nem akarom összefestékezni, mostanság pedig alakítjuk a házat s elfelejtem átvenni a ruhámat minden aprósághoz. A pólóm teljesen normális, olyan, amiben mások közé is megyek.
A páromon nem látszik, hogy ne tartana vonzónak, az inkább én vagyok. Sosem voltam se szép, se csinos. Ez amúgy jó, nem sok vesztenivalóm van az öregedéssel esztétikailag, inkább karakteresebb leszek majd a ráncokkal ;)
A párom sem öltözik ki nálam jobban, ugyanannyira sminkel, úgyhogy szerintem ez OK. Az ilyen nemi különbségek iránt mindketten elég érzéketlenek vagyunk. Az androgünök már csak ilyenek.
Szerintem a tisztaság, ápoltság a fontos, nem a smink, frizura (amennyiben alapból is normálisan néz ki a haj) és a cipősarok.
Mindig csinosan, nőiesen öltözöm, szoknya, zakó, csinos blúzok, szövetkabát, elegáns táska. Néha magassarkú, bár bevallom, hogy nem nagyon szeretem, de ahhoz a férjem sem ragaszkodik, mert ő sem valami magas, magassarkúban akkora vagyok, mint ő, és jobban szereti, ha kisebb vagyok. Inkább probalok elegánsabb, de kisebb sarkú(nem teljesen lapos) cipőket választani. Mindig sminkelek, minden nap, nálam ez alap, bb krem, korrektor, tus, szemhejpuder, spirál. Ezt nem sozktam lemosni csak este, szóval itthon is ki vagyok sminkelve( mindenbpl minőségit vélasztok, max a BB krém nem látszik estére, de amúgy szép a bőröm, csak szeplős kicsit.
Súlyfelesleg sajnos van rajta, küzdom is ellene folyamatosan, de sovany sosem leszek, úgysem (10 kg plussz). De ez már megvolt, mikor összejöttünk, sőt, akkor még több voltam, szóval ez őt nem zavarja. Hajam mindig ápolt, 2 naponta mosom, mert amúgy zsírosodna. Itthon általában cicanadrágban, egy testhezálló felsőben, blúzva, kardigánban vagyok.
26/N
Szerintem szánalmas amikor egy nő azon vergődik, hogy 100 év után is vonzó maradjon a párjának...és ezért kondizik, fut, szolizik, műkarmokat tetet fel, szilikon ciciket csináltat, festi magát otthon is, főzésnél is miniszoknyában nyomja...és mindezt azért, hogy a párja félre ne kufircoljon...vagy le ne lépjén...magyarán: megfelelési KÉNYSZERBŐL teszi. Ez borzalmas! Ne azért akarjunk vonzóak maradni/lenni, hogy a férjünk ne menjen félre...ne akarjuk már a seggüket is kinyalni! Ez tiszta gáz! Egy normális, ép értékrenddel bíró IGAZI férfi, nem fog azért elhagyni..nem fog azért kiábrándulni belőled....sőt, 30 év házasság után is vonzó nőnek fog látni, ha nem csinálsz műszart magadból, ha nem görcsölsz ezeken a felszínes marhaságokon... Nem kell görcsösen,kényszeresen tenni-venni magad. Felejtsd el. Ha szereted a magassarkút, kényelmes..akkor hord azt! Ha viszont nem jó...akkor csak azért ne tipegj benne, hogy vonzóbb legyél! Ha sminkeled magad..mert szereted, élvezed, jobban érzed magad tőle..tedd azt! De ne kend ki magad csak azért, mert a celebek is úgy flangálnak otthon pörköltfőzés közben! Ha imádsz futni, szeretsz mozogni..tedd azt! De ne azért, mert mi lesz ha már nem lesz elég feszes a popsid és majd emiatt lepattan a férjed.. stb, stb. A lényeg, hogy bármit is csinálsz magaddal...az magadért legyen...ne félelemből, ne elvárásból, ne megfelelésből!
Amúgy én semmi konkrét dologra nem figyelek. Ha figyelek is, azt csak magamért.. Nem görcsölök semmin, mégis magabiztos vagyok! Itthonra csak nagyon ritkán sminkelek...sajnos nem bírom a gyakori sminket. Pedig amúgy szívesen pingálnám magam többször is. Én szeretem. A körmeim mindig hosszúak, eredetiek és magamnak kreálom..lassan már-már művészi színvonalon. :D Kényelmes mackóban, felsőben vagyok itthon. Viszont nem mennék ki az utcára macinaciban. Egyszerűen nekem ez nem jön be... Szeretem a magassarkú cipellőket, de kényelmesebb a lapos..így leginkább olyan cipőket választok, amik bár magasak..mégis kényelmesek. :D Semmiféle trükköt nem vetek be...egyszerűen csak magamat adom. És hála égnek ez már 11 éve működik a férjemnél. ;) 30/nő
Na nézzük csak: éppen párom egyik pizsamája van rajtam, hajam kócos, ideje lenne megmosni, de csak holnap fogom, mert akkor mozdulunk ki és takarítás közben úgyis csak összekoszolódott volna. A hátsómig ér, tönkre is menne, ha naponta mosnám, szárítanám.
Ma ebben a "szerelésben" mostam, főztem, takarítottam, míg a férjem az anyját látogatta meg. Nem vagyok se friss, sem üde. Ennek ellenére, a párom amint hazajött, rögtön letámadott. Vonzónak talál mindig és mindenben.
Nem vagyok igénytelen, de időnként szeretem szándékosan elhagyni magam.
Lehet lepontozni. :)
Hétköznap mindig ki vagyok sminkelve, mert munkába, utcára úgy megyek. Nem azért, mert takargatnivalóm van, hanem mert ez is az egyik szakmám, és nekem ez az "alkotás" indítja el a napom minden reggel, ez szenvedély. Szóval van, hogy csak picit sminkelek, de olyan is van, hogy füstös szemekkel indulok neki a napnak, mert ehhez van épp kedvem.
Évszakfüggő az itthoni szettem. Ilyenkor, mikor már hűvösebb, bekuckózós idő van, leginkább pamut leggingseket viselek és színben harmonizáló hosszított, lezser, kényelmes felsőket, ez lehet trikó, de hosszúujjú is. Nyáron rövidnadrág-trikó a legjellemzőbb, de egyszínű trikófazonú pamutruhám is rengeteg van, ezek is nagyon kényelmes viseletek itthon.
Az utcán hordott viseletem is szintén hangulatfüggő, mint a reggeli sminkem. Imádom a magassarkúkat, de van, amikor a hátam közepére kívánom őket, és a legkényelmesebb lapos lábbelimért nyúlok. De igen, sokszor hordok magassarkút is. Valamiért ilyenkor ősszel, télen jellemzőbb, mint nyáron - talán mert a magassarkú csizmákat mindig is kényelmesebbnek tartottam, mint a szandálokat vagy körömcipőket.
Amire mindig figyelek - nem a férjem kedvéért, hanem azért, hogy én jól érezzem magam a saját bőrömben - az a haj-, bőr- és körömápolás. A mellemen kívül minden eredeti rajtam. A hajam a fenekemig ér, fodrászhoz csak festés miatt járok, egyébként itthon, magamnak ápolom, természetesen rendszeresen mosom és szeretek természetes alapanyagokból pakolásokat kutyulni rá. A bőröm régen elég problémás volt, így már fiatalon hozzá kellett szoknom az alapos ápolásra. Kozmetikushoz ritkán járok, gyakrabban kéne, de egyszerűen utálom, így sajnos hanyagolom. A szőrtelenítés számomra nagyon fontos, utálok minden egyes szőrszálat magamon, így rendszeresen gyantázok és borotválok (területenként eltérő a szőrtelenítési módszerem). A köröm hasonló szenvedély nálam, mint a smink. Akár naponta váltogatom a színét, imádok lakkozni, díszíteni. Műkörmöm sosem volt, nem bírnék 2-3 hétig egyforma körmökkel élni.
Ja, és még valami. A sport. Régen utáltam, tinikoromban a legnagyobb ellenségemnek tartottam, később rájöttem, az egészségem többet ér, így ezt leküzdöttem. Azóta rendszeresen sportolok és bár nem mondom, hogy nem tudnék nélküle élni, de egyszerűen kell és kész. Fitten tart, sokkal csinosabb lettem - bár mindig vékony voltam -, elkerülnek a betegségek, kikapcsol, levezeti a stresszt, stb. Sablon, de tényleg nagyon fontos és jó, kár, hogy én sem hamarabb jöttem erre rá.
A férjem vonzónak tart, igazából semmit nem változtam, mióta együtt vagyunk, így elég elszomorító lenne, ha már nem vonzaná az, ami az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!