Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerényen élő feleségek! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerényen élő feleségek! Hogy oldjátok meg, hogy ápoltak legyetek?

Figyelt kérdés

Egy ideje nem meg jól, már a tartalékainkat is feléltük.

Hobbimunkával keresek egy kis pénzt, de már azt sem tudom magamra fordítani.

Az új ruhákról, cipőkről már rég lemondtam, ezer éve nem vettem semmit. Már ott tartok, hogy nem is sminkelek, egyszerűen nincs rá. (Minőséget nem tudok venni, olcsó vackot meg nem fogok a bőrömre kenni)

Egyedül a hajamra költök, hogy azért kinézzek valahogy. (Nincs festve, nem járok fodrászhoz)

A saját márkás termékek nem váltak be ilyen téren, egyedül a Gliss Kur és hasonló kategória, de abból már majd´ ezer forint egy flakon, és csak két hónapig bírja.

(Rengeteg helyre beadtam az önéletrajzom, várom, hogy jelezzenek, de eddig semmi)

Ti hogy oldjátok/oldottátok meg az ápoltságot?

2014. nov. 7. 12:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk elkezdenék valami piacképesebbet/nyelvet tanulni, hogy legyen munkám, és akkor nem kell lemondani semmiről. (Amúgy meg a gliss kur és társai pont olyan vackok mint az összes többi drogériás/spar akármi saját márkás cucc... gyógyszertárban nézz körül, lehet hasznosabb és olcsóbb terméket kapsz.)
2014. nov. 7. 17:04
 22/34 anonim ***** válasza:
82%

"Nem akarok beszólni, de alapozó nélkül felrakni szemfestéket olyan, mintha egy gyönyörű szép cipőből kilógna a sárga, hosszú, ronda lábköröm."

Hát, ha csúnya a bőröd akkor biztos.

2014. nov. 7. 17:59
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk elkezdenék valami piacképesebbet/nyelvet tanulni, hogy legyen munkám, és akkor nem kell lemondani semmiről."

Mondjuk munkanélküliként hogy fizetsz ki egy tanfolyamot/diplomát?

2014. nov. 7. 18:34
 24/34 anonim ***** válasza:
17-es igen a DM-es saját márkás cuccok nagyon jók én is azokat veszem,pedig megengedhetnék magamnak "puccosat"is,de minek,amikor ez is ugyanolyan jó :)
2014. nov. 7. 23:27
 25/34 anonim ***** válasza:
52%

"Nem akarok beszólni, de alapozó nélkül felrakni szemfestéket olyan, mintha egy gyönyörű szép cipőből kilógna a sárga, hosszú, ronda lábköröm."

Hát, ha csúnya a bőröd akkor biztos."

Hát persze, hogy fel vagy pontozva százra, amikor itt a többség hozzá se szagol a sminkhez. Egy leheletnyi alapozó, ami megegyezik az arcod színével, nem ront az összképen, ez az alapja mindennek. Ahogy a neve is mutatja.

Tudtad, hogy aki sminkeli magát (ahogy a nagykönyvben le van írva), annak szebb a bőre, mert általában többet foglalkozik vele? Lemossa a sminket, arcot mos, rendesen hidratál, mert tudja, hogy a száraz bőrön maszknak tűnik az alapozó, a zsíroson meg fényvisszaverő.

De minek is pofázok itt, én hülye, hisz tudom, hogy ezen az oldalon mindenkinek fenékig érő gyönyörű haja van, amit évente egyszer mos, tökéletes bőre, amire semmi "kencefice" (jó kis lenéző szó) nem kell, mindenki természetesen olyan szép, hogy a forgalom megáll, és fújfújfúj minden kemikáliára, elég egy rózsarügy, amivel átsimogatjuk a fejünket, és mi vagyunk az etalon.

Csak tudnám, miért látok napfogyatkozást gyakrabban, mint ezekből az éteri lényekből akár egyet is.

2014. nov. 7. 23:55
 26/34 anonim ***** válasza:
56%

"Tudtad, hogy aki sminkeli magát (ahogy a nagykönyvben le van írva), annak szebb a bőre, mert általában többet foglalkozik vele? Lemossa a sminket, arcot mos, rendesen hidratál, mert tudja, hogy a száraz bőrön maszknak tűnik az alapozó, a zsíroson meg fényvisszaverő. "

Nem szoktam sminkelni, de attól még ápolóm az arcomat...

2014. nov. 8. 11:00
 27/34 anonim ***** válasza:
10%

25: én írtam a fenékig érő hajat, nem kell rajta gúnyolódni, tényleg az van. :) Nem töredezik, nem hullik, pedig nem kenem semmi extra ápolóval. Részben genetika, amiről nem tehetek, részben jó táplálkozás. Minden nap eszem a főtt étel mellé friss zöldséget-gyümölcsöt, nekem ez a nassolás. Tegnap pl. délután a TV előtt elcsipegettem két nyers répát és három szem mandarint munka után. Bizonyára jobbat tesz a hajamnak és a bőrömnek, mint egy zacskó csipsz, ráadásul árban is feleannyi, ha már a kérdés is anyagi oldaláról közelíti meg a helyzetet. :)

A bőrápolással és az alapozó helyes használatával viszont nagyon egyetértek. Az ember természetes felépítése okán az arcán nem egyenletes a bőr: a szeme környéke vékony, áttetsző, ezért az erek jobban látszanak, sötétebb a bőr; az áll, az orr, a homlok zsíros; hajvonal környéke szintén hajlamosabb lehet zsírosodásra stb. Egy sima nappali alap sminkhez is hozzátartozik egy kis alapozó, amivel a zsíros/száraz, sötét/világos részek kiegyenlítődnek, ezáltal sokkal szebben mutat a szájfény, a szemceruza vagy egy egyszerű spirál is. Ez nem azért van, mert valaki igénytelen és ronda lenne a bőre, hanem mert tényleg sokféle bőrfelület van egy arcon belül is, egyszerűen jobban mutat egységesen. Én csak nagyon minimális alapozást végzek, szükség esetén korrektorral is kiegészítve, de ég és föld a különbség. Mindez öt perc alatt, és nem vakolat mértékkel mérve.

2014. nov. 8. 12:46
 28/34 anonim ***** válasza:
92%
Cicafüle, nem konkrétan rád gondoltam, az ilyen kérdéseknél MINDENKINEK hosszú haja van, mindenkinek kék-zöld-szürke a szeme (nem barna! az túl átlagos), és mindenkinek homokóra alakja van.
2014. nov. 8. 14:04
 29/34 anonim ***** válasza:
61%
Igen, ahogy az egészséggel kapcsolatos kérdéseknél mindenkinek van egy dédapja, aki 100 éves korában is mangalicakolbászt eszik zsírral megkenve, elszív két doboz cigit, még sincs semmi baja. :)) Az internet arctalansága szül néha meséket. :)
2014. nov. 8. 14:10
 30/34 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk, akkor lehetne vitatkozni erről az "aki sminkel annak szebb a bőre mert" dologról, mert én marha érdekesnek tartom, hogy én csak olyanokat látok/ismerek, akik a sminket takarásra használják, mivel nem elég szép a bőrük? És úgy gondolják, hogy a vakolat majd eltakarja? Ne haragudj, ennél még mindig vonzóbb a normális sminkeletlen arcbőr, mint az, hogy valaki a nem szép bőre tetejére ken egy kis színt, hogy majd attól jobb lesz és nem, nem lesz jobb, sőőőt, még rosszabb lesz, mert se pénze se ideje az arcápolásra a sok festéken kívül, ami meg is látszik és jön az ördögi kör.

Érdekes én azokkal az éteri lényekkel nem találkozok, akik csodálatos bőrüket csodálatosan ápolják és csak azért sminkelik, mert az a leheletnyi alapozó minden alfája és omegája.

2014. nov. 9. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!