Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lenne a jó döntés ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a jó döntés ebben az esetben? Egyáltalán van jó döntés vagy csak kevésbé rossz? (becsúszott baba- háborgó/zsaroló férj)

Figyelt kérdés

Védekezés mellett terhes lettem, 10 hetes vagyok. Már van 3 gyermekünk, nem terveztünk többet. Én voltam a legjobban megdöbbenve, mikor kiderült, hogy mégis terhes vagyok.

A férjemnek azonnal elmondtam a dolgot és ő elég csúnyán reagált. Ahelyett, hogy legalább megpróbált volna kicsit megértően viselkedni, megvádolt, hogy direkt becsaptam vagy, hogy ezt én terveztem így stb. Nagyon rosszul estek a vádak, főleg, hogy ő is tisztában van azzal, hogy erről egyikünk sem tehet, maximum az orvos, de igazából ő sem, mert ilyen előfordul. Most ott tartunk, hogy választás elé állított, vagy elvetetem, vagy elválunk. 1 hete összeszedte a cuccait és azóta még a gyerekek felől sem kérdezett. A testvérével üzent annyit, hogy hívjam, ha megjött a józan eszem.

Fogalmam sincs, mit tegyek. A picit meg szeretném tartani, ebben biztos vagyok, de a férjemmel kapcsolatban már semmiben sem vagyok az. Úgy érzem nem is ismerem ezt az embert. A szüleim szerint hagyjam kicsit lenyugodni, majd magához tér és a picit is ugyanúgy fogja szeretni mint a nagyobbakat. Ebben lehet, hogy igazuk van, de abban már nem vagyok biztos, hogy én is tudnék rá ugyanúgy nézni, mint a történtek előtt.

2014. okt. 29. 15:52
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
Hihetetlen olvasni milyen sorsok vannak. Komolyan mondom a párválasztás előtt emberismeretet kéne tanítani az embereknek. Szóba nem állnék ilyen férfival. Szórakozzon kis csitrikkel az ilyen de ne velem...
2015. szept. 16. 19:37
 42/46 anonim ***** válasza:
40%
"Komolyan mondom a párválasztás előtt emberismeretet kéne tanítani az embereknek." - ezzel abszolút egyetértek. Akkor legalább a férfiaknak is lenne esélyük nagy ívben elkerülni azokat a nőket, akiknek a méhük tartalma előrébb való a párjuknál...
2015. szept. 16. 20:09
 43/46 anonim ***** válasza:
19%
És akkor az utolsó elélvezett a saját bizarr agya tartalmán...
2015. szept. 16. 20:46
 44/46 anonim ***** válasza:
35%

Na kérdező, mi lett veletek azóta. Amúgy ez valahol tényleg az orvos hibája, te elköttetted magad, azt hittétek hogy az orvos jól végezte a dolgát. Ebben te a legkevésbé sem vagy hibás.

Ilyen után a férjemet megreptettem volna. Nem azért mert nem akarja a kicsit, ha tényleg olyan a helyzet akkor értelmes beszélgetés után megoldást lehet találni. Hanem azért mert színtiszta sértettségből, meg abszurd vádakkal hadakozva otthagyta a saját, állítólag várt és szeretett gyerekeit. Arról nem is beszélve hogy még te utalj neki pénzt mert az exe... Itt adtam volna be a válást. Otthagy, nem lehet vele beszélni, vádaskodik és még te pénzeld. Agyam eldobom.

2016. ápr. 15. 18:27
 45/46 anonim ***** válasza:
40%
Igen, engem is megnyugtathatna a Kérdező, hogy végül is győzött a józan ész, és a férje csak fontosabbnak bizonyult számára egy embriónál...
2016. ápr. 15. 22:22
 46/46 anonim ***** válasza:
33%
Nincs általános igazság, mindenkinek igaza van. Csak éppen a két ember igazságának nincs közös metszete. Előbb is rájöhettetek volna, mielőtt pár ember életét elbasszatok.
2019. máj. 2. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!