Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfinek kell felmutatnia hogy van háza meg kocsija és jó munkája, a nőknek meg szinte semmije sincs az ismerkedés, de még a házasság alatt sem?
Akár szórakozóhelyen ismerkedik az ember vagy társkeresőn(most mindegy hogy komoly vagy nem komoly kapcsolat céljából), de mindjárt a köszönés után záporoznak is az ilyen kérdések, van kocsid, és milyen, hol laksz, van saját lakásod, mit dolgozol, esetleg mennyit keresel?
De ha a férfi kérdezi ezeket, akkor jönnek a kerülgető, sunnyogó válaszok, amiknek a lényege hogy a szülőknél lakik, minimálbérezett állása van, vagy egy kicsit többet keres, és a bkv bérleten kívül nincs más utazási lehetősége.
És a nők még a házasság alatt is elvárják, hogy a férfi ezt meg azt nyújtsa anyagilag, de ők szinte semmit sem tudnak letenni az asztalra.
Miért alakult ez ki a nőkben hogy ilyenek?
Így hogy talál az ember normális, komoly kapcsolatra vagy házasságra vágyó partnert?
Csak, hogy lássátok, nőként mit kell elviselni.
Totál ismeretlen felhasználó, legelső levele egy társkereső oldalon:
"Szia,
Lenne kedved holnap egy teljes testmasszázsos, sarokkádas, pezsgős egész éjszakás szexhez? Hely nálam, a 2. kerületben. A ************* email címemre is írhatsz.
Csak akkor írd, hogy jössz, ha tényleg jössz.
C"
És ilyen kreténekkel van tele minden társkereső :)
Most random ez jött, majd jusson eszetekbe, hogy nőként milyen "könnyű" a társkeresés.
Nem tusom te milyen nőkkel talákozhattál az elmúlt 15 évben...de az én ismerettségi körömben egy nő sem kezdi olyan kérdésekkel az ismerkedést, hogy van-e kocsid, házad és mennyit keresel.
Amúgy meg akár tetszik,a kár nem...a férfi dolga az anyagiak megteremtése. A nőé pedig a szülés a gyermeknevelés, a gondoskodás, egy meghitt, kellemes otthon létrehozása.. Ez mindig is így volt. Nem értem miért kell manapság mindent kifordítani... Nem elég, hogy ma már a nők is dolgoznak 8-10-12 órában..de emellett még neveljék a gyerekeket is, háztartást is vezessenek, süssenek-főzzenek...legyenek minden szempontból (anyagiak terén is) teljesen önállók, sőt, 3 szülés és a rengeteg munka mellett is legyenek csábító démonok... Kérdem én...eközben mi a franc a férfiak dolga?? Lenyomja a napi 8 órát a melóhelyén...haza megy, eszik majd döglik egyet? Most őszintén... Az a baj, hogy manapság már nem léteznek igazi Férfiak..és sajnos a kor hatására igazi Nők se nagyon. Lassan ott tartunk, hogy a férfiak nőt játszanak...a nők meg férfit..
Szerintem egy nőnek alapvetően fontos, hogy a leendő gyerekei apja meg tudja-e majd teremteni nekik azt az egzisztenciát, ami a gyerekek felneveléséhez kell. Mert amíg ő gyed-en, gyes-en van, addig túl sokat nem keres.
Viszont, szerintem nem azt kellene nézni, hogy egy húszas éveiben járó fiatal férfinek van-e saját lakása, drága autója..stb (honnan lenne ilyen fiatalon, hacsak nem a szülők adták), hanem azt, hogy megvan-e a lehetősége, képessége és a szándéka arra, hogy ezeket összehozza.
Ez alatt azt értem, hogy van-e normális végzettsége, munkája, tervei a jövőre vonatkozóan...stb.
Nem baj, ha még a szüleinél lakik, nem baj, ha még nemrég kezdett el dolgozni, és nincs sok pénze és egy öreg régi kis autója van (vagy még az se), de halad előre, és látszik rajta, hogy valamire vinni fogja. Ez azért számít egy nőnek.
Olyan pasi nekem biztosan nem kellett volna, akinek nincsenek ambíciói, (végzettsége, normális munkahelye) nem családcentrikus, vagy mindent a szülei toltak a feneke alá...stb.
Szerintem rossz helyeken keresel párt. :) Vagy nem elég kitartóan. Ha látod, hogy aranyásó, akkor lépj tovább.
Egyébként
Nő vagyok, nálunk jövőre lesz esküvő, eddig minden pasimnál többet kerestem, pedig nem egy elszállt összeg a fizum, 1-2-3ezerrel a átlagnak kikiáltott fölött van. A vőlegényem örökölt pénzéből van most kocsink (klassz kis kocsi 1,2millióból), de a fizetésem több, mint az övé. Lakásunk a banké, a kölcsönt "én fizetem", közös kasszán vagyunk, az én fizetésemből élünk (abból megy a kaja, rezsi, kölcsön és a ruházkodás, szórakozás, minden "hétköznapi" kiadás), az ő pénze a megtakarításunk.
Tanultabb is vagyok az összes eddigi pasimnál. Egyiknek sem volt diplomája, nekem 2 és most doktorálok a munkám mellett. Oktatok az egyetemen 3 nyelven.
A barátnőim többsége hasonló cipőben van, mint én.
Volt pasi, akit azért koptattam le anno, mert semmi másról nem tudott beszélni, csak arról, hogy neki mennyi pénze van. Nagyon becsülendő volt, hogy a semmiből jött és egyedül építette fel a saját egzisztenciáját, ami az átlag feletti volt, de idegesített, hogy egyedül erre volt büszke és semmiről nem lehetett vele beszélgetni.
A munka kérdés egyébként jogos (a többi már nem), mert nagyon meghatározó a hétköznapokban, hogy valaki mivel foglalkozik. A vőlegényem dolgozott a media marktban, dolgozott a tescoban és most vállalkozó. Össze sem hasonlítható az a 2 ember, aki akkor volt, amikor ott dolgozott és aki most.
Sajnos a házasság alatt, ha valaki gyereket szül, akkor kénytelen bizonyos szintig eltartatni magát a másikkal, mert hát a gyes és gyed nem ugyanaz, mint a fizetés.
Egyébként ez nem az embereknél kialakult dolog, mindenhol megfigyelhető az állatvilágban is, hogy azok a hímek érvényesülnek, akiknek nagyobb a territóriumuk. ;)
Egyébként mit is írtál, mennyi vagy? 35? Ez nem a gimi, hogy a gazdag srácnak van kocsija és azért buknak rá. A nő szeretné tudni, hogy tartasz-e valahol, vagy egy lúzer vagy és azért vagy egyedül még mindig. Minél idősebb leszel, annál erősebb elvárás lesz, hogy "tarts valahol".
Azért, mert a nő megteheti, hogy válasszon és kész.
Általában több pasi kerülget egy adott nőt, ezért neki nem kerül külön fáradtságba, h azt válassza, akinek többje van.
Én férfiként nem tartom különösebben anyagiasnak a nőket és főleg nem nézem le őket emiatt.
Fura, mert ezek engem sosem érdekeltek, 7 éve vagyunk együtt a férjemmel, és még legalább 6, mire saját lakásunk lesz, mégis én is ezekkel kezdtem a beszélgetést. Merre laksz, egyedül vagy lakótárssal? Saját vagy albi? dolgozol vagy tanulsz? mit? mik a célok stb. Ebből már kialakul egy beszélgetés, persze én is válaszolok semmi titok nincs ebben.
Aztán majd sodródik a dolog. Nyilván vannak, akik tényleg arra mennek, hogy minél gazdagabb pasit tudjanak kifogni, de nem kell általánosítani.
Engem inkább az taszít, ha mondjuk 30 éves kora körül nem tud felmutatni egy biztos állást már a 10. munkahely után sem. Az nem zavarna, ha szülőkkel lakik, minek adjon pénzt albira, ha értelmes a fickó, akkor közösen lehet költözni.
Az a vicc h itt mind 2-en mondjátok h de nehéz párt keres így meg úgy.
De abba bezzeg mind egyet értetek h a szinglik (nem összetévesztendő az egyedülállókkal) mind ostobák mer h van már h valaki nem akar párt magának és egyedül is tudd boldog lenni !
Biztos nincs így csak kitalálja bla bla bla...
Azon még sose gondolkoztatok más öröm is van az életben ? De további kellemes párkeresést. Én nem lennék a helyekben.
Egy Boldog Szingli
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!