Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért csak a férfinek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfinek kell felmutatnia hogy van háza meg kocsija és jó munkája, a nőknek meg szinte semmije sincs az ismerkedés, de még a házasság alatt sem?

Figyelt kérdés

Akár szórakozóhelyen ismerkedik az ember vagy társkeresőn(most mindegy hogy komoly vagy nem komoly kapcsolat céljából), de mindjárt a köszönés után záporoznak is az ilyen kérdések, van kocsid, és milyen, hol laksz, van saját lakásod, mit dolgozol, esetleg mennyit keresel?

De ha a férfi kérdezi ezeket, akkor jönnek a kerülgető, sunnyogó válaszok, amiknek a lényege hogy a szülőknél lakik, minimálbérezett állása van, vagy egy kicsit többet keres, és a bkv bérleten kívül nincs más utazási lehetősége.

És a nők még a házasság alatt is elvárják, hogy a férfi ezt meg azt nyújtsa anyagilag, de ők szinte semmit sem tudnak letenni az asztalra.

Miért alakult ez ki a nőkben hogy ilyenek?

Így hogy talál az ember normális, komoly kapcsolatra vagy házasságra vágyó partnert?

2014. okt. 19. 20:24
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
88%
Nem 16 éveseket kellene keresni, akiknek csak zsebpénzük van.
2014. okt. 19. 20:43
 12/54 anonim ***** válasza:
91%
De most nem jobb hogy kiderül előbb milyen, legalább van lehetőséget mást választani. Azt nekem ne mond, hogy csak ilyen nő van, mert azért bőven van normális nő is.
2014. okt. 19. 20:44
 13/54 anonim ***** válasza:
94%

Alap kérdések ismerkedésnél, hogy hol laksz, hol dolgozol, esetleg még hogy mi a hobbid. Ezekből esetleg kiindulhat egy beszélgetés. Nem volt olyan randim, ahol ez ne került volna szóba mindkét fél részéről. A "mennyit keresel" témát mondjuk kicsit tolakodónak tartom az első alkalommal.

Mikor a férjemmel ismerkedtünk, vele szintén beszélgettünk ilyen témákról, a kocsit is megkérdeztük, mert messzebb laktunk egymástól. Egyébként egyikünknek sem volt, máshogy oldottuk meg az utazást.

2014. okt. 19. 20:47
 14/54 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem, hogy mi a problémád. Jó, minimálbérből nem lehet lakást venni, de dolgoznak és tisztességes munkát végeznek, miközben pl. prostitúcióból már rég lehetne lakásuk. Nálad nincs rendben valami.
2014. okt. 19. 20:49
 15/54 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nagyjából jól látod. Amúgy mit sportolsz?
2014. okt. 19. 20:50
 16/54 anonim ***** válasza:
38%

"Így hogy talál az ember normális, komoly kapcsolatra vagy házasságra vágyó partnert"

Hát ennek 2 oldala van de jelenleg az állapotokat elnézve nehezen.

Az átlag nőnek egy milliárdos kell, az átlag pasiknak meg egy szőke kétszemű csak 100-as mellékel.

Az a helyet h mind 2 nem illúzióban él.

2014. okt. 19. 20:50
 17/54 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó neked nem megy a kérdés értelmezése szóval nem a kérdezővel van a baj, hanem veled.

Nem az a baj, hogy minimálbért keres, hanem az hogy ő minimálbért keres de a társától ennek a tízszeresét várja el jogtalanul hisz ő sem tudta elérni.

2014. okt. 19. 20:51
 18/54 anonim ***** válasza:
37%
Nem utolsó hanem # 15/18
2014. okt. 19. 20:52
 19/54 anonim ***** válasza:
90%

Amikor tàrskeresőztem, chateltem és pont ugyanezzel a problémával szembesültem csak azzal a különbséggel hogy pàr szó utàn a férfiak azt ecsetelgették milyen hàza van, milyen helyekre jàr nyaralni, milyen a kocsija.. Ezt ùgy hogy én nem kérdeztem. Nyilvàn abba is maradt a beszélgetés hamar. Olyan volt mintha arra számitottak volna h akkor gyorsan találkozhatunk is mert erre dobják szét a lábukat a nők! Hát nem mindegyik :)

Sajnos ilyen vilàgban élünk ahol ennire felszinesek az emberek , pedig el kellene jutni odáig hogy ha valakinek van valamije attól nekem még nem lesz!

Mikor megismerkedtem a párommal ( társkeresőn) egyikünk sem volt semmije, külföldön éltünk mindketten, találkoztunk, hamar összeköltöztünk és együtt teremtettünk meg mindet!

Azóta eltelt 6 év, a kisbabánk egy éves már.

Szóval ne add fel, lehet találni rendes, tisztességes párt, kivánom hogy neked is hamar sikerülnön!

2014. okt. 19. 20:55
 20/54 anonim ***** válasza:
33%
Nalunk nekem volt lakasom meg allasom mikor osszejottem a ferjemmel.. 23 evesen. tudod a normalisabbja elkel idoben az embereknek, 35 evesen meg mar ugy tunik nem a krem marad egyedul, olyankor mar mindig van valami stikli..
2014. okt. 19. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!