Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfinek kell felmutatnia hogy van háza meg kocsija és jó munkája, a nőknek meg szinte semmije sincs az ismerkedés, de még a házasság alatt sem?
Akár szórakozóhelyen ismerkedik az ember vagy társkeresőn(most mindegy hogy komoly vagy nem komoly kapcsolat céljából), de mindjárt a köszönés után záporoznak is az ilyen kérdések, van kocsid, és milyen, hol laksz, van saját lakásod, mit dolgozol, esetleg mennyit keresel?
De ha a férfi kérdezi ezeket, akkor jönnek a kerülgető, sunnyogó válaszok, amiknek a lényege hogy a szülőknél lakik, minimálbérezett állása van, vagy egy kicsit többet keres, és a bkv bérleten kívül nincs más utazási lehetősége.
És a nők még a házasság alatt is elvárják, hogy a férfi ezt meg azt nyújtsa anyagilag, de ők szinte semmit sem tudnak letenni az asztalra.
Miért alakult ez ki a nőkben hogy ilyenek?
Így hogy talál az ember normális, komoly kapcsolatra vagy házasságra vágyó partnert?
Alap kérdések ismerkedésnél, hogy hol laksz, hol dolgozol, esetleg még hogy mi a hobbid. Ezekből esetleg kiindulhat egy beszélgetés. Nem volt olyan randim, ahol ez ne került volna szóba mindkét fél részéről. A "mennyit keresel" témát mondjuk kicsit tolakodónak tartom az első alkalommal.
Mikor a férjemmel ismerkedtünk, vele szintén beszélgettünk ilyen témákról, a kocsit is megkérdeztük, mert messzebb laktunk egymástól. Egyébként egyikünknek sem volt, máshogy oldottuk meg az utazást.
"Így hogy talál az ember normális, komoly kapcsolatra vagy házasságra vágyó partnert"
Hát ennek 2 oldala van de jelenleg az állapotokat elnézve nehezen.
Az átlag nőnek egy milliárdos kell, az átlag pasiknak meg egy szőke kétszemű csak 100-as mellékel.
Az a helyet h mind 2 nem illúzióban él.
Utolsó neked nem megy a kérdés értelmezése szóval nem a kérdezővel van a baj, hanem veled.
Nem az a baj, hogy minimálbért keres, hanem az hogy ő minimálbért keres de a társától ennek a tízszeresét várja el jogtalanul hisz ő sem tudta elérni.
Amikor tàrskeresőztem, chateltem és pont ugyanezzel a problémával szembesültem csak azzal a különbséggel hogy pàr szó utàn a férfiak azt ecsetelgették milyen hàza van, milyen helyekre jàr nyaralni, milyen a kocsija.. Ezt ùgy hogy én nem kérdeztem. Nyilvàn abba is maradt a beszélgetés hamar. Olyan volt mintha arra számitottak volna h akkor gyorsan találkozhatunk is mert erre dobják szét a lábukat a nők! Hát nem mindegyik :)
Sajnos ilyen vilàgban élünk ahol ennire felszinesek az emberek , pedig el kellene jutni odáig hogy ha valakinek van valamije attól nekem még nem lesz!
Mikor megismerkedtem a párommal ( társkeresőn) egyikünk sem volt semmije, külföldön éltünk mindketten, találkoztunk, hamar összeköltöztünk és együtt teremtettünk meg mindet!
Azóta eltelt 6 év, a kisbabánk egy éves már.
Szóval ne add fel, lehet találni rendes, tisztességes párt, kivánom hogy neked is hamar sikerülnön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!