Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért csak a férfinek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfinek kell felmutatnia hogy van háza meg kocsija és jó munkája, a nőknek meg szinte semmije sincs az ismerkedés, de még a házasság alatt sem?

Figyelt kérdés

Akár szórakozóhelyen ismerkedik az ember vagy társkeresőn(most mindegy hogy komoly vagy nem komoly kapcsolat céljából), de mindjárt a köszönés után záporoznak is az ilyen kérdések, van kocsid, és milyen, hol laksz, van saját lakásod, mit dolgozol, esetleg mennyit keresel?

De ha a férfi kérdezi ezeket, akkor jönnek a kerülgető, sunnyogó válaszok, amiknek a lényege hogy a szülőknél lakik, minimálbérezett állása van, vagy egy kicsit többet keres, és a bkv bérleten kívül nincs más utazási lehetősége.

És a nők még a házasság alatt is elvárják, hogy a férfi ezt meg azt nyújtsa anyagilag, de ők szinte semmit sem tudnak letenni az asztalra.

Miért alakult ez ki a nőkben hogy ilyenek?

Így hogy talál az ember normális, komoly kapcsolatra vagy házasságra vágyó partnert?

2014. okt. 19. 20:24
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
46%

"normalisabbja elkel idoben "

Aztán 35 évesen elvált lesz, és újra társat keres.

2014. okt. 19. 20:57
 22/54 anonim ***** válasza:
86%

"Igen megnézem a külsejét, engem is megnéznek, egy egészséges, sportos külsőm van.

De nem az anyagi dolgokat nézem, de a nők csak ezt nézik, minden esetben. "

Teljesen mindegy, hogy szép arcot, jó alakot, sportos testet vársz el, vagy anyagiakat. Neked is vannak elvárásaid, nekik is. Gondolom, neked sem kell olyan nő, aki nem felel meg az elvárásaidnak (pl. ronda), akkor ne sírj, hogy nem kellesz olyannak, aki elvárásainak te nem felelsz meg.

2014. okt. 19. 20:58
 23/54 anonim ***** válasza:
26%
szia!én egy 26 éves lány vagyok!tömören és röviden próbálok neked válaszolni és vázolni az én kapcsolatomat!a párommal a munkahelyünkön jöttünk össze!van egy saját autója lakáskasszája igaz hogy még a szüleinél lakunk de épp azért hogy tudjunk spórolni.amikor összejöttünk nem tudtam hogy mennyi pénze van de nem is érdekelt!jól keres.és helyes pasi!van egy 2,5 éves kisfiunk!bármit szeretnék meg tudná nekem venni de nekem nem kell!én nem olyan vagyok mint sok lány hogy drága ruha,ékszer saját lakás.... mert nekem nem a pénz és a külső fontos!hanem az hogy ha hazajövök legyen aki várjon,átöleljen és ha bajom van meghallgasson és támogasson!nekem a barátnőm szokta mondani hogy a férfi azért van hogy eltartsa a családját,párját!hát én ezzel nagyon nem értek egyet.a nő is igen is dolgozzon tartsa el saját magát ne a férfin élősködjön!szerintem idővel te is meg fogod találni a társadat aki a belső értékeidet fogja nézni,nem azt hogy mennyi pénzed van és hogy hogy nézel ki!bocsi ha hosszúra sikeredett!
2014. okt. 19. 21:05
 24/54 anonim ***** válasza:
0%
22-es, biztato gondolkodas.. viszont ha van elvalt akkor is.igazam van, akkor mar van ott valami stikli.:-)
2014. okt. 19. 21:05
 25/54 anonim ***** válasza:
65%

Ha valaki 35 évesen egy szar házasságban van, az is retardált, nem?

Neked miért olyan fontos, hogy megbélyegezd a másikat? Annyiban vagy jó az életben, hogy együtt laksz valakivel?

2014. okt. 19. 21:07
 26/54 anonim ***** válasza:
0%
Ha bevallottan wzar a hazassaga es ebben el tovabb, akkor szted nem retardalt?? :-P
2014. okt. 19. 21:09
 27/54 A kérdező kommentje:

"35 evesen meg mar ugy tunik nem a krem marad egyedul, olyankor mar mindig van valami stikli.."

Nagyon sok hasonszőrű férfi van egyedül, pont az ilyen jellegű problémák miatt, mint amiket írtam a kérdésemben.

Akik elkelnek azok a nők, de azok erre az időre, ált már egy váláson túl vannak, és sokszor még a gyerek is ott van velük, és akkor szintén kezdődik elölről, mit dolgozol, van e lakásod, és egyéb ilyen dolgok folytatása, mert ezután már a gyerek érdekeit is nézi az anyuka, mert örökké albérletben vagy a szülőknél mégsem élhet.

2014. okt. 19. 21:10
 28/54 anonim ***** válasza:
81%
Én régen normális voltam. Nem a pénzre hajtottam. Családot gyereket akartam. Aztán rájöttem,hogy a kikent ribiknek áll a világ,akik a pénzes pasikra vadásznak. A külső a lényeg. Most már nem foglalkozok semmivel csak a külsőmmel. Cserébe elvárom,hogy a pasi pénzes legyen. Mikor jó voltam elhagytak,megcsaltak. Most,hogy szar ember vagyok tapadnak a férfiak. Ennyi. Amúgy,ha gyereket szül a nő a pasi tartja el a családot egy ideig,és ugye nem mindegy,hogy minimálbéres árufeltöltő vagy valami magasabb beosztású..
2014. okt. 19. 21:17
 29/54 anonim ***** válasza:
97%

Nyugi Kérdező, senkinek sem könnyű megtalálni az ideálist.

Tőlem meg általában azt kérdezgetik, hogy ennyi munka mellett hogy lesz időm háztartást vezetni. És ha visszakérdezek, hogy miért nekem kellene, ha egyszer nem szorulok rá egy pasira sem anyagi téren, akkor is az szokott lenni a válasz, hogy de azt a nők szokták intézni.

Valahogy fent maradt ez a sztereotípia. A férfi biztosítsa az anyagiakat, a nő meg az otthon melegét. Belőlem nem nézik ki, hogy nőként képes vagyok elég pénzt keresni (és nem csak éppen megélhetésre valót), a férfiakból meg sok nő (nem mind!) nem néz ki semmit, ha bizonyos korban még nem ért el semmit.

Pedig valahol a kettő között van az ideális. Együtt dolgozni közösen az anyagiakért és együtt tenni a rendezett otthonért.

2014. okt. 19. 21:17
 30/54 anonim ***** válasza:
28%

"Amúgy,ha gyereket szül a nő a pasi tartja el a családot egy ideig,és ugye nem mindegy,hogy minimálbéres árufeltöltő vagy valami magasabb beosztású.."

Aki dolgozott szülés előtt az kap tgyás, gyed-et, tehát egyáltalán nem kell férfinak eltartani a nőt szülés után sem.

2014. okt. 19. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!