Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért csak a férfinek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfinek kell felmutatnia hogy van háza meg kocsija és jó munkája, a nőknek meg szinte semmije sincs az ismerkedés, de még a házasság alatt sem?

Figyelt kérdés

Akár szórakozóhelyen ismerkedik az ember vagy társkeresőn(most mindegy hogy komoly vagy nem komoly kapcsolat céljából), de mindjárt a köszönés után záporoznak is az ilyen kérdések, van kocsid, és milyen, hol laksz, van saját lakásod, mit dolgozol, esetleg mennyit keresel?

De ha a férfi kérdezi ezeket, akkor jönnek a kerülgető, sunnyogó válaszok, amiknek a lényege hogy a szülőknél lakik, minimálbérezett állása van, vagy egy kicsit többet keres, és a bkv bérleten kívül nincs más utazási lehetősége.

És a nők még a házasság alatt is elvárják, hogy a férfi ezt meg azt nyújtsa anyagilag, de ők szinte semmit sem tudnak letenni az asztalra.

Miért alakult ez ki a nőkben hogy ilyenek?

Így hogy talál az ember normális, komoly kapcsolatra vagy házasságra vágyó partnert?

2014. okt. 19. 20:24
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon általánosítasz. Talán rossz körökben mozogsz - bár valószínűleg nem egy szórakozóhelyen vagy legalja társkeresőn kell komoly kapcsolatra vadászni, ez tény.

Nő vagyok, és alapvetően nem érdekel a másik fél anyagi helyzete. Nyilván annyit jó felmérni, hogy 30 évesen anyucival él-e vagy sem, ha vele él, van-e indíttatása valaha elköltözni, csak most épp ilyen a helyzet, ápolni kell vagy örökre szeretne ott élni, mert mekkora jó már anyus szoknyáján csücsülni.

A munkára is jó rákérdezni, engem mindig érdekel, hogy mit csinál valaki, miért pont azt a szakmát választotta, mik a későbbi tervei, mit szeretne elérni. Nálam az azonos szakma is kizáró ok, ezért is jó tudni, sose éreztem úgy, hogy működne hosszú távon plusz hivatásban is gondot okozna az összeférhetetlenség, stb. Persze sose lehet tudni.

Kocsiról se kérdeztem még férfit, mert tök hülye vagyok hozzá, gurul és van kereke. Ennek ellenére még nem beszéltem olyannal, akinek volt kocsija és fél órán belül ne hozakodott volna elő a témával... :D

Páromnak egyébként nincs kocsija, nem is tervezi, én a későbbiekben esetleg veszek egyet, mert jól jönne a munka miatt. Mindketten saját lakást szeretnénk és erre gyűjtünk a lehetőségeinkhez mérten - egyelőre külön, de ha úgy alakul, akkor közösen. Házasság/együttélés esetén majd lepapírozzuk a lényeges dolgokat (szép dolog a szerelem, de a statisztika is :D) addig meg nem foglalkozunk vele akkurátusan, hogy most ki fizetett a mozijegyért vagy a hamburgerért meg a múltkor mi volt. Ja és a mai napig nem tudom pontosan mennyit keres. Amíg nem éhezik, nem nagyon érdekel, utána meg viszek neki kaját és kitaláljuk, mi legyen.

Nem kell általánosítani, én sem vagyok egy különc csodabogár, millió meg egy ilyen nő van. Talán keresgélj máshol. És a saját hozzáállásod is gondold végig. (Mondjuk az is érdekes, hogy vagy céltalan, üresfejű, pénzéhes liba lehet egy nő, vagy karrierista, beképzelt szuka...legalábbis bizonyos, megkeseredett körök szerint)

2014. okt. 19. 21:29
 32/54 anonim ***** válasza:
22%

Felháborító, hogy vannak férfiak, akik elvárják, hogy a nő is mint családfenntartó, vállaljon a férfi szerepből magára.

Azért tart itt a világ sajnos. A nők lelkük mélyén biztonságra, meleg otthonra, gondoskodó férjre vágynak. Amelyik igazán szerelmes egy férfiba, annak száz gyereket is szülne. Csak a mai világban ez nem létezik. A férfi többek között azért is férfi, mert képes gondoskodni anyagilag és lelkileg is a családjáról. A nőnek pedig száz százalékosan feleségnek és anyának kell lennie, megpróbálni tökéletesen vezetni a háztartást, meg kell elégednie azzal, amit a szerető férje adni képes. Ha van kedve és a család mellett ideje, akkor vállalhat munkát. De semmiképpen nem kényszerből. Az meg hogy a férje erre kényszerítse, nonszensz.

2014. okt. 19. 21:41
 33/54 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó minek jársz ide direkt provokálni, neked nincs életed?
2014. okt. 19. 21:43
 34/54 anonim ***** válasza:
86%

Van egy ismerősöm, aki szintén abban a tévképzetben él, hogy MINDEN nő, csak a pénzre bukik. 1-2 randija összejön évente, de valahogy egy lánynak se tetszik, hogy alapból le van nézve.

Általánosítasz, és ez nem szimpatikus.

Nekem se lenne évek óta komoly kapcsolatom, ha lenézném a férfiakat, hogy MINDEGYIK szexéhes, bunkó, disznó. Mivel tudom, hogy nem kétféle ember létezik (nő és férfi) hanem egyének léteznek, egyéni gondolkodásmóddal, ízléssel és preferenciákkal.

Van akinek az anyagi jólét szimpatikus, van akinek a kigyúrt izomzat, van akinek a nagy mell, van akinek a kedves belső, van akinek a humor, és ezek a tulajdonságok - külső és belső vegyesen - különböző sorrendben elvártak kapcsolat kialakítása előtt.

Őszintén egy olyan embert ismerek aki pénz miatt jött össze valakivel.

Nem is tudom hol szedsz össze hasonló embereket, egyszerűen rossz helyen ismerkedsz. Szórakozóhelyen ne akarj komoly kapcsolatra lelni, a társkeresőn meg igenis kevés a normális ember. Nagy részük analfabéta, egy értelmes mondatot megfogalmazni nemtudó vesztes, akinek ez az utolsó esélye, mert a való életben képtelen rendes kapcsolatot teremteni. Vajon miért?

Gondolkozz csak el azon, hogy te mint sportos jóképű férfi, mit keresel a magányosok végső esélyének helyén?

Aki a zavarosban halászik, ne csodálkozzon ha büdös a hal.

Utólagos elnézést a ritka kivételtől, aki a társkeresőzés ellenére normális ember.

2014. okt. 19. 21:45
 35/54 anonim ***** válasza:
86%
Néha azon gondolkozom, vmi más világban élek, mint akik ide gyk-ra írnak. Az én környezetemben szinte az összes nő vmilyen szinten karrierista, önálló. Néha persze fontos a pénz, hogy ne mindent nő adjon bele a kapcsolatba, de felállás alapjában véve egyenlő. Nincsenek olyan párok a környezetemben, ahol a férfi adott volna mindent, a nő meg szinte semmit. Egy sem.
2014. okt. 19. 21:50
 36/54 anonim ***** válasza:
97%

Ugyan-ugyan kérdező. Ha valami nem sikerült elsőre, nyolcadszorra, századszorra, akkor miért gondolod, hogy majd ezredszerre sikerül, anélkül, hogy bármit változtatnál te magad?

Nekem két diplomám van (semmi büfé), saját lakásom, saját kocsim, magas fizetésem. Mégse kellek senkinek. Ha meg valakinek mégis, akkor csak "átszállónak". Jó vagyok amíg nem jön jobb. Én örökre csak a szamár lehetek, mivel nem vagyok bombanő, meg plázacica, nem sminkelek, nem hordok pi-csaszoknyát, stb-stb.

Szóval amíg a férfiaknak lehetnek mindenféle elvárásaik, addig a nőknek miért ne lehetnének?

2014. okt. 19. 21:59
 37/54 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, nem bántani akarlak, nőkkel dolgozom, hidd el, a legpénzéhesebb nőt is behülyítik elég keményen, ha bejön nekik tényleg valaki. Ezzel a kifogással amivel te jössz, általában azok takaróznak, akik nem kellenek a jobb nőknek és ezzel magyarázzák. Én is letettem az asztalra, ahogy rengeteg nő ismerősöm is és láttam anyagias paliból is elég sokat, akik képesek a nőkön élősködni. Nem kell általánosítani, főleg, ha a kudarcaid lehet nem is emiatt vannak.
2014. okt. 19. 22:00
 38/54 anonim ***** válasza:
84%

Azt gondolom hasonló a hasonlót vonzza, és nem az ellentétek vonzzák egymást. Mindenkinek van egy érzelmi érettségi szintje, egy adott intelligencia szintje, valamire szocializálódott, van egy értékrendje, érzelmi intelligenciája. Ezeknek a kérdéseknek meg van maguk célja, persze nem mindegy, ki hogyan jut el a válaszig. Téves következtetés, hogy minden nő ilyen. Vajon a nőkön múlik, hogy te ilyen lányokat pécézel ki mindig? Persze a nőknek fontos a biztonság, de van ennek egy egészséges szintje. Sztereotípiákban gondolkodsz.

Persze messziről jött ember azt mond, amit akar...A van kocsid kérdést még sosem tettem fel, mert sportos vagyok és nem vitetem magam sehová. A mennyit keresel kérdés elég gátlástalan, soha nem merném, csak ha már vagyunk olyan közeli kapcsolatban. A hol laksz egy jogos kérdés, mert meg kell tudni, vajon még anyucinál-e, vagy meg áll a saját lábán is. A mit dolgozol azért fontos nekem, mert elég furán néznék ki két diplomával egy kőműves segédmunkás mellett, és valószínűleg az egész világ szemléletünk, neveltetésünk, stb. szóval minden más, nem hinném, hogy társam lehetne.

2014. okt. 19. 22:07
 39/54 anonim ***** válasza:
66%
Én sose kérdeztem ezeket a dolgokat a pasiktól.nem is volt soha pénzes pasim.az meg,aki elvett,tele van pénzzel,de ez is csak véletlen alakult így(ezt arra értem,hogy nem fondorlatoskodás útjàn cserkésztem be,es ha nem szeretném,tökmindegy lenne,milyen gazdag.úgyhogy nem minden nő olyan,mint amilyennek te lefested.
2014. okt. 19. 22:53
 40/54 anonim ***** válasza:
83%

Istenem,már megint ugyanaz.

Értsétek már meg,hogy nincs annál szánalmasabb ,mint mikor egy kigyúrt állat azt várná,hogy minden nő a lába előtt heverjen,ha ez nem sikerült,akkor ide jösz/jöttök rinyálni,hogy minden nő pénzéhes r.ingyó és ezért vagytok lúzerek..

Hát nem.Az is sokat elárul az emberről,hol keresgél partnert,egy diszkóban biztos nem keresnék leendő feleséget . Oda szórakozni,inni,táncolni,és utána egy jót b@.szni járnak az emberek ,nem házastársat lőni.

2014. okt. 19. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!