Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket megcsalnak elgondolkodnak azon hogy miert tortent?
"butasag volt a felnott notol elvarni hogy dolgozzon"
?????????
"Vannak ilyen típusú nők, akiknek kell a második/harmadik pasi."
??????!!!
Hát a férj jó nagy papucs mamlasz, ha ezek után nem teszi lapátra az asszonykát.
Nem értek a párkapcsolatokhoz, ezzel szeretném kezdeni.
A kérdező nyilván ironikusan mondta, hogy butaság volt elvárni a nőtől, hogy dolgozzon. A mai nők többsége iszonyú gyerekes és igazságtalan. Egyszerre akarják a középkori feudális viszonyokat, hogy a férfi a tenyerén hordozza őket és egyszerre várják el a jogot, hogy vegyék őket emberszámba.
Szerintem egy felnőtt nőtől el lehet várni, hogy dolgozzon. Főleg akkor, amikor a család nehéz helyzetben van, például a hitel miatt.
Van egy jól kereső férj, a feleség meg háztartásbeli és költhet ruhákra, kozmetikumokra... Szóval költi a férj által megkeresett pénzt, vásárolgat magának és ráadásul társkeresőzik. Azaz lényegében nem csinál semmit, csak szépítgeti magát, hogy megfeleljen a férfiak vágyainak.
Ez nem furcsa? A férj megkeresi a pénzt, a nő pedig ezzel a pénzzel teszi magát kívánatossá és társkeresőzik.
Hogy hol a hiba? Hát szerintem itt leginkább a nővel van a hiba. Nem azért csalja meg a férjét, mert olyanok a körülmények, hanem mert olyan maga a nő...
A férj nem irányítani akarja a feleségét. Ez nem irányítás, hogy elvárja egy férfi a feleségétől, hogy segítsen eltartani a családot. És ez nem a "megmondja mit tegyen" kategória. Egy normális nőnek magától kellett volna elmennie munkát keresni.
És a munkahely és a megnövekedett önbizalom nem kifogás a félredugásra. A férj sem kefélt félre, pedig ő gondolom többet és régebb óta dolgozik.
Szerintem felháborító, hogy a mai nők mit képzelnek magukról és mit meg nem engednek maguknak. Hihetetlen mennyire visszaélnek a szexuális szerepükkel. A divatmagazinok meg az elmebeteg média milyen szexbálvánnyá változtatta már őket! Szerintem ez beteges!
Egy normális nőnek nem lenne szabad így viselkednie. Egy férfi meg szerintem nem kéne ezt a fajta viselkedést eltűrje. A nőiességnek is van egy határa.
A nők meg nem takarózhatnak mindenhol a "nő vagyok", "nem éreztetted velem, hogy nő vagyok", "nem vagyok a tulajdonod", "nem az arab világban élünk", "aztakarodhogy húzzakzsákotmagamra" dumával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!