Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akiket megcsalnak elgondolkodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket megcsalnak elgondolkodnak azon hogy miert tortent?

Figyelt kérdés
9 ev hazassag es harom gyerek utan a hazaspar no tagja felrelepett. Annak ellenere hogy a feleseg haztartasbeli akart lenni a ferj eroltette a munkat. A munkahelyen megismert egy ferfit akivel par honapig osszejartak. Kiderult nagy vita volt belole a szereto eltunt a kepbol a no otthagyta a munkat. A ferj rajott hogy butasag volt a felnott notol elvarni hogy dolgozzon mert a feleseg onbizalma megnott es felrelepett. Most haztartasbeli de tarskereson ismerkedik annak ellenere hogy szex is van otthon,a ferj jol keress tehat kolthet ruhara,kozmetikumokra is.Akkor megis hol a hiba? Ha dolgozik az sem jo ha otthon van az sem jo?Mit tehet a ferj?Meddig turjon?
2014. okt. 14. 16:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9. Mar rajott a ferj is erre a hibara most plusz munkat vallalt mert hitel van a hazon. De a feleseg ugy erzi hogy haztartasbelikent teljes az elete de igy is tarskeresozik. Pedig a fer segit a hazimunkban moss fozz hetvegen vigyazz a gyerekekre hogy fodraszhoz,szepsegszalonba jarjon. A gyerekeket haztartast kifogastalanul ellatja. Mit lehet tenni hogy huseges legyen ne tarskeressozon?
2014. okt. 14. 16:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen típusú nők, akiknek kell a második/harmadik pasi. Nem tudsz vele semmit tenni, mindenképp meg fog csalni. Ő a legkisebb mértékben sem zavartatja amiatt, hogy kiderül, mert neki ez kell. Ha elválsz, akkor is ugyanezt fogja csinálni, csak mással. A hűség döntés kérdése, te a csillagokat is lehozhatod neki, de akkor is úgy döntött, nem lesz hozzád hűséges, mert vagy kevés vagy neki, vagy egy férfi kevés neki. Az ilyen nőt nem tudom, minek elvenni? Ez nem egyik pillanatról a másikra alakul ki, hanem mindig is ilyen volt, neki ilyen az értékrendje.
2014. okt. 14. 17:25
 13/16 anonim ***** válasza:

"butasag volt a felnott notol elvarni hogy dolgozzon"

?????????

"Vannak ilyen típusú nők, akiknek kell a második/harmadik pasi."

??????!!!

Hát a férj jó nagy papucs mamlasz, ha ezek után nem teszi lapátra az asszonykát.

2014. okt. 14. 17:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Túlságosan jó dolga van a nőnek! Annyit költhet, amennyit akar. Otthon van, de nem képes egyedül ellátni a háztartást, a férj segítsége is kell hozzá. Az ilyen nőnek kell a változatosság jódolgában. A férj helyben elválnék tőle.
2014. okt. 14. 17:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez egy beteges, borult értékrendű kapcsolat. Eleve ott sántít, hogy butaság lenne egy FELNŐTT nőtől elvárni, hogy dolgozzon, nos, amíg csak otthon lébecolna, igenis emelje meg a cuki kis valagát, és tegyen a közösbe, vagy legalábbis szándékot mutasson rá. A férj eltűri a félresétát, ergo egy méretes papucs, az asszonyka pedig egy roppant boldogtalan nő lehet. Jobb lenne, ha nem lennének együtt.
2014. okt. 14. 19:06
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

Nem értek a párkapcsolatokhoz, ezzel szeretném kezdeni.

A kérdező nyilván ironikusan mondta, hogy butaság volt elvárni a nőtől, hogy dolgozzon. A mai nők többsége iszonyú gyerekes és igazságtalan. Egyszerre akarják a középkori feudális viszonyokat, hogy a férfi a tenyerén hordozza őket és egyszerre várják el a jogot, hogy vegyék őket emberszámba.

Szerintem egy felnőtt nőtől el lehet várni, hogy dolgozzon. Főleg akkor, amikor a család nehéz helyzetben van, például a hitel miatt.

Van egy jól kereső férj, a feleség meg háztartásbeli és költhet ruhákra, kozmetikumokra... Szóval költi a férj által megkeresett pénzt, vásárolgat magának és ráadásul társkeresőzik. Azaz lényegében nem csinál semmit, csak szépítgeti magát, hogy megfeleljen a férfiak vágyainak.

Ez nem furcsa? A férj megkeresi a pénzt, a nő pedig ezzel a pénzzel teszi magát kívánatossá és társkeresőzik.

Hogy hol a hiba? Hát szerintem itt leginkább a nővel van a hiba. Nem azért csalja meg a férjét, mert olyanok a körülmények, hanem mert olyan maga a nő...

A férj nem irányítani akarja a feleségét. Ez nem irányítás, hogy elvárja egy férfi a feleségétől, hogy segítsen eltartani a családot. És ez nem a "megmondja mit tegyen" kategória. Egy normális nőnek magától kellett volna elmennie munkát keresni.

És a munkahely és a megnövekedett önbizalom nem kifogás a félredugásra. A férj sem kefélt félre, pedig ő gondolom többet és régebb óta dolgozik.

Szerintem felháborító, hogy a mai nők mit képzelnek magukról és mit meg nem engednek maguknak. Hihetetlen mennyire visszaélnek a szexuális szerepükkel. A divatmagazinok meg az elmebeteg média milyen szexbálvánnyá változtatta már őket! Szerintem ez beteges!

Egy normális nőnek nem lenne szabad így viselkednie. Egy férfi meg szerintem nem kéne ezt a fajta viselkedést eltűrje. A nőiességnek is van egy határa.

A nők meg nem takarózhatnak mindenhol a "nő vagyok", "nem éreztetted velem, hogy nő vagyok", "nem vagyok a tulajdonod", "nem az arab világban élünk", "aztakarodhogy húzzakzsákotmagamra" dumával!

2014. okt. 15. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!