Volt már itt olyan akit megcsaltak? Megéreztétek? Meg lehet azt érezni hogy megcsalnak?
meglehet...
de én nem éreztem meg..
ennek egy oka volt...mert sosem volt olyan időszak, hogy ne csalt volna..
mivel nem annyira gyakran találkoztunk, más településen is éltünk, így mellettem simán volt még egy bnője... és x szexpartnere..
változás nem volt, mert mindig olyan volt.. eltartott pár hónapig míg leesett
viszont, ha valakinek rendes kapcsolata van, akkor szerintem meg lehet érezni a változást...
Én megéreztem, be is igazolódott.
De sehol nem lehet általánosítani szerintem, azért paranoiásnak sem kell lenni.
Most hirtelen csak egy olyan ismerősöm jutott eszembe aki még nem csalt meg senkit. Szóval így ez a kérdés elég furcsa. Van-e itt olyan akit megcsaltak? Persze hogy van, csak olyanok vannak. Mindenkit megcsaltak, és mindenki megcsal.
Én nem mindig éreztem meg. Volt olyan nő akinél megéreztem, volt olyan akinél nem. És fordítva is így igaz. Volt aki megérezte hogy megcsaltam, és voltak akik nem érezték meg.
De ha konkrétan a megcsalás szagát nem érzed rajta, akkor hacsak nem mondja el, nem igen lehet megérezni, mint valami hatodik érzék.
De igaz.
Nagyon nagyon kevés olyan kapcsolat van, ahol legalább az egyik fél ne lépne félre, maximum sok esetben egyáltalán nem derül ki.
Igen,azt lehet érezni,hogy valami nem stimmel...
Aztán vagy rájössz,hogy mi is az,vagy tesznek róla mások,hogy rájöjj :)
hááát nem tudom... én nem csalnám meg a páromat.. és a férjemet is elhagynám, ha megtudnám, hogy megcsal..
úgyhogy nálam ez nem fér bele egy kapcsolatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!