Volt már úgy hogy azt érezted hogy megcsalnak és beigazolódott a gyanúd?
Volt ilyen és igen megcsalt, aznap este nem találkoztunk én meg valami belső hang vezérlésére kimentem kocsikázni és egy teljesen a várostól kieső részre tévedtem ahol a párom autója állt, megálltam előtte, hogy ne tudjon elmenni kiszálltam oda mentem és a görény ott enyelgett egy nővel.
Aztán kitéptem az anyusülésnél lévő ajtót a párom kiugrott, de mire ő körbe ért a kocsin, hogy lefogjon a riherongyot addigra széttapostam, aztán az autó is kapott egy párat meg ő is.
Ezt nem kívánom senkinek.
Volt,de nem csak érzés,szerintem csak ugy nem lehet azt érezni,hanem mint irod,meg változik a viselkedése.Az hogy egy harmadik van mögötte,apró jelekböl jöttem rá,kevesebb sex,hirtelen több szabad idöm lett,többet adott magára,nem kifogásolta ha nélküle mentem valahova(ami azelött nem nagyon tetszett neki).Barátai jöttek alibit igazolni-ide mennek-oda mennek stb.
Hazugságaiba bukott bele,mert nem csak nekem,hanem a harmadik félnek is hazudott(rólam,hogy én nem akarom el engedni öt)nos..az ujdonsült barátnője fel keresett,hogy beszéljük meg,a párom akkor ért haza,nem gondolta hogy igy derül ki a dolog,hogy mentse a házasságunkat közölte a lánnyal ,számára csak sex volt ö.
Nem haragudtam a lányra,(becsapták)hisz igy derült ki,a férfiak nagyon tudnak ám hazudni a nöknek,de számomra akkor vége volt a szerelemnek és tiszteletnek,nem hiszek a meg bocsájtásban,ha valaki szeret ilyet soha nem tesz.
Elváltunk,azóta másik kapcsolatom van,ahol teljes a bizalom,az ö élete azóta is nöktöl-nökig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!