Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni azt h...

Honnan lehet tudni azt h megcsalnak e?!

Figyelt kérdés
mert félek velem ez van
2012. máj. 17. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Bérelj fel egy magánnyomozót, az majd kideríti, hogy megcsal-e a párod.
2012. máj. 17. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Hhhááát... az érezni lehet...
2012. máj. 17. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Bocs az offért, de miből gondolod így?
2012. máj. 17. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha nagyon fondorlatos és jól tud hazudni,akkor tudja palástolni talán,de ha már ez eszedbe jutott,akkor gyakran jók az ember megérzései..
2012. máj. 17. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha ismered a párod,akkor könnyen rájöhetsz szerintem!
2012. máj. 17. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Hát engem megcsaltak, de nem vettem észre. Egy barátnőm hívta fel a figyelmet rá, de ő is csak gyanakodott. Annyira megbíztam a páromban, hogy el se tudtam képzelni, hogy ilyet tesz, és nem tűntek fel a jelek. Aztán úgy húztam ki belőle az igazságot, hogy blöfföltem, hogy igen, tudom, hogy megcsal (pedig nem voltam 100%-ig biztos), és bevallotta. Ha barátnőm nem szól, a mai napig nem tudtam volna meg valószínűleg.
2012. máj. 17. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

férfi vagy vagy nő?

amúgy: elszámolhatatlan idő, pénz, más illat,pieperkőcség, megváltozott viselkedés irányodban bármilyen téren, eldugott telefon, lezárt számítógép, fura kiruccanások, soroljam még?

2012. máj. 17. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
van, hogy soha nem tudja meg a másik fél.
2012. máj. 17. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Elhidegül Tőled,máshogy viszonyul Hozzád,keresi Benned a hibát,elszaporodnak a veszekedések kötetek,vagy fordítva:hirtelen feltűnően kedves,előzékeny lesz,annyira,mint eddig soha,és mindennel elhalmoz,hirtelen ajándékokat és heves bókokat kapsz,teljesen váratlanul,közben láthatóan zavarban van.Erőteljesen megváltozik az eddigi viselkedése,kifordul önmagából.Gyakran eljár ide-oda,sűrűn jár haverokhoz,barátokhoz,programokra...állítólag.Sokkal többet ad magára,rendszeresen kicsípi magát,a szokásosnál többet dolgozik,rengeteget túlórázik,a randitokat sűrűn lemondja,mert gyakran ,,közbejön valami".Gyakran jön üzenete,sokat csörgetik,a telefont dugdossa előled,furcsa titkai vannak,már nem oszt meg mindent Veled.Talán már a szex sem a régi.Sokat beszél egy adott személyről,szidja,vagy éppen dicséri.érdeklődik olyan témák és dolgok iránt,amelyek eddig hidegen hagyták.Sokat lóg fenn bizonyos közösségi oldalakon,konkrét személlyel flörtöl és chatel.Kiírásai,kommentjei kissé furcsák.Ő maga is furcsa...Tessék,lehet választani!A párodra melyik igaz?A megérzéseid mit diktálnak?
2012. máj. 17. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudni egyetlen dologból lehet. Ha a párod mással szexel, akkor megcsalnak. Minden más úton csak érezni, sejteni lehet.
2012. máj. 17. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!