Búrítsak vagy várjak még? Joga van tudni neki is igez? Többi lent!
Sziasztok!
32 éves nő vagyok van 2 gyerekünk,1 hete kaptam egy titkos levelet hogy a férjem megcsal és talákozgat 3 hónapja egy fiatal 21 éves lánnyal,a férjem 38 éves!Elkezdtem nyomozgatni és valóban azóta tart a románc,még a férjem nem tudja hogy tudom,a lánynak is van barátja,aki külfödön tartózkodik és ő sem tudja még a dolgot,szerintetek elmondjam neki vagy várjak még hogy mi lesz?Mit tennétek ebben a helyzetben?Mi javasóltok?
én ebben az esetben azt tettem, mikor megláttam a gépben egy csajnak írt levelét félreérthetetlenül, pont karácsonykor, szóval annyit kérdeztem: hogy most szakítsunk, vagy megvárjuk míg le mennek az ünnepek?(tekintve, hogy mindenhova vártak minket a család,meg ajándékok becsomagolva, stb)
hát megállt benne az ütő.
ma 13:07
Kiderítettem ki az a srác,4 hónapja van kint állitólag,valószínű utánna kezdett nyomulni a férjemre!
Ugye tudod, hogy rád nézve itt csak az számít, hogy a férjed belement a kapcsolatba?
A csajt most felejtsd el, a férjedre koncentrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!