Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Búrítsak vagy várjak még?...

Búrítsak vagy várjak még? Joga van tudni neki is igez? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

32 éves nő vagyok van 2 gyerekünk,1 hete kaptam egy titkos levelet hogy a férjem megcsal és talákozgat 3 hónapja egy fiatal 21 éves lánnyal,a férjem 38 éves!Elkezdtem nyomozgatni és valóban azóta tart a románc,még a férjem nem tudja hogy tudom,a lánynak is van barátja,aki külfödön tartózkodik és ő sem tudja még a dolgot,szerintetek elmondjam neki vagy várjak még hogy mi lesz?Mit tennétek ebben a helyzetben?Mi javasóltok?

2012. ápr. 22. 12:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg neki a levelet, hátha a csaj írta. Vagy mégjobb ötlet: tedd olyan helyre ahol ő találja meg és nézd meg a reakcióját. Utána kérdezd meg, hogy nem tudja, hova lett a levél amit kaptam. Persze, csak ha nem balhézni akarsz, hanem megbeszélni. Mással ne foglalkozz, csak ha muszáj.
2012. ápr. 22. 13:14
 12/21 A kérdező kommentje:
Persze de a csaj tudja hogy házas!Ezt is tudom biztosan,fent van az ismerősei között egy közösségi oldalon és a férjem a gyerekekkel van a képen!
2012. ápr. 22. 13:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
És??? Ha a csaj meztelenül flangál előtte, akkor is azt kell mondania, hogy "szeretem a feleségem, és ezt nem teszem meg a családommal".
2012. ápr. 22. 13:18
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Én a csajt is beköpném a párjánál, mert megérdemli! Ha már ráment az én kapcsolatom, ne vegyenek mást is hülyére! Netán csak folytassák tovább a románcot? Frászt, tudja csak meg a pasi is!
2012. ápr. 22. 13:21
 15/21 A kérdező kommentje:

ma 13:21

Én is így gondolom,tudom semmi közöm az ő részükhöz,de tudja meg csak ő is

2012. ápr. 22. 13:25
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

Én első körben a férjemet dobnám ki. Kivennék egy napot, összepakolnám a ruháit és zárat cseréltetnék. Meg természetesen beszélnék egy ügyvéddel.

Ha ez megvan, akkor felvilágosítanám a csaj pasiját is.

De az én kapcsolatom az első, előbb azt kell rendezni.

2012. ápr. 22. 13:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát,én a férjem kérdezném meg először.

Bár engem is annak a nőnek az élettársa értesített,akivel a férjem megcsalt.Egyébként meg se tudtam volna talán...

Szerintem joga van tudni a csaj pasijának is.

Vagy lehet,hogy már tudja is...

2012. ápr. 22. 13:52
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
Már csak azért is kiteregetném a szennyest!Ugyanis van egy olyan sanda gyanúm,hogy a levelet a csaj írta,mert le akarta buktatani a férjedet.Te meg cserébe világosítsd fel a csaj hapsiját,elvégre neki is ugyanolyan joga van az igazságot tudni,mint Neked.Lásson csak mindenki tisztán.
2012. ápr. 22. 14:17
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

Én borítanék, de az se kizárt, hogy kislány frakkját is elkapnám.

Hihetetlen, hogy egyesek nem tufdják felfogni, milyen jó dolguk van, és csinálják a hülyeséget!

2012. ápr. 22. 17:59
 20/21 A kérdező kommentje:

ma 17:59

Kiderítettem ki az a kislány közben,kiderűlt hogy még a szüleivel él és semmit nem csinál,nem dolgozik se semmi!Még serencse hogy kis városban lakunk így nem volt nehéz kideríteni,hete egyszer jár suliba ennyiből áll az élete

2012. ápr. 22. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!