Búrítsak vagy várjak még? Joga van tudni neki is igez? Többi lent!
Sziasztok!
32 éves nő vagyok van 2 gyerekünk,1 hete kaptam egy titkos levelet hogy a férjem megcsal és talákozgat 3 hónapja egy fiatal 21 éves lánnyal,a férjem 38 éves!Elkezdtem nyomozgatni és valóban azóta tart a románc,még a férjem nem tudja hogy tudom,a lánynak is van barátja,aki külfödön tartózkodik és ő sem tudja még a dolgot,szerintetek elmondjam neki vagy várjak még hogy mi lesz?Mit tennétek ebben a helyzetben?Mi javasóltok?
ma 13:21
Én is így gondolom,tudom semmi közöm az ő részükhöz,de tudja meg csak ő is
Én első körben a férjemet dobnám ki. Kivennék egy napot, összepakolnám a ruháit és zárat cseréltetnék. Meg természetesen beszélnék egy ügyvéddel.
Ha ez megvan, akkor felvilágosítanám a csaj pasiját is.
De az én kapcsolatom az első, előbb azt kell rendezni.
Hát,én a férjem kérdezném meg először.
Bár engem is annak a nőnek az élettársa értesített,akivel a férjem megcsalt.Egyébként meg se tudtam volna talán...
Szerintem joga van tudni a csaj pasijának is.
Vagy lehet,hogy már tudja is...
Én borítanék, de az se kizárt, hogy kislány frakkját is elkapnám.
Hihetetlen, hogy egyesek nem tufdják felfogni, milyen jó dolguk van, és csinálják a hülyeséget!
ma 17:59
Kiderítettem ki az a kislány közben,kiderűlt hogy még a szüleivel él és semmit nem csinál,nem dolgozik se semmi!Még serencse hogy kis városban lakunk így nem volt nehéz kideríteni,hete egyszer jár suliba ennyiből áll az élete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!