Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várják el a szülők,...

Miért várják el a szülők, hogy mi válasszunk nevet a gyereküknek?

Figyelt kérdés
Egyre többen kérdezik, hogy ez vagy az a név tetszik-e, jó lesz-e a gyerekének, majd megsértődik, ha nem tetszik a népnek.
2012. febr. 6. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért mert tanácstalanok vagy éppen el vannak bizonytalanodva vagy éppen önigazolást keresnek! :)
2012. febr. 6. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt várják el, hogy itt válasszanak a gyereknek nevet, hanem kiváncsiak a külvilág véleményére, ha netán nagyon negativan áll a többség egy-egy névhez, akkor meggondolják, hogy mégis mást keressenek. Az, hogy meghallgatják mások véleményét, csak anyit jelent, hogy még nem döntöttek, attól, hogy valaki itt egy bizonyos nevet ir nekik, igen valószinütlen, hogy kizárólag ez alapján azt adják a gyereknek.
2012. febr. 6. 08:55
 3/10 A kérdező kommentje:
DE ráadásul mind idióta nevet akar adni a gyerekének, volt itt olyan, aki az apja után akarta elnevezni a babáját, de lány lett, és azt akarta, legyen Zoltána, volt itt Hadúr is, meg ilyen nyalánkságok...
2012. febr. 6. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát aztán? Ami nem bejegyzett név, azt úgyis kérvényezni kell, és egyedileg bírálják el, adható-e. Az meg, hogy itt megkérdezik...? Szerintem sokkal kevésbé gáz, mint a napi 150 "lehetek-e terhes, ha tegnap a barátom nálam aludt, bagoly huhogott a szilvafán és előtte megevett két szelet dobostortát" kérdés.

Bizonytalan, tanácsot kér, érdekli a névtelen tömeg véleménye, ennyi.

2012. febr. 6. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:

És miért zavar téged?

Csak mert neked nem tetszik egy név, más még adhatja a gyerekének.

Tanácsot, véleményt kérni meg nem bűn.

2012. febr. 6. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

több mint 1400 kérdést linkeltek ide be, elsősorban olyanok mint amilyenre Palm célzott...

2012. febr. 6. 09:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert bizonytalanok. Talán azért. De ez kicsit olyan, mint amikor megkérdezi Tőled valaki, hogy "ugye nem vagyok kövér?" Ha igent mondasz, jaj neked... :D Ha meg hazudsz, akkor minek a kérdés?
2012. febr. 6. 09:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal semmi baj sincsen, ha megkérdezik a névtelen tömeget mit gondolnak erről vagy arról a névről. Kíváncsiak, hogy csak nekik hangzik e olyan jól amennyire, ennyi.

Az viszont tényleg idegesítő, amikor rákérdez a kedves delikvens, hogy mit gondolunk az X névről és ,ha valaki negatív véleményét fejti ki, akkor a kérdező mindjárt villámokat szór. Hát nem épp az volt a kérdése, hogy mit gondolunk róla????:D

2012. febr. 6. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló linkje alatt találtam ezt a gyöngyszemet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Hát legszivesebben akkora poft adnék a kérdezőnek, hogy kiköpné az összes fogát. Ennyire primitív, elkényeztetett és buta embert én még nem láttam.

Bocs az OFFért, csak nem térek magamhoz..

2012. febr. 6. 10:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem általában elképeszt, mikor véleményt kérdeznek, aztán megy a leszólás meg lepontozás. Minek kérdez akkor? :P
2012. febr. 6. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!