Vannak szülők akik ilyen nevet adnak a gyereküknek? (lent)
A napokban nézegettem a lány utóneveket és találtam néhányat amit én borzalmasnak találtam.Csak én vagyok így vele?
itt egy pár:
Ajándék,Baba,Bájos,Béke,Bungics,Csöpi(nálunk a kutyát hívják így),Csinos,Écska,Éne,Fifi,Hippia,Kadarta,Mátra(könyörgöm ez egy hegység),Obi,
meg még sorolhatnám...
Nálunk az oviban van:
Napsugár, Ajándék, Felhő, Őzike, Áfonya, Farkas, de ami nálam abszolút hideg kirázás: Szemirámisz.
ÉS ez egy vidéki kisváros és nem cigány gyerekek!
Hát igen, némelyik borzalom, de tudod sok csak mindaddig, amíg ilyen nevű ismerősöd nem lesz................utána megszokja az ember.
Én sokszor neveztem a Kislányomat manónak, mindaddig amíg meg nem ismertük egy kisbarátnője édesapját, akinek a szülei anno a Manó nevet adták. Egyszer kiabáltam a Kislányom után, hogy "manó" és Ő is, és a 40 körüli férfi is megfordult. Nahát ultra ciki volt, azóta leszoktam a manózásról. Mára már teljesen megszoktam, hogy így hívják, de szegénnyel jól kiszúrtak a szülei.
A vezetéknevét nem szeretném leírni, de azzal együtt konkrétan úgy cseng, mintha egy mesekönyvből lépett volna elő. Hát ez van.....
Nem mondod, hogy a Szemirámisz nem cigány!!! LOOOL :D:D:D
Nálunk van rengeteg Szintia, és egypár Ariella, Mirjam, Melánia, Titanilla... :D:D:D
A fiúkat valahogy kevésbé szivatják a szülők a névadásnál.
Sziasztok!
Őszintén sok boldogságot kívánok a Rippel családnak, DE láttátok milyen nevet kapott a picur???!!!
Krisztofer Herkules.Borzadáj!Eszméletlen, miért nem lehet egy normális nevet adni a gyereknek.Jaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!