Vannak szülők akik ilyen nevet adnak a gyereküknek? (lent)
A napokban nézegettem a lány utóneveket és találtam néhányat amit én borzalmasnak találtam.Csak én vagyok így vele?
itt egy pár:
Ajándék,Baba,Bájos,Béke,Bungics,Csöpi(nálunk a kutyát hívják így),Csinos,Écska,Éne,Fifi,Hippia,Kadarta,Mátra(könyörgöm ez egy hegység),Obi,
meg még sorolhatnám...
pl a RAFFAELLÓ... ( cigány kisfiú neve
na meg az eszmeralda.. ( az is.. )
És itt nem csak a szülők hülyék,hanem az Akadémia is,hogy engedélyezi.
Amúgy a Manó az Emánuel becézése is,úgy kevésbé gáz.A vörösiszapban meghalt kislány pedig Angyalka volt.
Nagyon sz.r napom volt,de most sütött rám a nap,ezekkel a nevekkel,és egy némely válasszal!
Köszönöm Nektek!!! Nagyon jókat nevettem! (még most is!) :D:D Ha ezt a párommal elolvastatom!!!... Neki is mindjárt jó lesz a napja! :D:D:D
Üdv:3. babáját váró, nevet kereső anyuka!
Meg ezer eve amikor meg csak nem is vartam babat beszelgettunk a ferjemmel mi legyen a neve a gyerkocnak....
Ratalatam a Balzsam nevre es sirtam a nevetestol amikor kozoltem a ferjellem, hogy marpedig Balzsam lesz a gyerek neve.
Gulyas Balzsam....
Latni kellett volna az arcat XD megbeszeltuk, hogy a masodiknal pedig kervenyeztetjuk, hogy lehessen Krem.
Gulyas Balzsam es Gulyas Krem :D
persze ez csak vicc volt es normalis neve lett a lanyunknak :)
Vannak elvetemult emberek....
Ilyen neveket! De hogy lehetnek ilyen idióták a szülők? Mondjuk biztos megszokás kérdése is. Nekünk a keresztlányunkat hívják Dzsenifernek, elsőre fura volt, de most már tök természetes.
Az a Pompónia is rettenetes... :)
Hát én is kikacagtam magam ezeken a neveken:)
Utolsónak:szerintem a Dorottya Vadvirág szép név.A Lázár is tetszik,de miért Arzén? Az méreg amúgy...
Egyszer volt itt egy hasonló kérdés,és valaki azt írta,hogy egy anyuka a gyerekének azt a nevet akarta adni,hogy Britniszpírsz...így egybe,magyarosítva XD
jaj, csajok, dőltem az óvónénis beszóláson!
Én Argentinát ismertem. Bnőm kislánya Napsugár. Amúgy én nem bírom a főnevesített közneveket, mint Felhő, Ajándék és társai, inkluzíve a Virágot sem bírom. Nekem a Flóra a lánynév, a virág csak egy kisbetűs szó. Az Angyalkával meg nem akarom eleve eltemetni a gyerekemet már a születésekor, szerintem az nagyon morbid. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Nekem pl. az Éliás tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!