Búrítsak vagy várjak még? Joga van tudni neki is igez? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
32 éves nő vagyok van 2 gyerekünk,1 hete kaptam egy titkos levelet hogy a férjem megcsal és talákozgat 3 hónapja egy fiatal 21 éves lánnyal,a férjem 38 éves!Elkezdtem nyomozgatni és valóban azóta tart a románc,még a férjem nem tudja hogy tudom,a lánynak is van barátja,aki külfödön tartózkodik és ő sem tudja még a dolgot,szerintetek elmondjam neki vagy várjak még hogy mi lesz?Mit tennétek ebben a helyzetben?Mi javasóltok?
2012. ápr. 22. 12:59
21/21 anonim válasza:
Voltam majdnem ugyanilyen helyzetbe. Annyi különbséggel, hogy én 28 éves vagyok, egy gyerekkel. A férjem 38 és 17 éves lánnyal ment félre. Már régóta sejtettem, de karácsonykor be is bizonyosodott végre. De teljesen ugyanez a helyzet, kislány barátja külföldön dolgozott. Én borítottam a bilit, még a srácot is megkerestem. Hát azóta már nem a barátja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!