Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már itt olyan akit...

Volt már itt olyan akit megcsaltak? Megéreztétek? Meg lehet azt érezni hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
az egymást szerető emberek az én olvasatomban nem kufircolnak félre... akii igen azok nem szeretik egymást..
2014. jan. 24. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
A megcsalás idején érzi az ember,hogy valami történik és sokszor ezt a megcsaló szándékosan érezteti(pláne ha nő),mert ilyenkor saját magának is hazudozik,hogy a lelkiismeretét megnyugtassa.Amit nem lehet tudni,az a megcsalás"mértéke",hogy csak szerelmesnek érzi magát,mert esetleg elcsattant egy csók vagy már össze is feküdtek és hányszor tette.
2014. jan. 24. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
#12 "... akii igen azok nem szeretik egymást.." - gondolod, Te jobban tudod? :))))
2014. jan. 24. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

A legtöbb nő félredug nálunk a cégnél!

Ez főleg vállalati bulikon/továbbképzéseken derül ki!!

2014. jan. 24. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, szerintem engem még nem csaltak meg, ha igen, akkor ügyesen.

Viszont két párt is ismerek, ahol az egyik megcsalta a másikat, és egyik párnál sem jött rá a másik. Szerintem, ha valaki képes lelkiismeret nélkül megcsalni a másikat, akkor nem fogja érezni a megcsalt fél, mert a megcsaló nem fog másképp viselkedni, ugyanis ilyenkor az emberek szerintem a bűntudat miatt lesznek furák.

2014. jan. 24. 20:35
 16/16 anonim válasza:
100%
Van egy ősrégi mondás: Àgyban nem lehet hazudni! Na, ott észre lehet venni. Valami megváltozik. Ritkább lesz a szex. Letudós... Aztán ott vannak az egyéb pici jelek. Gondosabb készülődés, későbbi érkezés. Telefon némitás, nézegetés. Fejjel lefelé teszi le. Tekintet kerülése, hadarás kényes kérdésre. Többször megcsaltak. Az én esetemben konkrétan egy nő irogatja meg, hogy mit főztem..stb. Bizonygatná, hogy ő van. A férjem tagad!!!
2017. jan. 2. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!