A nők ha megcsalnak egy férfit/férjüket azt miért teszik? Mi az indíték többnyire? Csak szex miatt?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 14:22
1/7 csabika1971 válasza:
Na ez jó kérdés. Csak annyira felesleges, mint miért kék az ég?
2/7 anonim válasza:
Szerintem már ez a kérdés is volt 100x. Van aki kaland, van aki tényleg nem kap otthon sok törődést...stb.
Csak nőben sokkal kevesebb aki foglaltként is más karjában keres törődést sok férfi bánatára :D
3/7 anonim válasza:
Nem egy oka volt annak, hogy megcsaltam a ferjem. Nem figyelt ram es magat is elhanyagolta. Kozos programok szinte nulla, de ha a haverok hivtak akkor semmi perc alatt elszallt a faradsaga es ment. Ha beszelni probaltam vele vegig se hallgatott, rogton engem hibaztatott mert hisztis vagyok !
4/7 anonim válasza:
A ferjemet nem,de elotte a volt baratomat megcsaltam. Elotte tobbszor kertem, hogy beszeljunk, de szerinte nem volt problema. Osszejottem egy masikkal es megmondtam az exnek. Akkor jott mar, hogy beszeljunk. Egy honapig futott a ketto parhuzamosan. Utana meg volt egy rovidke kalandom az is azert mert tole nem kaptam meg amire igenyem lett volna.
Akivel jol ereztem magam, azt nem csaltam meg.
6/7 anonim válasza:
Mert untam az egèszet untam azt hogy csak kèt pòzba csinàljuk semmi extrèm dolgot nem akart!
7/7 anonim válasza:
Kommunikáció teljes hiánya, igénytelenség, minden mind1 volt neki, testi kapcsolat elmaradása, mert ő kerüli, pedig anno mindig ő volt, aki kezdeményezett.... nálam ilyenek játszottak anno közre, + többször a fejemhez vágott olyan dolgokat, amiről tudta, hogy nem az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!