Az igaz lehet, hogy van olyan feleség aki annyira szereti a férjét hogy "megengedi" neki hogy néha más nőkkel is szexeljen miközben köztük is működik a szex?
Nem...
Csak azért mert szereti iylet nem enged meg, ah ez neki nem fér bele az értékrendjébe, ah igen akkor az a házasság meghal előbb utóbb, ha a nyitott kapcsolat neki is fekszik, akkor pedig enm a férfi kedvveért van.
Az eset amit írsz az a teljes megalázkodás, a mindegy mi avn, csak vekem is legyen hozzáállás..házasság bukását jelenti
Én nem tudom miért csinálja ezt egy nő,ismerek ilyet.Ugyan úgy szexelnek,kívánkák egymást állítólag.Tehát nem szünt meg a testiség köztük.Sőt,rendszeresen szexelnek.
Sokan gondolkodtam ezen,de egyszerűen nem tudok rájönni mi visz rá egy nőt,hogy ő maga felajánlja hogy ha van kedved akkor nyugodtan csináld mással is,csak ne lássam.Miközben rendben van a szexuális életük.Számomra ez nonszensz.
Olyan nő nincs, aki annyira szereti, hogy elengedi. Olyan társfüggő, megalkuvó, a másikat mindenáron megtartani akaró nő van csak, aki efölött hajlandó szemet hunyni, gondolván így meg tudja tartani a tulajdonát.
Nem hiszek abban, hogy egészséges lelkületű nő képes ennyire megalázó helyzetbe hozni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!