Történt-e nálatok olyan, hogy a férjedről úgy derült ki, hogy megcsalt, vagyis lefeküdt egy másik nővel, hogy Te elkaptál tőle egy nemi betegséget, amit csak "félrelépés útján" kaphatott el?
nem, nem történt, de nem is tudom mit csinálnék.
Ha nálatok ez a helyzet kitartást
Nem
De nem is igazán számítana, mert megcsalás esetén szakítanék, ez csak emlekeztetne, hogy vissza ne merjem fogadni...és bízom benne, hogy maradektalanu gyógyítható fertőzést kaptam.
Amúgy az egy dolog, mégha szemét is, hogy megcsalnak...de hogy gumit se húz a farkára..nekem ez még sokkolóbb
Sem magár asem rám,nem figyel, vagy vigyáz, sem arról nem gondoskodik, hogy ne legyen terhes a nője, ((ezek a gyakorlatias dolgok,mteljesen félretéve azt, hogy maga a megcsalás is mennyire mélyen érintene, érintett is már sajnos)
( ha a kismama vagy az előző kérdesből, akkor azért, mert nemi úton terjed, nem biztos, hogy megcsalt, mert ott egy lappangó vírusról van szó!)
1. Syphilis
2. Gonorrhea
3. Chancroid
4. Donovanosis/granuloma inguinale
5. Lymphogranuloma venereum
6. Chlamydia, mycoplasma és ureaplasma által okozott urethritis
– VírusosSTD-k
1. HPV léziók
2. Herpes genitalis
3. Molluscum contagiosum
– ProtozoonokésepizoonokáltalokozottSTD-k 1. Trichomoniasis
2. Phthirus pubis fertõzés
3. Sacroptes scabiei
Forrás:
6, bcsnat, vérrelmés testnedvekkel terjednek..
Mosdóhasználattal ezek nem, mivel a levegőre kerülve elpusztulnak...(bár ha belenyulkál valaki a wc-be...akkor lehet)
Milyen tüneteid vannak, biztosa férjed fertőzött meg?
Vagy csak elméleti kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!