Az igaz lehet, hogy van olyan feleség aki annyira szereti a férjét hogy "megengedi" neki hogy néha más nőkkel is szexeljen miközben köztük is működik a szex?
ma 12:38
Ez egy nagy hülyeség!Azért mert te nem hiszel benne,az nem jelenti azt hogy mindenki felre b@@szik.Ha mindneki így gondolkodik,nem csoda hogy mindenki félre megy.
"Azért mert te nem hiszel benne,az nem jelenti azt hogy mindenki felre b@@szik"
Ez nem hit kérdése, hanem a nyitott szemé. Én még olyan kapcsolatot nem láttam ahol hosszú ideig mindkét fél hűséges lett volna, pedig rengeteg 20-30-40 éve házas ember van a környezetemben.
ma 12:45
Nem csoda hogy így gondolkodsz,túl sok a söpredék a társaságodban és ez számodra a minta.Érdekes én nem tapasztalom ezt nagyon,nem mondom hogy nincs,de az ismerőseim kb 5%-nál fordul ez elő,nem 90%-nál.
Ez a sok 'söpredék' leginkább több diplomás értelmiségi emberek (orvosok, mérnökök, tanárok...stb).
De ha nem hiszel nekem, keress a környezetben egy feltűnően szép nőt vagy jóképű férfit és kérdezd meg, hogy a te 'gerinces' környezetben hány házas ember kezdett ki vele. Valószínűleg meg fog lepni a válasz.
Igazad van itt a pelda, hogy a diplomával enm adnak gerincet:)
Attól hogy van valakinek pénze, és tanult, lehet söpredék a jellemét tekintve.
/ nekem is van diplomám, és tanult vagyok, enenk ellenere hűséges. Én vallom, hogy a hűség egyszerűen döntés kérdése/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!