Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz lehet, hogy van olyan...

Az igaz lehet, hogy van olyan feleség aki annyira szereti a férjét hogy "megengedi" neki hogy néha más nőkkel is szexeljen miközben köztük is működik a szex?

Figyelt kérdés
Én ezt nem tudom megérteni hogy egy nő hogyan és miért megy egy ilyen helyzetbe bele?Egyszerűen nem hiszem el hogy szerethet valaki valakit annyira,hogy megengedje hogy más nőkkel bujálkodjon,pláne úgy hogy a szex is működik köztük.Mi erre a magyarázat?
2014. aug. 8. 12:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ma te óránként felteszed ezt a kérdést?
2014. aug. 8. 12:33
 12/27 anonim ***** válasza:
8%
Ez pusztán realitás. A férfiak 90%-a (és a nők nagy része) így is úgy is félremegy előbb vagy utóbb. Kár áltatni magatokat.
2014. aug. 8. 12:38
 13/27 A kérdező kommentje:

ma 12:38

Ez egy nagy hülyeség!Azért mert te nem hiszel benne,az nem jelenti azt hogy mindenki felre b@@szik.Ha mindneki így gondolkodik,nem csoda hogy mindenki félre megy.

2014. aug. 8. 12:42
 14/27 anonim ***** válasza:
21%

"Azért mert te nem hiszel benne,az nem jelenti azt hogy mindenki felre b@@szik"

Ez nem hit kérdése, hanem a nyitott szemé. Én még olyan kapcsolatot nem láttam ahol hosszú ideig mindkét fél hűséges lett volna, pedig rengeteg 20-30-40 éve házas ember van a környezetemben.

2014. aug. 8. 12:45
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
14: csodás emberek alkothatják a környezetedet... az én környezetemben jóval gerincesebb emberek élnek.
2014. aug. 8. 12:52
 16/27 anonim ***** válasza:
37%
Vagy csak veled nem osztják meg az életüket...
2014. aug. 8. 12:53
 17/27 A kérdező kommentje:

ma 12:45

Nem csoda hogy így gondolkodsz,túl sok a söpredék a társaságodban és ez számodra a minta.Érdekes én nem tapasztalom ezt nagyon,nem mondom hogy nincs,de az ismerőseim kb 5%-nál fordul ez elő,nem 90%-nál.

2014. aug. 8. 12:56
 18/27 anonim ***** válasza:
24%

Ez a sok 'söpredék' leginkább több diplomás értelmiségi emberek (orvosok, mérnökök, tanárok...stb).

De ha nem hiszel nekem, keress a környezetben egy feltűnően szép nőt vagy jóképű férfit és kérdezd meg, hogy a te 'gerinces' környezetben hány házas ember kezdett ki vele. Valószínűleg meg fog lepni a válasz.

2014. aug. 8. 13:00
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Max. társfüggő és önbizalomhiányos... ez nem a szerelem mértékéről szól, hanem arról, hogy fél attól, hogy a pasas elhagyja, és egyedül marad.
2014. aug. 8. 13:02
 20/27 anonim ***** válasza:
78%

Igazad van itt a pelda, hogy a diplomával enm adnak gerincet:)

Attól hogy van valakinek pénze, és tanult, lehet söpredék a jellemét tekintve.

/ nekem is van diplomám, és tanult vagyok, enenk ellenere hűséges. Én vallom, hogy a hűség egyszerűen döntés kérdése/

2014. aug. 8. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!