Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igaz lehet, hogy van olyan...

Az igaz lehet, hogy van olyan feleség aki annyira szereti a férjét hogy "megengedi" neki hogy néha más nőkkel is szexeljen miközben köztük is működik a szex?

Figyelt kérdés
Én ezt nem tudom megérteni hogy egy nő hogyan és miért megy egy ilyen helyzetbe bele?Egyszerűen nem hiszem el hogy szerethet valaki valakit annyira,hogy megengedje hogy más nőkkel bujálkodjon,pláne úgy hogy a szex is működik köztük.Mi erre a magyarázat?
2014. aug. 8. 12:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
17%
Jó higgyetek amit akartok. Csak nehogy pofára essetek...
2014. aug. 8. 13:04
 22/27 anonim ***** válasza:
72%

"Az önbizalomról meg annyit, hogy azoknak van a legkevesebb akik folyamatosan féltékenykednek."

Attól, hogy valaki nem gondolja jónak azt, hogy félrd.g a férje, még nem jelenti azt, hogy féltékenykedik.

A kettő köszönőviszonyban sincs egymással. Hiszen én akkor lehetek boldog egy kapcsolatban, ha elég nekem a társam, és én is elég vagyok neki. Ha egyik félnek se kell félremenni, mert mindenki megkapja azt amire vágyik.

Bizalom van az ilyen kapcsolatokban, nem féltékenység. Bár aki úgy gondolja, hogy mindenki félremegy csak van aki titkolja, ezt se fogja tudni felfogni.

2014. aug. 8. 13:11
 23/27 anonim ***** válasza:
Igazából lehetséges az ilyen, ha a nő valóban ezt el tudja fogadni. El tudom képzelni, hogy van ilyen ember, de szerintem nagyon ritka. Én biztosan nem tudnám tolerálni, mert hiába szeretem a férjemet, magamat is szeretem, így nem akarnék magamnak rosszat (én annak érezném).
2014. aug. 8. 14:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha ezt mondta "csináld, csak ne lássam", na az pont aki nem fogadja el! Mert ha látná, az fájna neki, tehát nem saját szabad akaratából döntött így. Talán inkább attól fél, a pasi elhagyja, ha nem engedi meg neki. Társfüggő. Előző voltam.
2014. aug. 8. 14:09
 25/27 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan kérdés, hogy mennyire szereti, hanem vannak, akiknek ez belefér az értékrendjükbe, a világnézetükbe.

Vagy annyira fél az illető nő, hogy elhagyja a férje, hogy bármit megenged neki.

2014. aug. 8. 15:37
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Húha, a 83-mas nagyon sokszor pofàra esett màr. Sokaknak savanyú a szõlõ.

Amûgy több perverz és igénytelen van a diplomàsok között mint gondolnàtok. Nekem elég bemenni a munkahelyre...tiszta fertõ. Érdekes az alattuk dolgozòk màr kinõttek az àllati kategôriàbòl....

2014. aug. 8. 16:23
 27/27 anonim válasza:

Ez egy morális kérdés.

A morál teljesen kultúra függő.

Van olyan kultúra, ahol teljesen elfogadott, hogy valakinek pl több felesége van. És van olyan kultúra is (ha jól emlékszem pl a Himalája hegyen élő népcsoportoknál), ahol a nő nagyon nagy érték, ezért pl két testvérnek lehet közös felesége.

Ami még érdekes, ameddig Európában az emberek nem szerelemből házasodtak, hanem családjaik érdeke szerint, nem volt ritka hogy mindkét fél szeretőt tartott, akibe tényleg szerelmesek voltak. Lásd magyar királyok nem törvényes gyerekeiről fennmaradt információk, pl Mátyás Király fia, Corvin János ( [link]

2014. aug. 11. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!