Régen sok nőm, csajom volt. De mára megváltoztam, menyasszonyom van, akit szeretek és tisztelek becsülök. Sok nő megtalál a mai napig, hogy hátha lesz köztünk szex vagy esetleg komolyabb?
Nem tagadom egy időben túlzottan szerettem a nőket,megbántani soha nem bántottam meg senkit és soha nem úgy váltam el tőlük.A baj pont ez volt,mert a mainapig van hogy évekkel késöbb is rámírnak pl fb-n hogy hajlandó vagyok e velük pl találkozni és hogy haragszom e rájuk és hasonló szövegek.
Komoly kapcsolatban élek,szeretem a menyasszonyom!De zavarnak ezek az üzenetek,soha nem válaszolok rájuk,egyből törlöm őket.Hogyan szabadulhatnék meg ezektől a kéretlen levelektől?Természetesen soha nem válaszolok és nem is fogok,egyből kukába landolnak ezek az üzenetek.
Ekkora kamut:D Szegény menyasszonyod:D
Miért kamu?Nem értem...
Kiírod, hogy kapcsolatban vagy, hogy jegyesed van, teszel ki közös képeket.
Ha valakinek ez nem elég egyértelmű és így is írogat neked, akkor válaszolsz rá, hogy amint látod kapcsolatban élek, menyasszonyom van, ezért nem akarok más nőkkel találkozgatni. Ennyi :)
ma 09:50
Nem vagyok nagy fb-s amúgy,kb hetente egyszer megyek fel,de van hogy hetekig nem.Hol tudom ezeket beállítani?Tényleg nem értek hozzá nagyon,még kép sincs fent rólam,szóval nem vagyok nagy guru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!