Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen sok nőm, csajom volt....

Régen sok nőm, csajom volt. De mára megváltoztam, menyasszonyom van, akit szeretek és tisztelek becsülök. Sok nő megtalál a mai napig, hogy hátha lesz köztünk szex vagy esetleg komolyabb?

Figyelt kérdés

Nem tagadom egy időben túlzottan szerettem a nőket,megbántani soha nem bántottam meg senkit és soha nem úgy váltam el tőlük.A baj pont ez volt,mert a mainapig van hogy évekkel késöbb is rámírnak pl fb-n hogy hajlandó vagyok e velük pl találkozni és hogy haragszom e rájuk és hasonló szövegek.

Komoly kapcsolatban élek,szeretem a menyasszonyom!De zavarnak ezek az üzenetek,soha nem válaszolok rájuk,egyből törlöm őket.Hogyan szabadulhatnék meg ezektől a kéretlen levelektől?Természetesen soha nem válaszolok és nem is fogok,egyből kukába landolnak ezek az üzenetek.

2014. aug. 25. 09:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Látom ítélkezés egyből megy és a fikázás és hogy jaj szegény menyasszonyom stb.

Szóval nem mindenki olyan nagy fb függő,mint itt sokan.Szóval ész osztás helyett kaphatnék segítséget a beállításhoz,hogy csak ismerősök írhassanak nekem?Hol tudom beállítani?

2014. aug. 25. 10:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Állítsd be, hogy idegenek ne küldhessenek neked leveleket.
2014. aug. 25. 10:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Állítsd be, hogy idegenek ne küldhessenek neked leveleket.

Ok köszi.Éppen ahhoz kérnék segítséget.Mint írtam,nálam a fb kb annyiban kimerül hogy írjak egy üzenetet.Nem vagyok nagy fb-fun.Szóval elég "analfabéta".Tudom szégyeljem magam hogy ennyire értek ahhoz a sz...rhoz.:)

2014. aug. 25. 10:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Jobb felső sarokban Beállítások -> Adatvédelem -> Ki léphet velem kapcsolatba? -> Kiknek az üzeneteit szeretném látni a bejövő üzeneteim között? -> Szerkesztés.

Itt tudod kiválasztani, hogy csak az ismerőseid írhassanak neked.

2014. aug. 25. 10:06
 15/18 A kérdező kommentje:

ma 10:06

Köszi!

2014. aug. 25. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2014. aug. 25. 10:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Letiltod ezeket a nőket, és nemhogy írni nem tudnak neked, de még csak a profilod sem látják.Sajnos a vőlegényemnek is kellett ezt a drasztikus "módszert" alkalmaznia, mert volt 1-2 exe aki egyszerűen nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy mi egy pár vagyunk. Nem én kértem rá, ő döntött így, és végül be is vált, mert nincsenek már zaklató üzenetek, lájkolások, kép alá kommentelések, nosztalgikus bejegyzések az üzenőalán. :D Egyénként csodálom, hogy a menyasszonyod ezt nem tette szóvá, bár igaz, egy ideig én is tűrtem, de amikor már napi szintű probléma volt ez én sem tudtam annyira tolerálni a dolgokat. Tehát tiltás, és megszűnik a probléma. :)
2014. aug. 25. 11:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Tiltsd le ezeket a nőket a facén.
2014. aug. 25. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!