Régen sok nőm, csajom volt. De mára megváltoztam, menyasszonyom van, akit szeretek és tisztelek becsülök. Sok nő megtalál a mai napig, hogy hátha lesz köztünk szex vagy esetleg komolyabb?
Nem tagadom egy időben túlzottan szerettem a nőket,megbántani soha nem bántottam meg senkit és soha nem úgy váltam el tőlük.A baj pont ez volt,mert a mainapig van hogy évekkel késöbb is rámírnak pl fb-n hogy hajlandó vagyok e velük pl találkozni és hogy haragszom e rájuk és hasonló szövegek.
Komoly kapcsolatban élek,szeretem a menyasszonyom!De zavarnak ezek az üzenetek,soha nem válaszolok rájuk,egyből törlöm őket.Hogyan szabadulhatnék meg ezektől a kéretlen levelektől?Természetesen soha nem válaszolok és nem is fogok,egyből kukába landolnak ezek az üzenetek.
Látom ítélkezés egyből megy és a fikázás és hogy jaj szegény menyasszonyom stb.
Szóval nem mindenki olyan nagy fb függő,mint itt sokan.Szóval ész osztás helyett kaphatnék segítséget a beállításhoz,hogy csak ismerősök írhassanak nekem?Hol tudom beállítani?
Állítsd be, hogy idegenek ne küldhessenek neked leveleket.
Ok köszi.Éppen ahhoz kérnék segítséget.Mint írtam,nálam a fb kb annyiban kimerül hogy írjak egy üzenetet.Nem vagyok nagy fb-fun.Szóval elég "analfabéta".Tudom szégyeljem magam hogy ennyire értek ahhoz a sz...rhoz.:)
Jobb felső sarokban Beállítások -> Adatvédelem -> Ki léphet velem kapcsolatba? -> Kiknek az üzeneteit szeretném látni a bejövő üzeneteim között? -> Szerkesztés.
Itt tudod kiválasztani, hogy csak az ismerőseid írhassanak neked.
ma 10:06
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!