Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akiket megcsalnak elgondolkodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket megcsalnak elgondolkodnak azon hogy miert tortent?

Figyelt kérdés
9 ev hazassag es harom gyerek utan a hazaspar no tagja felrelepett. Annak ellenere hogy a feleseg haztartasbeli akart lenni a ferj eroltette a munkat. A munkahelyen megismert egy ferfit akivel par honapig osszejartak. Kiderult nagy vita volt belole a szereto eltunt a kepbol a no otthagyta a munkat. A ferj rajott hogy butasag volt a felnott notol elvarni hogy dolgozzon mert a feleseg onbizalma megnott es felrelepett. Most haztartasbeli de tarskereson ismerkedik annak ellenere hogy szex is van otthon,a ferj jol keress tehat kolthet ruhara,kozmetikumokra is.Akkor megis hol a hiba? Ha dolgozik az sem jo ha otthon van az sem jo?Mit tehet a ferj?Meddig turjon?
2014. okt. 14. 16:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért lép félre,mert dogozik? Ne haragudj de ekkor marhaságot már régen olvastam.

A férj azt tesz amit akar. Ha akar tűr, ha nem akkor válik.

2014. okt. 14. 16:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

"A ferj rajott hogy butasag volt a felnott notol elvarni hogy dolgozzon mert a feleseg onbizalma megnott es felrelepett. Most haztartasbeli de tarskereson ismerkedik annak ellenere hogy szex is van otthon,a ferj jol keress tehat kolthet ruhara,kozmetikumokra is."

A hozzáállással van gond drága, a hozzáállással... Egy normális házasság nem a pénzről meg a szexről szól, az egy kicsit más helyzet.

2014. okt. 14. 16:35
 3/16 A kérdező kommentje:
2. Mi a baj a hozzaallassal?
2014. okt. 14. 16:38
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

"A ferj rajott hogy butasag volt a felnott notol elvarni hogy dolgozzon"

Miért, milyen nőtől lehet elvárni? Kiskorútól?

2014. okt. 14. 16:42
 5/16 anonim ***** válasza:

A hozzáállásról nem tudunk semmit, arról sem mi történik otthon, azt leszámítva, hogy, "szex is van otthon".

Már az sem mindegy, hogy az milyen, de sokkal többet számít milyen az otthoni napi kapcsolat. Mert itt kezdődik minden.

Egy mosolyon, egy gesztuson hihetetlen sok múlik, illetve ezek összességén.

A kozmetikum, meg a ruhák max. mellékszereplők...

2014. okt. 14. 16:43
 6/16 anonim ***** válasza:
A munka és a hűtlenség nincsenek összefüggésben egymással. De egy (rendszeresen) félrelépő párt én biztosan otthagynék. Ha megcsalnának, biztosan végiggondolnám, miért történt, és hogy mit tehettem volna másként, de inkább csak azért, hogy tanuljak belőle a jövőre nézve, nem azért, hogy megpróbáljam "foltozgatni" azt a kapcsolatot, ami már elszakadt...
2014. okt. 14. 16:46
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Engem csaltak már meg. Elgondolkodtam később az okokon, hogy mi vezetett oda, mit csinálhattunk rosszul, és rájöttem. A megcsalás oka, a megcsaló fél gerinctelensége, és gyávasága, mert nem mert kilépni a kapcsolatból, csak mikor már biztos a másik luk.

Ennyi, nem több. Pont.

A fent írt példában a férjnek már rég nem kéne tűrnie, hanem ha már a nőjének nincs gerince és megcsalta, akkor ő igazán növeszthetne és kirakhatná a szűrét. Így viszont mindketten meztelencsigák :)

2014. okt. 14. 16:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy el: azert mert rosszul valasztott. Olyant kell valasztani, persze ez nem konnyu, akiben van annyi gerinc, hogy megcsalas elott (vagyis helyett) eledall es kozli hogy vege.
2014. okt. 14. 16:47
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

Talán ott, hogy a férj irányítani akarja a feleségét. A férj erőltette a munkát. "A ferj rajott hogy butasag volt a felnott notol elvarni hogy dolgozzon mert a feleseg onbizalma megnott es felrelepett. Most haztartasbeli de tarskereson ismerkedik annak ellenere hogy szex is van otthon,a ferj jol keress tehat kolthet ruhara,kozmetikumokra is"

Milyen nagylelkű a férj, hogy a feleség költhet! kozmetikumokra.

Talán egy picit több teret kellett volna engedni a feleségének. Nem azért lépett félre, mert dolgozott, vagy mert otthon van. Ha ennyitől megnőtt az önbizalma, hogy elment dolgozni, akkor otthon igencsak le lehet sz.va, így nem kell dolgozni, hogy félremenjen, egy bolti eladóval is megcsalta volna a férjét szerintem.

2014. okt. 14. 16:51
 10/16 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Persze elküldte, mielőtt befejezhettem volna.

A feleség részéről persze ettől még undorító dolog volt, főleg a viszony, de ezért mondják, hogy 2 félen múlik a dolog. Ebben az esetben 3...

2014. okt. 14. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!