Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek hogy így elveszítem a férjem.
A férjem egy nagyon jó befolyású, helyes kedves, jó állású (munkahely), pörgős életet élő, magabiztos férfi. Érezteti velem hogy szeret, mert kedves és figyelmes velem, de a munkája miatt nagyon sokat van távol tőlünk. Elmegy reggel 7-kor és este 8-ig nem is látjuk. (egy nagy cég egyik részlegének az igazgatója)
Ezzel ellenben én nevelem a 2 gyerekünket, aki már oviba suliba járnak, és mivel az ő munkája nem engedi a szabadságokat táppénzt (életében nem volt még pl táppénzen itthon, a szabiját is év végén kiírja, de bemegy akkor is melózni) Szóval...ezért nekem fel kellett rúgnom a kezdődő karrieremet, (én is diplomás vagyok de 10 éve nem dolgoztam a szakmámban...)mert a nagyszülők is távol, + a férjem mellett nem lehet elmenni 8 órában dolgozni. Jelenleg 4 órában titkárnő vagyok egy kis cégnél, ami jó, mert legalább van valami, de nem egy nagy társasági élet vesz körül, illetve fő profilom ugye a gyereknevelés háztartás. A férjem sok rendezvényen részt vesz, legtöbbre visz engem is, bár akkor is úgy érzem hogy kilógok közülük...ráadásul olyan szép, és pörgős lányok veszik körül, mindenki kedves vele, és én nagyon nagyon elbizonytalanodok ilyenkor. Pedig a szemük láttára puszilgat, átölel...de ettől függetlenül nagyon félek hogy elveszítem őt. Ha ez megtörténne végem lenne. Rá alapoztam a jövőmet...érte adtam fel mindent. Sose kérte, de nem volt más lehetőség. Megoldhatatlan akadályok gördültek elénk, összeegyeztethetetlen dolgok. Így én kezdek befordulni. Egyszer már voltam depressziós. Mit tegyek hogy ne kerüljek újra orvoshoz emiatt, és hogy megnőjön az önbizalmam? Segítenétek tippekkel?
Olyan dologba kéne belefognod, ami szakmailag kielégít, sikeres lehetsz és boldogsággal tölt el.
Próbálj meg részmunkaidőben ilyen állást keresni, más ötletem nincs sajnos.
Szia!
Kezdj el edzeni,komolyan formálni a testedet,hidd el rengeteg önbizalmat ad,valamint egy csoportos edzés alkalmával fellendül picit a társasági életed is,nagyon motiváló tud lenni,ha sok ember együtt edz. Tudom ajánlani neked a cross training típusú edzéseket,vagy köredzést,nem kell félni a súlyzós edzéstől,a nők nem tudnak szerek nélkül feltűnően megizmosodni. ..Lényeg a lényeg,hogy szerintem ha elkezdesz sportolni aktíva és éátod a tested változását az rengeteg önbizalmat ad majd(mint nekem) és elhiszed,hogy a párod csak téged akar.a sport mellé ha ez nem elég,kereshetsz más hobbit is,.vagy másik munkát esetleg 4 órában,ahol nagyobb a nyüzsgés.. de hidd el nekem,ha komolyan elkezdesz edzeni az bőven elég lesz,és életmódoddá fog válni. Sok sikert,ne félj belevágni valami újba.
Én itthon dolgozom évek óta, itthon végzem a vállalkozásomat. Az utóbbi időben magamon is észrevettem a depressziót és ez részben a negatív gondolatoktól is van. Vagy a depresszió hozza magával a rossz gondolatokat?
Igyekszem minél többet beszélgetni a férjemmel este, őszintén elmondom neki az érzéseimet, félelmeimet.
Azt hiszem, én nem a férjemmel beszélném meg, mert ez nem az ő gondja. Magaddal kéne rendbe jönni, és ehhez valami önismereti tevékenység/folyamat szükségeltetik.
Mindig lesznek olyanok a világon, akik nálunk fiatalabbak, és/vagy akiket szebbnek gondolunk. Nem szabad örök rettegésben élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!