Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a nő nem dolgozik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő nem dolgozik miért gondolják azt, hogy zsebpénzt kap és alamizsnát?

Figyelt kérdés

Itt mindig azt írják, hogy ki lesz szolgáltatva, meg csak kap egy kis zsebpénzt stb. Ez számomra igen érdekes, amíg én pl. nem dolgoztam ugyanúgy én kezeltem a közös bankszámlánkon lévő közös pénzt, én döntöttem el a bevásárlást, én fizettem a számlákat, a férjemet a pénzfelhasználásából semmi nem érdekelte azon kívül, hogy legyenek befizetve a számlák, meg legyen kaja, és ha valamire hirtelen szükség van, azért lehetőleg maradjon ki rá, ha úgy akartam, akkor akár az összes többit magamra is költhettem. Ha úgy akartam volna, akkor állandóan.

Komolyan azt hiszik ilyenkor, hogy a nő csak vágyakozva nézi a pénzt, de semmibe nincs beleszólása, meg néha kap egy 5 ezrest, hogy vegyen magának tampont, meg tusfürdőt vagy mi?

Ha így van, akkor meg nem azért van, mert nem dolgozik, hanem azért, mert a férje egy barom és akkor is ugyanígy kuss lenne a neve, ha dolgozna.

Nálunk a férjem, ha esetleg azt mondtam akkoriban, hogy a pénzed, akkor következetesen javította mindig, hogy a pénzÜNK. Sőt, ha készpénzünk volt otthon, akkor mindig szólt, hogy ennyit és ennyit elvesz, mert ezt és ezt szeretne belőle venni. Pedig nem dolgoztam, csak ő kereste.

A papucstól pedig nagyon messze van, mert a papucsnak nem jó a helyzet, de nem mer szólni, ő viszont ezt tartja normálisnak, sőt volt, hogy azzal jött haza, hogy különben az X kollégájával megbeszélték, hogy ez így a normális, ők megkeresik, mi meg beosztjuk, mert mi azt úgyis jobban tudjuk.

Nem hiszem, hogy ő olyan nagyon kivételes lenne.

2014. szept. 29. 16:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
67%
Az utolsó esete már a másik véglet.egyébként megnyugtatlak,hogy semmi baja nem lesz s kicsinek,engem 3 hónapos koromtól járattak a bölcsibe,mert anyukámnak is dolgoznia kellett.itt külföldön,ahol élek,az anyukák 3-4 hónapot lehetnek otthon( a szülèssel együtt).aztán mennek vissza dolgozni.
2014. szept. 30. 11:49
 62/69 anonim ***** válasza:

"Ami amúgy érdekes, hogy a fejlett nyugati országokban miért kezelik természetesen a stay-at-home mom kifejezést? Például, holott még gyes se nagyon van. Ott valahogy mégsem kapnak dührohamot a nők, ha ilyet hallanak"

Nèmetorszàgbòl ìrom neked, hogy egy olyan nöt sem ismerek, aki teljes mèrtèkben HTB lenne. Olyan sok van, aki 50-80%-ban megy vissza dolgozni, de azt szinte minden esetben a gyerek fèl, max. 1 èves koràtòl kezdödöen (mert ahogy ìrtad, gyes nincs).

Fràszt meg azèrt nem kapnak a kifejezèstöl, mert nem rosszindulatùak egymàssal szemben. Meg mert nagyon ritka az, aki EGYALTALAN nem dolgozik, legalàbb is ahol mi èlünk, ott az.

2014. szept. 30. 13:29
 63/69 anonim ***** válasza:
Szerintem itthon is kevesen nem dolgoznak,csak azért mert megtehetik,nem azért mert nincs munka,vagy beteg stb.
2014. szept. 30. 13:44
 64/69 anonim ***** válasza:
71%
Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy a háztartásbeli nők mit kezdenek majd magukkal, mikor felnőnek a gyerekek. Mert amíg kicsik addig meg lehet magyarázni, hogy miattuk kell otthon maradni, mert tanulni kell, edzésre vinni stb. De már egy 12 éves gyerek is van annyira önálló, hogy nem kell vele a könyv felett ülni, eltud menni egyedül is a külön óráira stb. Akkor mit kezdenek a rohadt sok szabadidővel (mert nem hiszem, hogy akkor vissza mennek dolgozni, ha előtte 15-20 éveket ültek otthon). Nem érzik feleslegesnek magukat, mikor a gyerekek kireppennek és otthon maradnak a nagy semmire? Vagy ilyenkor jön majd az "én feláldoztam az egész életemet a családért" duma, amit a hálátlan kölyök nem tud értékelni, mert esetleg vágyik egy saját életre?
2014. szept. 30. 14:06
 65/69 anonim ***** válasza:
42%
Én soha nem hivatkoztam a gyerekeimre,nincs szükségünk az én keresetemre.Mit kezdek a szabadidőmmel?Ugyanazt amit most amikor mondjuk a gyerekek a nagyszülőknél vannak nyaralni.Elfoglalom magam,mert nagy az érdeklődési köröm,így nem nehéz.Unatkozni még sosem unatkoztam(nem is értem,más,ezt,hogy csinálja,bár azt mondják,aki unatkozik,az inkább saját magát unja),rengeteg dolog van,amiről szinte alig tudok valamit,így azok után kutatok,olvasok,rengeteg dolog van,amit még nem próbáltam,vagy ha igen csak felületesen stb.Szóval bőven van mit csinálni.Ez mellett a férjem csak heti 4 napot dolgozik,így 3 teljes napot együtt töltünk,akkor viszont elég sokat "csavargunk".
2014. szept. 30. 14:16
 66/69 anonim ***** válasza:

Lehet Te nem hivatkozol a gyerekeidre, de a többség nem ismeri be, hogy azért nem dolgozik, mert nincs kedve/nem szorul rá. Kevesen ismerik be, hogy kényelmesebb nekik, hogy eltartják.

A legtöbb háztartásbeli nő előadja, hogy mennyi munka van otthon, mennyit kell a gyerekkel foglalkozni, hogy ez igenis teljes embert igényel, felér azzal mintha napi (minimum)8 órában dolgozna. Ők mire fognak hivatkozni, ha már csak a férjükről kell gondoskodni? És akkor rögtön megközelítem a másik oldalról is a dolgot: mennyire egészséges, ha egy felnőtt férfi nem képes magáról gondoskodni, mert mindig mindent megcsináltak helyette otthon? Vagy ilyenkor jön az, hogy a férfi is kiveszi az otthoni feladatokból a részét? Mert akkor meg megint a nőre nézve szégyen, hogy a napi munka után még elvárja, hogy a férj otthon is dolgozzon.

2014. szept. 30. 15:29
 67/69 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy azok mit fognak majd csinálni,vagy,hogy fognak viselkedni ha kirepülnek a gyerekek,gondolom ezek a nők szoktak bedepizni,kisebbik részük pedig egy idő után megtalálja a maga útját.Beáll önkénteskedni szeretetszolgálatokhoz(egy ilyet ismerek),vagy bármi ilyesmi.

(jót lehet itt beszélgetni,egyből megy a lepontozás)

2014. szept. 30. 18:04
 68/69 anonim ***** válasza:
100%

"Te komolyan ennyire gyökér vagy? Hányszor írtam le, hogy megint dolgozok? Segítek, nem is egyszer. "

Köszönöm Kérdező :) :)

Kíváncsi voltam, hogy hányszor szaladsz még bele.

Benne van a kérdésedben is, hogy dolgozol, szerintem mindenki látja.

A gond inkább csak az, hogy még így is kisejlik belőle, hogy nem bánod te, ha a bugyogódra valót is a férjed keresni meg, mert túl sok az önigazolás, hogy jajj de szupi kis helyzet az.

A gond csak az, hogy ugye mégis dolgoznod kell?

Tudom, tudom.. Most jön az, hogy megengedhetnéd magadnak, hogy otthon maradj.

Akkor miért nem teszed?

Talán a férjed mégsem annyira repes az örömtől, hogy eltartson?

Vagy most azt fogod mondani, hogy kell a felnőtt társaság és így érzed magad kiteljesedve? Ezzel viszont máris hátba szúrod azt az önigazolást, hogy jajj de szupi dolog otthon lábat lógatni.

És most lehet azzal jönni, aki pici gyerekkel van otthon, jelenleg munkanélküli, de keres munkát, vagy ne adj isten tartós beteg. Egészen más kategória, mint az, akikről te is, és akiknek a sorát szívesen erősíted a jelek szerint. A lusta, kitartottak táborát.

Akikben annyi sincs, hogy ha nem muszáj, akkor egy bugyira megkeressenek, mert azt is a férjüktől várják.

2014. okt. 1. 12:33
 69/69 anonim ***** válasza:

Hú de buták az emberek.

Vannak olyan jól kereső férfiak, akik nem akarják hogy a a feleségük dolgozzon

Miért?

A férfiak ezzel biztosítják be magukat, hogy a nőjük nem hagyja el.

Egy nő soha nem unatkozik.

2014. nov. 27. 17:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!