Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a nő nem dolgozik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő nem dolgozik miért gondolják azt, hogy zsebpénzt kap és alamizsnát?

Figyelt kérdés

Itt mindig azt írják, hogy ki lesz szolgáltatva, meg csak kap egy kis zsebpénzt stb. Ez számomra igen érdekes, amíg én pl. nem dolgoztam ugyanúgy én kezeltem a közös bankszámlánkon lévő közös pénzt, én döntöttem el a bevásárlást, én fizettem a számlákat, a férjemet a pénzfelhasználásából semmi nem érdekelte azon kívül, hogy legyenek befizetve a számlák, meg legyen kaja, és ha valamire hirtelen szükség van, azért lehetőleg maradjon ki rá, ha úgy akartam, akkor akár az összes többit magamra is költhettem. Ha úgy akartam volna, akkor állandóan.

Komolyan azt hiszik ilyenkor, hogy a nő csak vágyakozva nézi a pénzt, de semmibe nincs beleszólása, meg néha kap egy 5 ezrest, hogy vegyen magának tampont, meg tusfürdőt vagy mi?

Ha így van, akkor meg nem azért van, mert nem dolgozik, hanem azért, mert a férje egy barom és akkor is ugyanígy kuss lenne a neve, ha dolgozna.

Nálunk a férjem, ha esetleg azt mondtam akkoriban, hogy a pénzed, akkor következetesen javította mindig, hogy a pénzÜNK. Sőt, ha készpénzünk volt otthon, akkor mindig szólt, hogy ennyit és ennyit elvesz, mert ezt és ezt szeretne belőle venni. Pedig nem dolgoztam, csak ő kereste.

A papucstól pedig nagyon messze van, mert a papucsnak nem jó a helyzet, de nem mer szólni, ő viszont ezt tartja normálisnak, sőt volt, hogy azzal jött haza, hogy különben az X kollégájával megbeszélték, hogy ez így a normális, ők megkeresik, mi meg beosztjuk, mert mi azt úgyis jobban tudjuk.

Nem hiszem, hogy ő olyan nagyon kivételes lenne.

2014. szept. 29. 16:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:

A kommentelők jó része egyáltalán nem a kérdésre válaszolt.

A kérdés nem az volt, ahogy fel is hívta a gyengébb képességűek figyelmét rá, hogy te élnél-e így, ez vajon biztonságos-e, mi a véleményed róla, döntsd el, hogy nekem vajon mi lehet a szakmám, hogy én lusta vagyok-e, hülye vagyok-e stb. hanem az volt, hogy miért gondolják úgy, hogy ez csak úgy működhet, hogy a nőnek kuss a neve az anyagi kérdésekben, ha épp bármilyen oknál fogva nem dolgozik.

Akik felfogták a kérdést, azoknak nagyon szépen köszönöm!

Azoknak meg, akik annyira nem bírják felfogni az írott szöveget, hogy azt se értették meg, hogy volt mikor épp nem dolgoztam, de most meg épp más helyzet, azoknak javasolnám, hogy minden kérdést olvassanak el legalább háromszor a jövőben, ha válaszolnak rá, sok időt spórolnak majd meg maguknak is, meg a kérdezőknek is.

2014. szept. 29. 23:02
 52/69 anonim ***** válasza:
60%

Oké Kérdező. Te is válaszolj egy kérdésre, csak a gyengébbek kedvéért:

Mikor vettél magadnak utoljára valamit a SAJÁT pénzedből, amit Te kerestél meg, és nem a férjed adta?

Lehet itt fényezni, hogy neked nem kuss a neved, és nem egy csomag tamponra valót ad haza a férjed, de mi ebből a Te érdemed? Szerintem ebben a történetben nem téged illet a dicséret, hanem a férjed, amiért nem egy tapló és nem kussoltat be téged. És bármennyire is nem akarsz a jövő esetleges kényelmetlenségeiről beszélni, ezek már a jelenedben benne vannak. Nem kívánom, hogy anyagi támasz nélkül maradj, de sok jóra azért ne számíts, ha mégis úgy alakulna.

A valaha ápolóként dolgozó, színes, szélesvásznú képzelőerővel megáldott válaszoló is igen csak trutyiba kerülne, ha kiderülne, hogy a férje többre vágyik egy otthon olvasgató, ágyat melegen tartó konyhai robotgépnél.

2014. szept. 30. 00:13
 53/69 A kérdező kommentje:

"Oké Kérdező. Te is válaszolj egy kérdésre, csak a gyengébbek kedvéért:

Mikor vettél magadnak utoljára valamit a SAJÁT pénzedből, amit Te kerestél meg, és nem a férjed adta? "

Te komolyan ennyire gyökér vagy? Hányszor írtam le, hogy megint dolgozok? Segítek, nem is egyszer.

A férjem meg miért kussoltatott volna be? Egy férfi. Az utóbbi kb. 50 év kivételével évezredek óta azt csinálták, csinálják a férfiak, amit ő addig csinált, míg nem dolgoztam.

Ami amúgy érdekes, hogy a fejlett nyugati országokban miért kezelik természetesen a stay-at-home mom kifejezést? Például, holott még gyes se nagyon van. Ott valahogy mégsem kapnak dührohamot a nők, ha ilyet hallanak.

Ekkora a keserűség a magyar nőkben? Mert ez nem más. Ez nem jóindulatú aggodalom, ahogy itt próbáljátok beállítani, hogy mi lesz, ha valakit elhagy a férje, vagy meghal szegény férj. Ti szabályosan csak épp rá nem hánytok arra, aki kimeri mondani, hogy ő nem dolgozoik, de még arra is, aki ilyet mer mondani, hogy dolgozik DE nem bánná, ha nem kéne. Ha előttetek lenne és lenne hozzá merszetek még a haját is tépnétek, meg ráköpködnétek! És ti tartjátok magatokat normális, méltóságteljes büszke nőnek?

2014. szept. 30. 01:32
 54/69 anonim ***** válasza:
66%
Mind1 kérdező, úgysem fogod megerteni, hogy egy kiszolgáltatott, eltartott nő vagy, aki nem küzd az életében semmiért, nem tesz le az asztalra semmit és nincs is igénye erre.
2014. szept. 30. 06:12
 55/69 anonim ***** válasza:
60%
Jah és minthogy neked sincs szükséged a munkaero piacra, úgy hidd el, többé már neki sincs rád. Neked karrierkeped nincs, normális helyen már nem fognak alkalmazni.
2014. szept. 30. 06:13
 56/69 anonim ***** válasza:
74%

munka mellett van időm olvasni/sportolni/tanulni

érdekes, mi?!

2014. szept. 30. 08:42
 57/69 anonim ***** válasza:
16%
Nem kérdező mi értjük, csak nevetséges a kérdés, mert egy értelmes nő otthon se maradna, ha nem kapná meg a szükségleteihez a pénzt, akkor fogná magát és keresne munkát. Te most belekezdtél, hogy neked milyen tuti, mert beoszthatod a pénzt. Nálunk közösen döntünk, bár közösen is keressük. De ettől még tény marad, hogy ki vagy szolgáltatva neki, ezen az se változtat, ha csokira költöd az összes pénzét és nem morog. Bár azt ne vesézzük, de akkor mit, hogy nem kenyéren és vízen vagy tartva? A válaszadók többsége úgy van vele, hogy akkor az épeszű nő nem is maradna a társával, ha pedig anyagiak miatt nem kap pénzt, megy és dolgozik.
2014. szept. 30. 08:43
 58/69 anonim ***** válasza:
Az pedig, hogy meg vagyunk keseredve, nem mi bizonygatjuk, hogy hú de szupi, elszámoltatás nélkül vehetek tampont és még költhetnék is, ha mernék magamra. Aki dolgozik, annak ez természetes és nem ír kérdést róla, hogy látjátok milyen jó.
2014. szept. 30. 08:45
 59/69 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljunk,azért hiszik azt,mert normális esetben így van.az,hogy te kifogtál egy olyan pasit,aki mellett ezt megteheted,még nem jelenti azt,hogy ez a normális.ha én lennék a férfi,biztos nem engedném,hogy a nő rendelkezzen 100%ban azzal a pénzzel,ami én kerestem meg.így meg,hogy nő vagyok,valahogy sz.rul érezném magam attól,hogy nem teszek semmit a kasszába.és kihangsúlyozom,nem rossz a házasságom,sőt nagyon is jól kijövünk egymással,de nekem szüksègem van arra,hogy tudjam,ha minden kötél szakad is,el tudom tartani magam.
2014. szept. 30. 09:42
 60/69 anonim ***** válasza:
82%
De jó nálatok kérdező! szerntem ez így helyes, bár én ahogy tudok elmegyek dolgozni. nálunk a kedves párom egy élősködőnek tart mert itthon vagyok a 7 hónapos babánkal... végülis igaza van, miatta nem volt meg a gyedre való össz munkanapom (őt ápoltam, gondoskodtam róla amikor balesete után lábra sem tudott állni hónapokig), így csak gyesem van az meg semmi..csak ő ezt elfelejti mi miért volt, van. szóval egy élősködő vagyok. februártól bölcsis lesz a gyerek, én pedig dolgozni fogok. a szívem szakad meg, hogy be kell adnom de muszály. aztán pedig elhagyom a párom.
2014. szept. 30. 11:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!