Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő nem dolgozik miért gondolják azt, hogy zsebpénzt kap és alamizsnát?
Itt mindig azt írják, hogy ki lesz szolgáltatva, meg csak kap egy kis zsebpénzt stb. Ez számomra igen érdekes, amíg én pl. nem dolgoztam ugyanúgy én kezeltem a közös bankszámlánkon lévő közös pénzt, én döntöttem el a bevásárlást, én fizettem a számlákat, a férjemet a pénzfelhasználásából semmi nem érdekelte azon kívül, hogy legyenek befizetve a számlák, meg legyen kaja, és ha valamire hirtelen szükség van, azért lehetőleg maradjon ki rá, ha úgy akartam, akkor akár az összes többit magamra is költhettem. Ha úgy akartam volna, akkor állandóan.
Komolyan azt hiszik ilyenkor, hogy a nő csak vágyakozva nézi a pénzt, de semmibe nincs beleszólása, meg néha kap egy 5 ezrest, hogy vegyen magának tampont, meg tusfürdőt vagy mi?
Ha így van, akkor meg nem azért van, mert nem dolgozik, hanem azért, mert a férje egy barom és akkor is ugyanígy kuss lenne a neve, ha dolgozna.
Nálunk a férjem, ha esetleg azt mondtam akkoriban, hogy a pénzed, akkor következetesen javította mindig, hogy a pénzÜNK. Sőt, ha készpénzünk volt otthon, akkor mindig szólt, hogy ennyit és ennyit elvesz, mert ezt és ezt szeretne belőle venni. Pedig nem dolgoztam, csak ő kereste.
A papucstól pedig nagyon messze van, mert a papucsnak nem jó a helyzet, de nem mer szólni, ő viszont ezt tartja normálisnak, sőt volt, hogy azzal jött haza, hogy különben az X kollégájával megbeszélték, hogy ez így a normális, ők megkeresik, mi meg beosztjuk, mert mi azt úgyis jobban tudjuk.
Nem hiszem, hogy ő olyan nagyon kivételes lenne.
29-es
Én így dolgoztam,mint ahogy azt korábban is leírtam :
"12 órás műszakok,heti 4x-5x ha szerencsés vagy,ha nem akkor többször.Havi 1 szabad hétvége.hogy nem kell az ovisnak 5-kor kelnie ,hogy fél 6-ra az oviban legyen(így járt bölcsibe)mert a vonat,5:37-kor indul,amivel a munkahelyemre megyek"
Nem holmi,irodai teszek-veszek munka volt.
A nyugdíj megtakarításom svájci.Tehát lesz.Nem 3 évet dolgoztam,tehát még magyar nyugdíjam is lesz.Bár az nem valószínű,sztem még annak sem aki 40 évet dolgozik le.
31.
Én például más munkát csinálok a gyerek mellett, lehet azt is.És ha mondjuk megcsalna a párod és te rögtön jöttél, hogy de akkor visszamennél dolgozni, mégis gyerekek mellett hova. Hogy tudnál ilyen időbeosztás mellett dolgozni és gyereket nevelni? És hiába mondjátok, hogy nem vagytok kiszolgáltatva, mert nem számoltatnak el, dee igen, kivagytok szolgáltatva, mert rajta áll, hogy ki tudjátok e fizetni a rezsit és tudtok e kaját venni.
12 órázós: értem én, hogy EÜ, de jelentkezhettél volna pl. privát/magánrendelőbe is asszisztensnek, nővérkének, nem volt gondolom muszáj a kórházban 12 órázni, nem fogtak pisztolyt a fejedhez ugye? Persze nyilván nem vesznek fel akárkit, de ahogy az előbb mondtam: aki akar, az talál.
Plusz nem is kötelező attól az egészségügyben nézelődni, hogy ilyen a végzettséged, ha a pénz egyébként sem mérvadó. Ha szeretne az ember dolgozni, akkor továbbképezheti ill. átképezheti magát az igényeinek megfelelően, mindig tanulhat mellé és kipróbálhat új területeket. HA akar :)
"Nem holmi,irodai teszek-veszek munka volt."
Az irodai teszek-veszek munkát, amit a 2 diplomámmal végzek, ne hasonlítgassuk már ahhoz, hogy te naponta bekötöttél pár infúziót meg kiosztottad a nyugtatókat, a szakmunkás végzettségeddel, jó?:)
Én sosem mondtam,hogy nem vagyok kiszolgáltatva.Hol olvastál ilyet? :O A gyerek mellé meg majd az apja fogad babysittert.Ha meg is csalna,akkor sem egy szemét láda és a gyerekeinek sosem akarna rosszat.Tartom mind a kettőnket annyira intelligensnek,hogy nem a gyereket szívatnánk a mi problémáink miatt.
Szerencsére ez a veszély mondjuk nem fenyeget,nem van a legjobb és legrendesebb férjem a világon,ráadásul szerencsésnek érzi magát,mert a férjem lehet:) :P
36.
Mert a kérdés egy része erről szólt, hogy miért gondoljuk, hogy a háztartásbeliek ki vannak szolgáltatva, te bevallod, hogyha szétmennétek, még utána is ki lennél szolgáltatva neki, akkor itt a válasz a kérdés azon részére.
",nem van a legjobb és legrendesebb férjem a világon,ráadásul szerencsésnek érzi magát,mert a férjem lehet"
Javaslom neked, hogy nézz körül egy kicsit a válás témakörben :) Szerintem leesik majd az állad, hogy mennyien gondolták ugyanezt. Ne légy naiv, a saját érdekedben. Legalább képezd magad vagy félmunkaidőben csinálj valamit, így kiszolgáltatni magad botorság...
Nem olvastam el mind az x kommentedet, de abból kiindulva, hogy lenézed illetve megszólod a magasabb képzettséget igénylő munkát, és embertelen mértékben túlóráztál meg 12 órában dolgoztál a fenének sem meséled be, hogy magad is képzett ember vagy.
Tudom, most jön az, hogy te 8 diplomás orvos vagy, csak mindenki más f.*sz, aki irodai munkát végez vagy jól keres és normális munkakörülményei vannak. Menj, kamuzz máshol, a svájci nyugdíjaddal meg a világ legjobb férjével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!