Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hisztis nöket jobban megbecsülik?
Figyelt kérdés
A hisztis, követelözö, verekedös, dolgozni nem akaró, pénzéhes nökért csak úgy kapkodnak a pasik, mert milyen vonzó, milyen szexi, milyen harcias. És nem csak alkalomra, hanem hosszútávra.
A szerényebb, gyereklelkü, házias dolgozó nök felett meg csak úgy átnéznek.
Miért?
Nem általánosítok, csak ezt látom a környezetemben.
2014. szept. 21. 16:19
2/19 anonim válasza:
Én sem ezt látom. Rossz környezet alapján általánosítasz.
3/19 anonim válasza:
Nagyon jó az önérvényesítő képességük.
4/19 anonim válasza:
Ilyen a környezeted?
Az enyémben nincsen ilyen példa, tehát nem igaz!
5/19 anonim válasza:
A szerényebb, gyereklelkű, házias, dolgozó nők azok, akiket becsülni, szeretni és tisztelni kell.
Sok időbe telt, mire rátaláltam egy ilyenre, hálás vagyok a sorsnak.
30/F
6/19 anonim válasza:
Én speciel semmi nem utálok jobban a női hisztinél.
7/19 anonim válasza:
szégyellheted magad, nem azért, mert ilyen környezetbe születtél, hanem mert nem is akarsz eljönni onnan...
8/19 anonim válasza:
Csak ez a két fajta van? Én gyereklelkű vagyok, de nincs nálam háziatlanabb.
9/19 anonim válasza:
Nekem is ez tűnt fel, elég szomorú, akárhová megyek, mindenütt ezt látom, a jó embereket megcsalják,kihasználják, a rosszakért pedig tepernek. De ez fordítva is gyakori!
10/19 anonim válasza:
Én se látom ezt a környezetemben. Mondjuk azt tudom elépzelni, hogy a bizonyos pasinak vonzóbb egy olyan nő, aki kiáll magáért, mintsem egy nagyon csendeske, visszahúzódó. lehet, hogy akit te hisztisnek titulálsz, az nagyszájű, de jó a humora, jó dumája, inteligens, szexis. Én ha pasi lennék, már inkább lennék egy ilyen mellett, mint egy nagyon visszahúzódó csendes nyuszika mellett, aki főz meg takarít, de halálra unom magam mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!