Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a ferjem hisztis rohama?
Elemntem egyik baratnommel egy noi napon wellnes centrumban ahol furdoruha nelkul kellett wellneselni.(kulfold)
Egesz du es este elvoltunk ott vacsoraztunk mindent igenybe vettunk es nagyon jot pihentunk usztunk stb.
Amikor hazajottem a ferjem mar 5x hivott stb.
Nagyon merges volt teljessen kikelt magabol kereste a vacsorat kiabalt hogy mosatlan tanyerok vannak es uszik a lakas.
Azt hiszem feltekeny volt arra nem vele toltottem a delutant es az estet.
Aztan azon ment a balhe hogy kepzelem en anyaszult meztelenul lenni valahol nem szegyelem magam.
Mas ferje is reagal igy vagy csak nekem van ekkora szerencsem.
Az én férjem is igy hisztizne, fõleg a meztelenkedésért, de én "talán" egyetértenék vele, mert nem hiszem, hogy tudnék ugy lenni.
Viszont, ha te ugy látod nincs igaza,akkor nem jogos mivel jól érzed magad, meztelenül.
Igen tudott rola hog ymegyek a meztelen reszerol nem de sajnos a taskam kipakolasanal latta szaraz a furdoruham.
Ebben a wellnescentrumban tilos a furdoruha viselet es a noi es ferfi napok szet vannak valasztva.
Telefont nehogy mar wellnesbe bevigyek para meleg viz stb.
nekem semmi gondom a pucerkodassal soha nem is volt semmi nem jobb annal mint meztelenul uszni testet radirozni zuhanyozni iszapos pakolasba fekudni stb.
Nem vagyok se fiatal (40) se bomba no nem ertem.
A vacsora miatt meg jogtalan a kibukas mivel semmit nem beszeltunk meg a vacsival kapcsolatban es o kivalloan foz ugy erzem ez csak olyan indok volt.
De mi a fenere kell feltekenynek lenni??
Wellnes? Mi az?
Boldog lennék, ha finanszírozhatnék egy ilyet a nejemnek... Nem lúzer vagyok, csak közalkalmazott :)
En pedig ugy erzem jogom van a kikapcsolodasra mosogatni o is tud.
Egesz heten huztam az igat.
A wellnes jegyet a munkahelyemen kaptam karacsonyra meg de eddig nem valtottam be.Penzbe nem kerult!!
Ki a fene tud testradirozni es szaunazni ill torok furdozni furdoruhaban ez a hely szabalya mindenki puceran van csak az ott dolgozokon van furdoruha es polo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!