Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A hisztis nők miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hisztis nők miért nem jöttek még rá arra, hogy ha nem várnának addig, míg totál idegesen lesznek, hanem már az elején, mikor zavarni kezdi őket valami, megmondanák a párjuknak, akkog higgadtan is meg tudnák mondani, és nem lenne konfliktus?

Figyelt kérdés
Én megértem a hisztis nőket, mert ha engem zavar valami, én se szívesen szólok rögtön, hanem reménykedek, hogy majd magától abbahagyja az illető, aki olyasmit csinál, ami zavar engem, mert nem szeretném magamra haragítani. De rájöttem, hogy ha addig várok, míg elszakad bennem a cérna, akkor nem fogom tudni higgadtan-nyugodtan megmondani, és pont, hogy akkor fog rám megharagudni, úgyhogy levontam a tanulságot, és Veletek is meg szeretném osztani, hogy jobb legyen a kapcsolatotok a párotokkal, és általánosságban is az emberekkel, hogy venni kell a bátorságot, már akkor szólni, amikor még higgadtan-nyugodtan tudsz, és nem pedig megvárni, míg elszakad bennünk a cérna, mert pont hogy azzal fogjuk jobban magunkra haragítani a másikat, és nem pedig azzal, ha higgadtan-nyugodtan megmondjuk, hogy mi az amit a másik úgy csinál, ami nem tetszik, és legyen szíves változtatni rajta.

2013. dec. 20. 17:54
1 2
 1/20 Nádszálkisasszony ***** válasza:
86%
Ez szép és jó, de hiába tudja ezt mindenki elméletben a gyakorlat mást hoz.
2013. dec. 20. 18:00
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

akkor te nem ismersz hisztis nőt...

:D:D:D:D

a hisztis nő egyből szól minden nap minden hülyeségért kikelve magából...

azok akikről te beszélsz azok, csak néha kitörnk...de nem hisztisek...csak enm tudnak konfliktust kezelni, nem szeretnek konfrontálódni, és már csak akkor teszik, amikor nem bírják tovább...

a hisztis nők imádnak konfrontálódni

2013. dec. 20. 18:04
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem hiszti, ez rossz kommunikáció. Nálunk a párom ilyen, nem szól, nem szól, aztán robban. Az előbb például azért, mert állítólag az orrom alatt dünnyögök és nem ért egy szót se belőle...
2013. dec. 20. 18:10
 4/20 anonim ***** válasza:
38%
Az egyik kapcsolatomban én is mindig hisztisnek lettem titulálva, akárhányszor szóltam valamiért...ha ez a véleményed a párodról, akkor valószínű, nem veszed elég komolyan, úgy gondolod, hogy amit ő érez és gondol, az hülyeség és lerendezed annyival, hogy hisztizik. Csak azt nem értem, hogyha ennyire nem tiszteled, akkor mi a francnak vagy vele?
2013. dec. 20. 18:12
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

A legtöbb emberből hiányzik az önismeret.

Másik részről, hiába szól, nem veszik komolyan. Volt olyan barátom, akinek sokszor, szépen elmondtam, hogy ezt máshogy kéne. Reakció semmi.

Megkérdeztem, mi a gond, én miben változtassak, reakció semmi.

Sajnos sok pasi nem tud kommunikálni egy kapcsolatban.

Csak akkor kapnak észbe, ha szakad a cérna :(

2013. dec. 20. 18:19
 6/20 anonim ***** válasza:
En nem vagyok a hisztis, nálunk forditva van.
2013. dec. 20. 18:21
 7/20 anonim ***** válasza:
#4 - nem igazán olvastad el a leírást, ugye?
2013. dec. 20. 18:39
 8/20 anonim válasza:
Az én párom is hisztis volt egy időben+féltékenykedő..3 éve vagyunk együtt,és azóta sokat változott,persze nem múlt el nyomtalanul néha még mindig előtör belőle de nagyon ritkán,félévenként 1-szer kb..a lényeg legyen benned rengeteg türelem,nyugodtság,és tartás,tehát tudd mikor kell odacsapni az asztalra és hogyan!Figyelni kell őt,biztosítani arról hogy fontos neked,de nem megengedni hogy mindig azt tegyen amit akar,hanem kompromisszumot kötni vele,vagy ha azt nem lehet megmutatni neki hogy viselkedik bizonyos helyzetekben,és amikor ezt megteszed vele észhez tér...ennyi...nekem legalább is így sikerült..
2013. dec. 20. 18:39
 9/20 anonim válasza:
Persze ez csak akkor működik ha igazán szereted!!!ez lemaradt...
2013. dec. 20. 18:40
 10/20 anonim ***** válasza:

Tanulság:

1. Megelőzöd a bajt.

2. Csírájában folytod el, amíg még lehetséges.

2013. dec. 20. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!