Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan köztetek, aki rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan köztetek, aki rossz házasságban él, de nem teheti meg, hogy elköltözzön? Tanácsot szeretnék

Figyelt kérdés
Egyre rosszabb a kapcsolatunk, és valószínű nem fog javulni. De a gyerekek illetve anyagi okok miatt nem tudok elköltözni. A fő ok az, hogy a gyerekek picik (2,5 éves, 14 hónapos,) és imádják az apjukat, biztos nagy törés lenne nekik nélküle élni. Mit tanácsoltok, hogy éljek így? Ti hogy javítjátok az életeteket, hogy valamennyire jól érezzétek magatokat ebben a nem épp ideális helyzetben?(nem a kapcsolatot, mert annak javítására nem igazán van esély nálunk, ha nem lenne gyerek, 1000 %hogy nem lennénk már együtt)
2014. szept. 8. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:

62,68-as válaszoló vagyok.

Bölcsibe az apukája szoktatta be, a válás előtt.

Aránylag jól viselte, magánbölcsibe járt, jó körülmények közé, kevés gyerekszámmal és meberileg is értékes gondozónőkkel. Bizonyára ez is sokat számított.

Illetve az, hogy sokat beszélgettünk vele, mindig betartottam az ígéretemet, hogy mikor megyek érte munka után, valamint a közös időt (hétköznap munka után+ hétvége) komolyan vettem és minőségi, tartalmas együttlétet igyekeztem biztosítani.

Sok mesével, öleléssel, játékkal. Nehéz valóban, de egy egyedülálló szülőnek sokszorosan jobban oda kell tennie magát érzelmileg is, szülőként is, mint a családban (egyébként a családban élőknek is maximálisan persze).

Jó szervezés és elhatározás kérdése ez az egész, mint sok minden más is az életben.

A döntésemet nem bántam meg, sőt.

A közös gyermekünk pedig mindkettőnk büszkesége.

A házasságunkkal kapcsolatos indulataink bőven lecsengtek már a válás után is, az eltelt több, mint 2 év alatt meg főleg és ez a lényeg, semmi más.

2014. szept. 8. 14:17
 72/74 A kérdező kommentje:

Egyébként ezt a felelőtlenség dolgot sem értem annyira. Komolyan, mintha egy putriba szültem volna 16 gyereket. :) Életem legjobb döntése ez a két pici, és nem hiszem, bárhogy is döntünk (és az alapján, ami rajtunk múlik)...hogy lelki nyomorékok lennének. Az a kategória máshol kezdődik...:) szóval azért nem kell túlzásba esni.... vigyázni kell a véleményekkel, mert nem ismertek senkit, szóval nem kéne annyira messzemenő következtetéseket levonni pár sor alapján, mindenki élete más, és nem ismerhetitek a pontos körülményeket. Ezt csak azért írom, mert tényleg meglepődtem, hogy egy egy elejtett mondatból milyen óriási következtetéseket, következményeket vonnak le egyesek :)

Erről ennyit, még egyszer köszönöm, aki rászánta idejét és válaszolt

2014. szept. 9. 08:09
 73/74 anonim ***** válasza:
Hogy alakult azóta az életetek?
2014. okt. 4. 13:26
 74/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed még egy fedél alatt lakunk. Kicsit javult a helyzet, mert látta rajtam, hogy komolyan fontolgatom a különélést. A többi majd még a távoli jövő titka.....
2014. okt. 27. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!