Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan köztetek, aki rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan köztetek, aki rossz házasságban él, de nem teheti meg, hogy elköltözzön? Tanácsot szeretnék

Figyelt kérdés
Egyre rosszabb a kapcsolatunk, és valószínű nem fog javulni. De a gyerekek illetve anyagi okok miatt nem tudok elköltözni. A fő ok az, hogy a gyerekek picik (2,5 éves, 14 hónapos,) és imádják az apjukat, biztos nagy törés lenne nekik nélküle élni. Mit tanácsoltok, hogy éljek így? Ti hogy javítjátok az életeteket, hogy valamennyire jól érezzétek magatokat ebben a nem épp ideális helyzetben?(nem a kapcsolatot, mert annak javítására nem igazán van esély nálunk, ha nem lenne gyerek, 1000 %hogy nem lennénk már együtt)
2014. szept. 8. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
De kötekszel sajnos, és mostmár fel is idegesítesz.:) Jó hibáztam, mikor reménykedtem hogy jólesz a nagyinál ezt aláírom. A gyerekeket meg nem csak úgy potyogtatom, amilyennek be akarsz állítani. 3 évet kínlódtunk ,hogy összejöjjön az első orvos műtét stb. A másodiknál meg nem tartottuk problémának, ha jön, én akkor is reménykedtem még, hogy csak azért olyan a férjem amilyen, mert nagy rajta a nyomás. Lehet igaz is, de nekem így nem jó. Ennyi:) Szüleimhez nem tudok menni.
2014. szept. 8. 10:17
 12/74 anonim ***** válasza:
70%

Nem veszed észre, hogy mindenki velem ért egyet, és kifogásnak tartja, amit a gyerekekről beszélsz?

Hogyhogy nem tudod őket eltartani? Nem tudsz a szüleidhez költözni? Te benn akarsz a pénz miatt ragadni egy házasságban, mert a gyerekeid egy éjjel sírnának és TE nem mered felvenni velük ezt a kesztyűt és megoldani a konfliktust.

Tudod, engem mi bőszít fel? A gyávaság. Az meg, hogy téged mi idegesít fel, elég kicsi ingerküszöbre utal.

2014. szept. 8. 10:20
 13/74 anonim ***** válasza:
82%
Pl. megoldás, hogy te elköltözöl, a gyerekek meg maradnak. Megoldva a problémád, és nincs kifogás sem. :)
 14/74 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de arra gondoltam, hogy az nagyobb törést okoz nekik, ha nincs velük az apjuk, mint az, hogy megpróbálunk egymás mellett élni valahogy. Én is elvált szülő gyereke vagyok, és utáltam anyámmal élni, nekem nagyon rossz volt, hogy elváltak.
 15/74 A kérdező kommentje:
Nem olyanok a szüleim, akikhez költözhetnék. Tudod van ilyen, nem mindenkinek idilli a családja. Sajnos engem nem támogatnak. Esetleg ideiglenesen apukámhoz, de albérletet kellene utána keresnem. Hát biztos meg tudnám oldani azért, ahogy írtátok bölcsőde(bár itt az is fizetős, de inkább jobb lenne ha le sem írnám mert csak kifogásnak tűnne:) de valóban nem az a fő ok, nem halnánk éhen. Inkább a gyerekek életének megbolygatása miatt nem akarom.
2014. szept. 8. 10:24
 16/74 anonim ***** válasza:
88%
De mért a kötekedővel foglalkozol? Válaszolj NEKEM!:) az 1. vagyok.
2014. szept. 8. 10:24
 17/74 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha kicsi az ingerküszöböm? :) Miért jobb, hogy jól odamondjuk a másiknak, ahelyett, hogy kicsit empatikusan viselkednénk? Ha úgy érzed nem vagyok méltó a válaszaidra, akkor miért írsz? A többieknek köszönöm, még biztos sokat fogok gondolkodni a dolgon.
2014. szept. 8. 10:27
 18/74 anonim ***** válasza:
68%

De akkor eldöntötted, hogy nem költözöl el (az most mindegy, milyen fantazmagóriák miatt) és olyan tanácsokat vársz, akik szintén nem mertek elköltözni a férjüktől, azok mit tettek?

Hogy éld túl a boldogtalan életet örökre? És aztán azt, hogy a gyerekeid nem látnak soha maguk előtt jó kapcsolatot, hogy aztán olyan legyen az övéké is, mint a tietek? Akkor itt a tanácsom: Xanax.:)

2014. szept. 8. 10:30
 19/74 A kérdező kommentje:
szia ne haragudj kedves első, azt hittem, már megválaszoltam. Nem nagyon tudok mást írni, féltem a gyerekem lelkét, borzasztó apás. Bár itt írta valaki, hogy mikor apánál van a gyerkőc, akkor meg érte sír, na ez mondjuk nálunk is így van. Anyagi bevételem meg a gyed, tehát abból albérletet fizetni nehézkes. Munkát keresek már régóta keresek, egyelőre nem találtam. így nem mernék nekiindulni.
2014. szept. 8. 10:32
 20/74 A kérdező kommentje:
Igen igen, azt várom, hogy olyanok írjanak, akik bent vannak a rossz házasságban, és valahogy élhető életet élnek. De ez szerintem a kérdésemből is kiderült. Nincs semmiféle fantazmagória, továbbra is mondom.
2014. szept. 8. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!