Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, aki rossz házasságban él, de nem teheti meg, hogy elköltözzön? Tanácsot szeretnék
37: De mi a cél ? Az apától messzire költözni vagy csak el a faluból? Mert ha az utóbbi, akkor a férj követhet téged a városba, és egy hozzás közeki helyen lakhat.
azért kérdeztem rögtön az elején, mik a körülmények, amik miatt azt gondolod, "nem teheted meg", hogy elköltözz, mert rögtön látszott a kérdésből, hogy nem külső akadályokról van szó, hanem téves meggyőződésekről, ami miatt sokkal inkább nem vagy hajlandó költözni, mintsem nem tudsz. Ezzel nincs baj, senkinek nincs joga rábeszélni téged a költözésre, ha nem akarsz, lehet így élni, csak szembesülj vele, hogy Te döntöttél így, és nem a körülmények áldozata vagy.
Eltartási szerződés, nem adhatjuk el a házat. Akkor miből költözzünk? :) Nem a körülmények áldozata vagyok, mert én döntöttem így, hozzáteszem rosszul, de helyrehozni nem igazán tudnám, az albérlet húzós, és akkor nem csak a lelki nyomorom miatt szenved a gyerek, hanem még nélkülözik is, na az biztos stabil gyereket eredményezne.
Igen, azért nem vagyok ufó. Nekem egy már elég, aki azt gondolja mint én,mert átélt hasonló helyzetet. valószínű aki benne van, az jobban látja, mint a kívülállók.Itt szerintem inkább olyanok írtak, akik nem voltak hasonló helyzetben, csak elveik vannak. Azok nekem is voltak, de az élet más....
Ufó nem vagy, csak éppen buta.
De mondom, az egészben a gyerekeket sajnálom, amiért rossz gyerekkort kényszerítesz rájuk.
Kérdező, tudod, csak annak lehet segíteni, aki akarja, hogy segítsenek rajta, és azt lehet megmenteni, aki maga is akarja.
Te már eldöntötted, hogy maradsz a rossz házasságban, és ebbe kényszeríted bele a gyerekeid azzal a felkiáltással, hogy nekik jó, ha az apjukkal vannak.
Az viszont nem jó nekik, hogy rossz családmintát erőszakolsz rájuk, és feszültségben kell élniük.
Mondd, ebbe belegondoltál? Légyszíves ne lépd át ezt a hozzászólást, várom a válaszod.
48: Most akkor a nagymama házában laktok eltartási szerződéssel, amit nem lehet eladni, és emiatt nem lehetséges a költözés, vagy a saját, frissen felépített házatokban, amit bármikor át lehet alakítani, eladni, kiadni a Te részedet, ha elköltözöl stb?
Itt egyedül a Te ellentmondásos meggyőződéseid az akadályok. Ha az egyikre gondolsz ki megoldási verziókat, akkor a másikkal érvelsz. Ha a másikra, akkor az egyikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!