Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, aki rossz házasságban él, de nem teheti meg, hogy elköltözzön? Tanácsot szeretnék
Nekem van a 13 és 11 éves gyerekem.
1 és 3 évesek voltak akkor. Amikor a kicsi született, már rossz volt a kapcsolatunk, de úgy gondoltuk, meg tudjuk oldani. Nem sikerült. Úgy 6 hónapig éltünk együtt állóháborúban. Hiszem, hogy nem volt jó a gyerekimnek, akkor sem, ha este mind a ketten adtunk nekik búcsúpuszit.
Az elején az exem kardoskodott, ha elmentem akkor oldjam meg egyedül a gyerekeket. Azt hitte, akkor majd visszamegyek, ha a gyerekek sírnak utána. Amikor rájött, hogy ez nem jött be, normálisan állt hozzá. Heti párszor jött hozzájuk, vitte őket játszótérre, kirándulni, később hét közben is ott aludtak nála. Most teljesen megbeszélés kérdése, függ a gyerekek programjától is.
Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon jót tettem nekik is. Hiába próbáltunk felnőtt, értelmes emberek módjára együtt élni, nem ment. Idővel ez csak rosszabb lett volna.
"Valaki külön kérte, hogy válaszoljak, ne lépjem át a kommentjét, neki írom: Nem még nem gondoltam bele, mivel most jött el az utolsó csepp a pohárban. Kérlek te se támadj, egyszerűen csak próbálom jól megoldani az életem, úgy hogy a gyerekeimnek se legyen rossz. Most kezdtem el ezen gondolkodni, konkrétan ma reggel, szerintem ha válnánk is az egy folyamat, és még sokat fogok rajta rágódni, hogy legyen. Először a könnyebbik úton próbálnám megoldani a problémát(amit már ismertek, és amivel nem értetek egyet) hosszú távon meg nem tudom...."
Én kértelek. Nem támadlak. De ezt csak te hiszed, hogy a gyerekeidnek nem rossz az, amit kitaláltál. Valójában ROSSZ. NEM LESZ JÓ NEKIK. Érted?
Úgy nőnek fel, hogy elhidegült szülők próbálják eljátszani a boldog családot. EZ HAZUGSÁG.
"Jah és szívből kívánom a "nálam okosabbaknak" hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe soha, és ha még is, akkor azon nyomban, gondolkodás nélkül megoldják a helyzetüket:)"
Mi együtt gondolkodunk veled, megoldást keresünk. Te valamiért nem látsz tovább annál, hogy "a gyerek nagyon apás", és ez kizárja azt, hogy külön éljetek. De hibásan gondolkozol.
Amikor ennyi ember egyetért valamiben, miért nem gondolkozol el rajta, hogy 'a csudába, igazuk lehet?'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!