Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rossz házasságot feldob vagy csak még jobban elront, ha a gyerek kirepül és ott maradnak összezárva?
A gyerekvállalás egy olyan feladat, ami még egy jól működő házasságot is képes tönkretenni, ha a felek nem képesek kompromisszumokat kötni, és együttműködni ebben a nehéz időszakban. Ha a házasság alapvetően rossz, akkor csak még több lesz a vita, és az ellentét.
Szerintem egy már elromlott házasságot vagy először rendbe kell tenni, és utána gyermeket vállalni, vagy elengedni egymást.
A gyereket nem lenne szabad "eszközként" felhasználni, hátha meg megjavítja, ami elromlott, mert ha mégsem, akkor azt a pici sínyli meg a legjobban.
Nálunk anyukám most talált új elfoglaltságot, mamámat istápolja helyettünk. Apám meg valami nőcskéhez jár, és azt hiszi tök tutin titokban csinálja.
Együtt élnek, külön szobában a lakás két végében. Lehangoló.
Az én szüleimnek rossz volt mindig is a házassága. Miután kirepültünk a testvéremmel, ugyanúgy együtt maradtak. Most úgy látom, mintha nem veszekednének _annyit_, de lehet, hogy csak azért tűnik, mert már nem élek együtt velük. Nem tudom megítélni.
Most is elég fura a kapcsolatuk, nem hinném, hogy a szeretet tartja össze őket, hanem inkább a megszokás, vagy valamiféle beteges függőség.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!