Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról az emberekről, akiknek egy gyerek kell vállalniuk azért, hogy rájöjjenek, rossz a kapcsoaltuk?
Az iylen embereket én nagyon primitívnek és érzelem-szegényeknek tartom. Rossz a kapcsolat, vállaljunk gyereket. Aztán meg lesnek birka módjára, hogy miért nem működik a kapcsolat még így sem. És a gyereket fosztják meg a teljes családtól.
Itt is olvastam iylen választ már.
Én a felelőtlen gyerekvállalást nagyon súlyosan büntetném. Bár a kormány nem fogja, mert amúgy is kevés gyerek születik ma Magyarországon.
A gyermekvállalás önredelkezési jog! Az is, hogy vállalsz és az is hogy, milyen körülmények közé...de az is, hogy ha nem vállalsz! Az állami beleszólás ilyen téren elé érdekes lenne!
Mégis hogyan bizonyítod, hogy eleve rossz kapcsolatba született a gyerek? És milyen szankciót találnál ki?
Hát igen, sajnos nehéz vagy lehetetlen. Társadalmi nyomásra lenen szükség. Kirekeszteni az ilyeneket.
Csak az a baj, hogy ma nagyon sokan csinálják ezt.
"Társadalmi nyomásra lenen szükség. Kirekeszteni az ilyeneket. "
Ezt kifejtenéd bövebben? Honnan tudja a "társadalom", hogy AMIKOR a gyereket vállalták, AKKOR MÀR rossz volt a házasság?
Ugyanis elég sok házasság a gyerek születése UTÁN romlik meg.
Ha meg azokat a családokat/embereket akarnád kirekeszteni, akiknek gyerek ÉS rossz házassága van, akkor a népeség nagy része beleesne ebbe a kategóriába.
Kérdezö: áruld el, hogy mennyi idös vagy? Mert a kérdésedböl meg a válaszokból az derül ki, hogy nagyon fiatal és naív és egész biztos nincs gyereked, fogalmad sincs, hogy mivel jár az ellátása.
Mellesleg rengeteg olyan kapcsolat van, ami addig jól müködik, amig nincs különlegesen nagy terhelés, és azt, hogy a terheket ki hogyan bírja, elöre nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!