Most komolyan én vagyok a rossz gyerek? És ő a jó szülő?
Anyám álszent. Napi 3 órát dolgozik(takarít egy kicsi kocsmában, ami annyit jelent,hogy felseper vagy 4szer és beszélget másokkal) Utána hazajön és alszik.. De komolyan, van hogy du. 3ig is. Pl. ma is meg tegnap is az egész napot(minden túlzás nélkül) átaludta. Se kaját, semmit nem csinált(de mondta este, hogy ő ma annyit dolgozott, hogy csak na.)
Ma ki akartam takarítani, de nem lehet, mert alszik. Bekapcsoltam a porszívót, le lettem szidva hogy miért kell zajonganom. Komolyan, ha takarítok az a baj, ha ő alszik az a jó. Mivan?
Apáról meg említést sem teszek...
Hány éves vagy?
Várd meg, hogy felébredjen, és akkor porszívózz. Szerintem lehetsz annyira nagy, hogy egy zsíros deszkát meg tudsz kenni magadnak, nem kell anyádnak etetnie téged, ugye?
De ha nem takarítok ocsmány a ház...
Hát ilyen nagyon alap dolgokat szokott hetente egyszer venni, mint pl. kenyér meg vaj. De ilyen sütni való hús, tészta, krumpli...nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!