Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság szex nélkül. Működhet?
14 éve vagyunk házasok, két kicsi gyerekkel. A férjem 2-3 éve teljesen impotens. :( Megpróbáltunk mindent, jártunk orvosoknál. Vannak gyógyszerek, amiktől képes lesz rá, de attól még nem fejben már nem akarja. A gyógyszerek mellett, ritkán van szex, nem túl jó, de előfordul.
Ti mit csinálnátok? Tudnátok szex nélkül élni, egy amúgy viszonylag jól működő házasságban? Vagy keresnétek diszkréten egy szeretőt?
És annyira jó volt látszatházasságban felnőni, de tényleg. (irónia) Én nem értem meg azokat, akiket a gyerek tart visszaa válástól. Ezzel pont a gyereknek ártanak. Tudod milyen érzés mikor szembesülsz azzal gyerekként, hogy nem ilyen egy normális házasság és vannak szerető, normális párok is? Az addigi saját családmodelled dől össze benned.
#31,#59
59:
De, bizony általánosítottál, mert különben nem hozod ide, helyeselve azokat, akik szerint a kérdező hagyja ott a férjét, vagy csalja. A te szüleidnél nem a szex hiánya volt az alapprobléma, valószínűleg kérdező férjénél is oka lehet az impotenciának.
egy ok, amit a férj nem mond el, vagy lehet pontosan nem is tud, de a fáradtságot nem veszi arra, hogy elmenjen egy szakemberhez beszélgetni
egyszerű bekapni egy bogyót, attól áll a rudi, ráfeküdni a feleségre, kettőt nyögni és befordulni horkolni. az aztán intimitás a javából!
63 te valami más sztorit olvasol....
Nem az elhasznált férjét dobná ki az asszony valami új kedvéért, vagy divatból.
A férje szarik az ő jogos igényeire, és meg se próbál semmit tenni azok teljesítése érdekében.
Az nő meg szenved, - erről szól EZ a kérdés.
kidobja az ablakon? ezt honnan veszed
ez egy évek óta fennálló probléma, nem tegnap nem állt fel, ma meg válnak!
tudod elég nehéz más helyett megoldani egy problémát, főleg az, akinek baja van, nem tesz semmi az ügyért.
szerintem a kérdező megtesz/megtenne mindent.
hány nő dugra rögtön félre?
hányan még egy orvoshoz se mennének el a párjukkal????
Nyilván Te is tudod, hogy az impotenciának főleg lelki okai vannak. Tehát jó eséllyel szakember segítségével helyre hozható és gyógyszer meg semmi nem is kellene hozzá.
A férjed viselkedése azért bosszantó, mert ha szeret, tisztel, fontos vagy neki, akkor tenne azért, hogy ez a dolog változzon. És ha jól magába néz előbb-utóbb tennie is kell, mert csinos vagy, fiatal(abb) is, nem nehéz kitalálni milyen vonzata lesz
Azért általánosítok, mert egyetértek több korábbi válaszolóval? Mert akkor elég sokan vagyunk.
" szüleim így élnek 10 éve kérdező! Ha valaki
feljön azt látja, hogy él itt egy férfi és egy
nő, mint lakótársak. Nem tudok ráJUK
házastársakként tekinteni, mert elvben igen,
gyakorlatilag nem azok."
Na, hogy ebben hol az általánosítás, Amikor Én beszélek a Saját szüleimről, azt még mindig nem tudom.
másik válaszomban pedig megindokoltam miért nem gondolom ŐKET (tehát csak az én szüleimet) házastársaknak.
Az állandó kudarcforrás (bármelyik félnél) szerinted mennyire tesz jót a kapcsolatnak? Boldogan fognak élni, míg meg nem hallnak, ha normálisan beszélni sem tudnak arról, ami miatt idáig jutottak (aminek következménye egy impotencia és egy boldogtalan feleség)?
kérdező:
A férjed így magában nemzésképtelen. Te segíteni akarsz neki, hogy mindkettőtöknek jobb legyen. Ő nem akar magán. Gyereket viszont szeretne. Őszintén, te Így benne lennél a lombikban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!