Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk házasok, két kicsi gyerekkel. A férjem 2-3 éve teljesen impotens. :( Megpróbáltunk mindent, jártunk orvosoknál. Vannak gyógyszerek, amiktől képes lesz rá, de attól még nem fejben már nem akarja. A gyógyszerek mellett, ritkán van szex, nem túl jó, de előfordul.

Ti mit csinálnátok? Tudnátok szex nélkül élni, egy amúgy viszonylag jól működő házasságban? Vagy keresnétek diszkréten egy szeretőt?

2014. júl. 22. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
82%

szüleim így élnek 10 éve kérdező! Ha valaki feljön azt látja, hogy él itt egy férfi és egy nő, mint lakótársak. Nem tudok rájuk házastársakként tekinteni, mert elvben igen, gyakorlatilag nem azok.

A férjed egy önző barom, aki szarik a te boldogságodra. De 3. gyereket szeretne, mert abban Ő örömét leli. Sajnálom, hogy ezt írom (ne legyen igazam), de szerintem csak egy "tenyészkanca" vagy neki. :(

2014. júl. 22. 10:19
 32/70 anonim ***** válasza:
82%
keress egy szeretőt, és többet nem lesz ez téma! :)
2014. júl. 22. 10:20
 33/70 anonim ***** válasza:
27%
Mar nem azert, de a szex alapvetően ket ember kölcsönös orom szerzése kellene hogy legyen. Ha az egyiknek nem okoz örömet, akkor evidens, hogy nem akarja csinalni. Faarccal kellene mondjuk orálisan kielégítenie az asszonyt? De nagy élmény lehet.... Akkor inkabb egyedül oldanam meg.
2014. júl. 22. 10:23
 34/70 anonim ***** válasza:
4%

Sokan mondták már, hogy ezen a weboldalon a"Családi kapcsolatoknál"hajmeresztő válaszok születnek hááát...olvasgatva ezen kérdés válaszait tényleg.

De tulajdonképpen nem a válaszolók a hibásak(mindenkinek joga van akár hazudni akár hülyeséget mondani-ha"alapból"buta...vagy ott a rosszindulat...stb...stb...)hanem azt sajnálom aki kérdez...

Rá van szorulva hogy kérdezzen?

Ezektől...?

nincs mellette senki olyan aki tudna segíteni ha problémája adódik és ezektől kénytelen segítséget várni?

Borzalmasan sajnálatra méltó aki ITT kérdez...

Egyébként a kérdésre a konkrét-helyes válasz:

Természetesen működhet.

A házasság ellentétben a csak úgy összeállt együttéléssel két ember szoros kapcsolata amiben minden megbeszélhető. És ha a két fél megegyezik egy adott kérdésben(nem csak konkrétan a fenti kérdésben!)akkor a dolog működik.

Ennyi.

De ezt a kérdező magától nem tudja?

Le kell magát degradálnia hogy ezektől kérdez...?

Sajnálom a kérdezőt.

2014. júl. 22. 10:40
 35/70 anonim ***** válasza:
65%
Sokan írták, hogy keressen szeretőt, és 100% szerint hasznosak ezek a válaszok. Vajon mennyire pontoznák fel ezeket a válaszokat, ha a kérdés fordított lenne, és a nő nem lenne hajlandó a szexre, és a férfinak tanácsolnák azt, hogy keressen szeretőt? A másik, hogy ez esetben hányan tanácsolnák, hogy a nő, ha nem élvezi a szexet, akkor még kielégíthetné kézzel, szájjal, segédeszközzel a férjét? Vagy ugyanez mondjuk a feleség menstruációja alatt?
2014. júl. 22. 10:41
 36/70 anonim ***** válasza:
96%

31:

Most azt leszámítva, hogy nálunk nem szokás, hogy a szülő beszámol a gyerekének a szexuális életéről, így én máig nem tudom szüleim élnek-e, illetve meddig éltek szexuális életet, ezért amúgy sem dönthetném el ilyen alapon, hogy most házasnak tekintem-e őket, amit írsz egy jó nagy baromság. Ilyen alapon a legtöbb 60-on túli házaspár sem házaspár.

(A félreértések elkerülése végett én nem azt mondom, hogy rendben van a dolog, hogy a kérdező férjének nem áll fel, ami mögött amúgy lelki problémák állhatnak, csak azt, hogy jó nagy baromság az alapján házasságnak nevezni vagy nem annak nevezni egy kapcsolatot, hogy van-e, illetve milyen a szex.)

2014. júl. 22. 10:44
 37/70 anonim ***** válasza:
48%
Ez nehéz ügy,hiszen ha a férjed már fejben eldöntötte,hogy ez így van,és kész akkor itt nincs nagy esély a változásra. A kérdés nem az,hogy így működhet-e egy házasság hanem az,hogy Te ezt tudod-e tolerálni,eltudod viselni vagy sem. Ha nem akkor éppen megoldás lehet egy szerető is,de nem jó megoldás! Mert mi van ha bele szeretsz? Vagy ő szeret beléd? Szerintem sem magadat sem mást nem szabad egy ilyen szeretősdi helyzetbe kényszeríteni,mert vagy Te vagy a szeretőd vagy mind a ketten sérülni fogtok! Ha nagyon életképtelennek érzed ezt a házasságot akkor szerintem a legjobb megoldás az lenne ha elválnátok!
2014. júl. 22. 10:47
 38/70 anonim ***** válasza:
80%

#36: "Ilyen alapon a legtöbb 60-on túli házaspár sem házaspár."

Honnan veszed, hogy egy 60 túli házaspár nem él nemi életet?

2014. júl. 22. 11:09
 39/70 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A szexmentesség ellenére szeretem a férjemet. Nyíltan előtte nem tudnék felvállalni egy viszonyt, ő sem az a fajta, aki ezt benyelné nekem. Viszont 32 éves vagyok, és hiányzik a szex, a szenvedély. A legjobban az zavar a jelentlegi helyzetben, hogy a megoldást csak én keresem, őt csak addig a pontig érdekelte, amíg a kérdésnek egészségügyi jellege is volt.

A vicc az egészben, hogy aki kívülről lát minket, azt gondolhatja, mi vagyunk az álompár, akiknek mindenük megvan, minenben sikeresek. Ha tudnák... :(

2014. júl. 22. 11:10
 40/70 anonim ***** válasza:
56%

#34:

"Rá van szorulva hogy kérdezzen?

Ezektől...? "

Ezzel magadat is minősítetted.

2014. júl. 22. 11:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!