Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk házasok, két kicsi gyerekkel. A férjem 2-3 éve teljesen impotens. :( Megpróbáltunk mindent, jártunk orvosoknál. Vannak gyógyszerek, amiktől képes lesz rá, de attól még nem fejben már nem akarja. A gyógyszerek mellett, ritkán van szex, nem túl jó, de előfordul.

Ti mit csinálnátok? Tudnátok szex nélkül élni, egy amúgy viszonylag jól működő házasságban? Vagy keresnétek diszkréten egy szeretőt?

2014. júl. 22. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
91%

kérdés: te tudnál így élni?

ha nem, akkor váljatok el, ne szeretőt keress.

fejben már nem akarja - erre jó lenne egy (szexuál)pszichológus.

2014. júl. 22. 09:47
 2/70 anonim ***** válasza:
86%

A szerető szerintem nem megoldás.

Szexuálpszichológus?

2014. júl. 22. 09:49
 3/70 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon nehéz...ha fejben már eldöntötte, hogy neki így jó, neked meg nem, akkor a diszkrét szeretőt választanám...csak mi van ha beszerelmesedsz?
2014. júl. 22. 09:50
 4/70 anonim ***** válasza:
96%

Mivel itt nem nem akarásról van szó, hanem arról hogy fizikálisan képtelen rá, én nem hagynám el. Viszont szex nélkül nem lennék képes élni.

Megbeszélném vele, hogy vagy a gyógyszerek segítségével legyünk együtt, /itt a saját büszkeségének korlátait kell átlépnie/ vagy egyezzen bele abba, hogy másnál keressem ezt az örömöt.

Ő nem várhatja el tőled, hogy egész életedben nélkülözd a szexet.

A kicsik tőle vannak? Mennyire kicsik?

2014. júl. 22. 09:50
 5/70 anonim ***** válasza:
100%
Lelki okokbol alakult ez ki nala?
2014. júl. 22. 09:52
 6/70 A kérdező kommentje:

Szexuálpszichológusnál én jártam, de csak úgy tudna segíteni, ha mindketten akarjuk. Ő nem akarja, hallani nem akar róla, nem is lehet vele erről beszélni.

Válni nem akarok. Részben a gyerekek miatt, részben azért, mert egyébként jól bűködünk együtt minden más téren. Együtt építettük fel az egzisztenciákat, az életünket.

2014. júl. 22. 09:52
 7/70 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar már veled szerelmi kapcsolatot?

Hát akkor váljatok el, hogy tudjatok másik párt találni. Amíg házas vagy, nem lehet senki mással teljes értékű szerelmi kapcsolatod!

GMK-zni lehet az exeddel válás után is.

2014. júl. 22. 09:53
 8/70 anonim ***** válasza:
90%

Ő nem akarja, hallani nem akar róla, nem is lehet vele erről beszélni.

- Na én ezért hagynám el, nem azért mert nem megy neki, hanem mert tojik bele. Hagyd ott és kész.

Ne a gyerekekre fogd, hogy maradsz és ne hazudj ez a házasság halott, a férjed sz.rik az igényeidre és kész%

9/70 A kérdező kommentje:
A gyerekek 5 és 7 évesek, igen, minkettő tőle van. Sőt, szeretne még egy harmadikat, is, igaz lombikban gondolkodik.
 10/70 anonim ***** válasza:
100%
Én tudnék, mert számomra nem fontos a szexualitás. Ha neked hiányzik akkor próbáljatok meg pettingezni, segédeszköz stb. Erre sem hajlandó?
2014. júl. 22. 09:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!