Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk házasok, két kicsi gyerekkel. A férjem 2-3 éve teljesen impotens. :( Megpróbáltunk mindent, jártunk orvosoknál. Vannak gyógyszerek, amiktől képes lesz rá, de attól még nem fejben már nem akarja. A gyógyszerek mellett, ritkán van szex, nem túl jó, de előfordul.

Ti mit csinálnátok? Tudnátok szex nélkül élni, egy amúgy viszonylag jól működő házasságban? Vagy keresnétek diszkréten egy szeretőt?

2014. júl. 22. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
17%

"kérdés: te tudnál így élni?

ha nem, akkor váljatok el, ne szeretőt keress. "

Ez a jóban rosszban egészségben betegségben mentalitás? Ha impotens a férje akkor váljon el? Gratulálok...

ÉN személy szerint biztos nem válnék el ezért. Annál azért jobban szeretem és tisztelem a férjem. Imádom a szexet vele, de még így sem válnék el ha a személyisége, a viselkedése, a szerelme velem szemben nem változott meg..

Az mondjuk oké ha nincs szex, mert ha nem áll fel akkor úgy nem megy, de ő sem törődik veled? Hogy legalább te kielégült legyél? Mert azért nem kell feltétlenül szexelni egymással. Lehet másképp is...

De járhat szexuáldokihoz is.

2014. júl. 22. 12:16
 52/70 anonim ***** válasza:
80%

a pasi nem önző?

nem megy dokihoz, nincs orális, nincs kézzel, nincs játék. nincsne semmi.

nem beteg, csak lelki gondja van, de gyáva megoldani. ő az önző! a feleség menne bárhova, jó lenne neki akármilyen kényeztetés!

ja nem tud teljesíteni, mert nem akar! mert nem oldja meg a baját, nem képtelen rá, hanem meg se akarja oldani!

Előbb a férfi lelkivilágát, az önbecsülését kell helyre billenteni, nem a saját igényekkel törődni. - ezt a ffi tehetné meg, de sz.rik bele!

Tudtam, miként támogassam, és sikerült. - szóval a kérdező nem támogat? Ő ment el egyedül a szex.pszichohoz, a férje nem volt rá hajlandó!

olvasd már vissza a kommenteket, amiben le van írva, hogy a férj semmire sem hajlandó és tojik a problémájára. és a kérdező se azon sír, hogy nincs kinyalva, hanem hogy a párja sz.rik a házasságukra!!!

2014. júl. 22. 12:21
 53/70 anonim ***** válasza:
14%
35-ös vagyok. A további kommentek megerősítettek benne, hogy mi itt az általános hozzáállás. Én csak annyit tudok üzenni, hogy ezek után a szingli hordák ne siránkozzanak, ha a férfiaknak csak a szexre kellenek, mert ha tényleg rendben van az, hogy az elhasznált férfit kidobjuk és keresünk másikat, akkor felesleges hőbörögni, ha ugyanez fordítva történik.
2014. júl. 22. 12:41
 54/70 anonim ***** válasza:
73%
a pasik se csodálkozzanak, hogy nem tesznek semmit, akkor le lesznek cserélve olyanra aki tesz is valamit egy kapcsolatért :)
2014. júl. 22. 12:42
 55/70 anonim ***** válasza:
92%

Az egészben a legnagyobb vicc a lombikos baba...ezzel vajon megint ki szivja meg?mert nem ő az biztos.

A kérdező párja magasról tojik a kérdezőre,és még őt kellene ajnározni?

Azok akik meg itt hőbőrőgnek hogy jaj igy szereti a férjét meg kibirná sex nélkül azok valószinűleg soha nem voltak ilyen helyzetben és könnyen vagdalkoznak a szavakkal.Élesben nagyon nem könnyü,és sokszor már nem a sexhiány miatt,mert az meg lehet szokni hogy nincs,ez sokkal durvább dolog annál hogy nincs köztük semmi.

2014. júl. 22. 12:51
 56/70 anonim ***** válasza:
24%

"a pasi nem önző?

nem megy dokihoz, nincs orális, nincs kézzel, nincs játék. nincsne semmi. "

Ha lennék azon az értelmi és érzelmi színvonalon, megértetted volna, amit írtam. De hátha leegyszerűsítve felfogod: Mivel nem megy a szex, a férfiúi önbecsülése a béka s***e alatt van. Egy férfit a potenciális gondok nagyon gallyra tudnak tenni lelkileg. Egy csődtömegnek érzi magát, aki képtelen teljesíteni az ágyban. EBBŐL KÖVETKEZIK, hogy semmi kedve nincs már az egészhez, hisz fél belevágni, mert attól retteg, megint csődöt mond, akár csak orális szex terén. Vagy az orális szex meg arra emlékezteti, hogy a rendes szexre nem képes, azért lombozza le. De minek is magyarázom ilyennek, látható, hogy halvány fogalmad sincs a férfiak lelkivilágáról!

2014. júl. 22. 12:54
 57/70 anonim ***** válasza:
55%

És én tudom, miről beszélek. Páromon látszott, mennyire odavan. Az biztos, hogy mindenkinél így kezdődik. Először potenciális gondok, aztán már semmi. Ha én is úgy állok hozzá, hogy éreztetem vele a hiányosságát, mostanra biztos ott tartanék, mint a kérdező. Vagy ha nem támogattam volna. Soha nem mutattam neki csalódottságot. Így is szinte mindig mondta egy kudarcos szex után, milyen semmirevaló ő. Én meg jól lecsesztem, hogy ilyeneket beszél. Találtunk rá módot, hogy jobb legyen. Nem akkor csináltuk, mikor hullafáradt, és ha szex közben mégis lelombozódott, segítettem rajta szájjal és kézzel. Kellett pár jól sikerült alkalom, hogy újra formában érezze magát.

A nők azt hiszik, csak nekik kell bókolni, pedig a férfinak is jól esik. De felőlem legyetek ti önző p***ák, mi oda-vissza megadjuk egymásnak a törődést és a figyelmet, és ha az egyiknek egy ideig több kell, akkor sem rinyál a másik, hogy ő mikor kerül sorra.

2014. júl. 22. 13:00
 58/70 anonim ***** válasza:
100%

itt a pasit nem is bántja a dolog, mert ha bántja, megy és megoldja.

a te pasid megoldotta, juj tapsikáljunk!

2014. júl. 22. 13:04
 59/70 anonim ***** válasza:
77%

#36!

#31 vagyok

Nem általánosítottam. Nem láttam minden házasságot, nem érdekel, hogy ki él 60 évesen nemi életet a párjával, ki hogy szereti a tökfőzeléket stb. (Amúgy Czeizel Endre genetikusnak 78 évesen született gyermeke szóval a szex nincs korhoz kötve).

Megfogalmazom másképpen a válaszomat.

A szüleim azért élnek lakótársakként, mert elhidegültek egymástól az évek alatt, aminek fő oka a szex és bármi nemű érintkezés hiánya. Soha egy ölelést egy csókot nem láttam tőlük, külön szobában aludtak, puszit is csak akkor láttam, amikor egymást köszöntötték valamilyen alkalomból. És igen anyám egyszer sírva mondta el nekem, hogy a két kezén meg tudná számolni hányszor szeretkeztek a házasságuk alatt és mennyire sajnálja azt a sok időt, amikor semmi sem volt. Apám tudod mivel rázta le? "Mindig teherbe esel". (anyám 6x volt terhes, de ez a mondat még nekem is fájt.Hogy mondhat ilyet az ember a feleségének. A saját tudatlanságáról és lelki szegénységéről adott ki bizonyítványt).

Gondolom ismered a szeretet nyelveket. Apámé biztos, hogy a szívességek. Imádta anyát mert egyszerűen csodálatos háziasszpony, jó anya, karrierben sem maradt el. Csak éppen elfelejtett nőként tekinteni rá. És a saját szeretet nyelvén "beszélt" anyámmal is. Dolgozott, segített a gyereknevelésben, sokszor Ő főzött. De anyám szeretet nyelve a testi érintés. És csak tűrt, tűt, tűrt. Megtanult tűrni a szülei példájából. (nagymamám haláláig élt az alkoholista nagypapámmal, aki rendszeresen verte és többször megerőszakolta-ezt a papa halála után 10 évvel merte elmondani valakinek. Bár anyám gondolta, hogy nem éppen malmoztak, mikor kisgyermekként az éjszaka közepén egy ablakon kellett kiugrania és elszöknie a nagymamajához a szomszéd faluba, mert a nagypapám be volt b*szva ). De vallási okokból sem hagyja ott apámat. Ennyi év után nagyon látszódik rajta a keserűség. Én senkinek sem kívánnám ezt a sorsot.

Ne haragudj, hogy ezek alapján nem tudok a szüleimre házastársként tekinteni. Mert ez nem házasság. Ez az Ő esetükben tényleg csak egy papír.

2014. júl. 22. 13:11
 60/70 anonim ***** válasza:
81%

Csodálkozok,hogy még senki sem említette a nagy korkülönbséget köztetek,pedig ha valaki 15 évvel idősebb férjet választ magának, akkor növekszik az ilyen problémák valószínüsége.Sok fiatal lány ma is inkább választ egy biztos anyagi háttérrel rendelkező idősebb pasit,mint egy korban hozzá illő társat,akivel a a házasság és a közös életük első éveit sokkal nehezebben tudja majd megoldani.

A mi házasságunk kezdetén a feleségem lelki és nőgyógyászati problémákra hivatkozva nem szexelt velem kb.2 évig,de én nem csaltam meg(természetesen bennem élt a remény,hogy később jobb lesz)ezért át tudom érezni a problémádat.Nálunk persze rendeződött a helyzet,2 év után az a szex olyan,mint a szüzesség elvesztése.

A férjed részéről pedig tényleg egoista hozzáállás,hogy a te igényeidet semmibe veszi.Aki szereti a másikat az megpróbál neki önzetlenül mindent megadni.

Szerintem én ha impotens lennék akkor is mindeért kárpótolna a gyönyörű feleségem látványa és az,hogy valamilyen módon örömet tudok szeretni neki. F36

2014. júl. 22. 13:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!