Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férj megcsalja a feleségét az minden esetben a kevés szex miatt van vagy van ott más probléma is?
Sok minden lehet. Lehet, amit írtál, hogy nincs szex vagy nagyon kevés. A férfiaknál is van olyan, hogy a szeretet, a kedvesség, törődés hiányzik nekik. Vagy otthon rossz a hangulat, problémák miatt, ezért máshol keres egy kis felüdülést. De van olyan, aki ilyen kalandozós típus, a legjobb, legrendesebb, legkedvesebb nőt is megcsalná. És ismerősök körében van pár olyan eset, ahol 50-60 év között "megbolondult" a pasi. Gondolom, ez a kapuzárási pánik lehet.
És még ezeken kívül is biztosan van sok ok.
Vannak férfi társaim akik nem a kevés sex miatt.Sőőt,otthon is meg van minden rendesen,de ezen felül kell egy kis frissítés neki.Szerintem ez nem egészséges,de ő ezt így természetesnek érzi hogy ezt csinálja lelkifurdalás nélkül.Lehet hogy ő vele sem volt kegyes a sors ezért ilyen nem tudom.
Meg vannak olyanok is akik igen azért mennek másfelé mert nem kapnak meg valami és az illető akivel együtt vannak az csak elhasználható élvezeti cikk(feleség).
Én hűséges vagyok,a megcsalós koromból már rég kinőttem.
Mindenesetre egy kapcsolat két emberen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!