Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy férj megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férj megcsalja a feleségét az minden esetben a kevés szex miatt van vagy van ott más probléma is?

Figyelt kérdés

2014. jún. 26. 13:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Nem mindegy mi a kitalalt vagy "igazi" ok? Repulne.
2014. jún. 26. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Sok minden lehet. Lehet, amit írtál, hogy nincs szex vagy nagyon kevés. A férfiaknál is van olyan, hogy a szeretet, a kedvesség, törődés hiányzik nekik. Vagy otthon rossz a hangulat, problémák miatt, ezért máshol keres egy kis felüdülést. De van olyan, aki ilyen kalandozós típus, a legjobb, legrendesebb, legkedvesebb nőt is megcsalná. És ismerősök körében van pár olyan eset, ahol 50-60 év között "megbolondult" a pasi. Gondolom, ez a kapuzárási pánik lehet.

És még ezeken kívül is biztosan van sok ok.

2014. jún. 26. 13:37
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Nálam ez volt az ok annó amikor volt szeretőm. A kevés szex, meg, hogy nagyon tudok szeretni de nincs kinek kiadni...
2014. jún. 26. 13:43
 4/13 anonim ***** válasza:
32%
Ha te ezt a kérdést komolyan gondoltad, akkor gond van veled!
2014. jún. 26. 13:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell hozzá probléma.
2014. jún. 26. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
37%

Vannak férfi társaim akik nem a kevés sex miatt.Sőőt,otthon is meg van minden rendesen,de ezen felül kell egy kis frissítés neki.Szerintem ez nem egészséges,de ő ezt így természetesnek érzi hogy ezt csinálja lelkifurdalás nélkül.Lehet hogy ő vele sem volt kegyes a sors ezért ilyen nem tudom.

Meg vannak olyanok is akik igen azért mennek másfelé mert nem kapnak meg valami és az illető akivel együtt vannak az csak elhasználható élvezeti cikk(feleség).

Én hűséges vagyok,a megcsalós koromból már rég kinőttem.

Mindenesetre egy kapcsolat két emberen múlik.

2014. jún. 26. 14:01
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem, van amikor semmi probléma nincs, a szex is rendben van, de vannak olyan típusú férfiak, akiknek ez sem elég, szükségük van az újabb és újabb kalandra, újdonságokra, más-más nőre, skalpvadászok. Nekem is volt egy ilyen párom, napi szex és teljes összhang mellett, megcsalt minden adódó lehetőségnél, a barátai barátnőjével, az én barátnőmmel, a régi barátnőjével, és még akikről nem tudok.
2014. jún. 26. 14:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt, azokban az esetekben, amikről én tudok, pont hogy nem a szex hiánya volt a gond. Persze ez is lehet. Meg sok más is. Meg olyan is, hogy nincs is igazi probléma, mégis megtörténik.
2014. jún. 26. 14:31
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Lehet más probléma. Eltérő igények - igen, lehetnek sok szexnél is -, érzelmi elhidegülés, a férj alapvetően nem monogám természetű, és kell neki a hódítás...
2014. jún. 26. 15:48
 10/13 anonim ***** válasza:
41%
Az eddigi nős pasik, akikkel voltam csak szerették azt is, ha néha egy srác is foglalkozik velük. Pedig állítólag otthon jól megvoltak.
2014. jún. 26. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!