Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért nem probléma, ha a férj megcsalja a feleségét? Fordítva miért gáz akkor?
A férfiakkal ilyen téren mindenki engedékenyebb, mintha meghalnának szex nélkül. Meg a másik, hogy SZINTE az összes párkapcsolat lesüllyedt a szexualitás szintjére, lassan már az irányít mindent, érzelmek meg sehol. Ha nincs szex, akkor nincs semmi, összeomlik az egész házasság. Az ember kezd olyan lenni, mint az állatok. Ha nincs szex, akkor rohan máshoz. Az tök mindegy, hogy a feleség esetleg azért nem szexel, mert beteg, vagy mert inkább lelki támogatásra lenne szüksége.
Most megkérdezem, komolyan ezen a szinten vagyunk?
Má mé ne lenne probléma?
Eléggé nagy probléma!
Egy párkapcsolathoz hozzá tartozik a szex is.
Nekem nőként is szükségem van rá.
Nyilván vannak olyan időszakok, amikor nem lehet, pl. betegség, terhességi komplikációk. Nálunk is voltak ilyenek, túléltük, mert tudtuk, hogy csak időszakos, tudtuk, mi az oka és hogy el fog múlni.
De ahol problémák vannak és ezért nincs szex (nem betegség miatt) és nem hajlandó valamelyik fél tenni a megoldásért, ott nem várhatja el a másiktól, hogy az soha többet ne éljen szexuális életet, van évente néhány alkalommal legyen csak.
Örülök a kérdésnek!
Nekem 8 éve van egy párkapcsolatom, az elsö perctöl kezdve szerelmes voltam a páromba. Semmit nem akartam soha jobban, csak azt, hogy úgy szeressen, ahogy én öt. Ezt nem sikerült megkapnom töle, ö hideg, és távolságtartó maradt mindig. 8 év után megelégeltem, hogy nem kapok szeretetet, és ma szeretöm van, akitöl megkapom a törödést, a figyelmet, az öleléseket és a szép szavakat. Ha vele vagyok, igazi nönek érzem magam. Ennek ellenére továbbra is az tenne a legboldogabbá, ha ezeket a barátomtól kapnám meg. Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle. Ez van!
Hogy mi vagy, meg hogy minek érzed magad, az két különböző dolog!
Ismeri valamelyikőtök a Piros biciklit?
"Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle."
Ez elég nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!