Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az miért nem probléma, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért nem probléma, ha a férj megcsalja a feleségét? Fordítva miért gáz akkor?

Figyelt kérdés

A férfiakkal ilyen téren mindenki engedékenyebb, mintha meghalnának szex nélkül. Meg a másik, hogy SZINTE az összes párkapcsolat lesüllyedt a szexualitás szintjére, lassan már az irányít mindent, érzelmek meg sehol. Ha nincs szex, akkor nincs semmi, összeomlik az egész házasság. Az ember kezd olyan lenni, mint az állatok. Ha nincs szex, akkor rohan máshoz. Az tök mindegy, hogy a feleség esetleg azért nem szexel, mert beteg, vagy mert inkább lelki támogatásra lenne szüksége.

Most megkérdezem, komolyan ezen a szinten vagyunk?

2014. jún. 23. 22:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%

Má mé ne lenne probléma?

Eléggé nagy probléma!

2014. jún. 23. 22:33
 2/22 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolathoz hozzá tartozik a szex is.

Nekem nőként is szükségem van rá.

Nyilván vannak olyan időszakok, amikor nem lehet, pl. betegség, terhességi komplikációk. Nálunk is voltak ilyenek, túléltük, mert tudtuk, hogy csak időszakos, tudtuk, mi az oka és hogy el fog múlni.

De ahol problémák vannak és ezért nincs szex (nem betegség miatt) és nem hajlandó valamelyik fél tenni a megoldásért, ott nem várhatja el a másiktól, hogy az soha többet ne éljen szexuális életet, van évente néhány alkalommal legyen csak.

2014. jún. 23. 22:34
 3/22 anonim ***** válasza:
27%
Mind a kettő ugyan olyan szemét dolog.De!Most általános tapasztalatról beszélek,természetesen vannak kivételek és ellenpéldák mindkét oldalon.A férfiak általában megcsalják a feleségüket aztán hazamennek a családjukhoz és az élet megy tovább.A nők ezzel szemben érzelmi alapon működnek inkább és ha már lefekszenek valakivel akkor nagy az esély rá,hogy együtt is maradnak avval akivel ezt megtették tehát a család szétmegy.
2014. jún. 23. 22:41
 4/22 anonim ***** válasza:
Déja vu érzésem van, mintha pár perce láttam volna egy nagyon hasonló kérdést...Szerintem ez egyébként nem teljesen nem-függő. Elvileg -üjabb kutatások szerint- a poligámiáért egy gén felelős, sőt, az embereknél a poligámia gyakoribb, mint a monogámia. Az állatvilágban is tény, hogy gyakoribb, de azért van néhány faj (pl. pingvinek), akik akkor sem keresnek új társat, ha az előző meghal. Bár én monogám vagyok a végsőkig, nem biztos, hogy elvárnám a páromtól, hogy kitartson mellettem, ha pl. lebénulnék. Persze akkor is emészthetőbb lenne, ha inkább prostiknak fizetne, és nem érzelmi keveredéssel próbálna kapcsolatot létesíteni egy másik nővel. És most lehet, hogy azt mondom, hogy fordított esetben én soha, de ki tudja, másképp gondolnám-e egy idő után. Azt viszont, hogy párom teljes hűséget várjon el tőlem ilyen esetben is, akkor sem tűrném, ha egyébként magamtól úgy döntenék.
2014. jún. 23. 22:42
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
3-as, te nagyon naív vagy! A szertőből csak nagyon-nagyon ritkán lesz feleség! Személyes tapasztalat!!!
2014. jún. 23. 22:43
 6/22 anonim ***** válasza:
A szexmentesség, csak akkor működik, ha ez mindkét félnek elfogadható. Különben csak problémák lesznek belőle és megcsalás.
2014. jún. 23. 22:44
 7/22 anonim ***** válasza:
33%

Örülök a kérdésnek!

Nekem 8 éve van egy párkapcsolatom, az elsö perctöl kezdve szerelmes voltam a páromba. Semmit nem akartam soha jobban, csak azt, hogy úgy szeressen, ahogy én öt. Ezt nem sikerült megkapnom töle, ö hideg, és távolságtartó maradt mindig. 8 év után megelégeltem, hogy nem kapok szeretetet, és ma szeretöm van, akitöl megkapom a törödést, a figyelmet, az öleléseket és a szép szavakat. Ha vele vagyok, igazi nönek érzem magam. Ennek ellenére továbbra is az tenne a legboldogabbá, ha ezeket a barátomtól kapnám meg. Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle. Ez van!

2014. jún. 23. 22:58
 8/22 anonim ***** válasza:
63%
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a barátom szexelni is kb havonta egyszer hajlandó, akkor is nyaggatni kell. Számtalanszor kértem, hogy változtassunk, mert ez így nem jó, de süket fülekre talált a kérésem...
2014. jún. 23. 23:00
 9/22 anonim ***** válasza:
27%

Hogy mi vagy, meg hogy minek érzed magad, az két különböző dolog!

Ismeri valamelyikőtök a Piros biciklit?

2014. jún. 23. 23:06
 10/22 anonim ***** válasza:
59%

"Két férfi van az életemben, igen, és nem érzem magam rbancnak töle."

Ez elég nagy gond.

2014. jún. 23. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!