Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért nem probléma, ha a férj megcsalja a feleségét? Fordítva miért gáz akkor?
A férfiakkal ilyen téren mindenki engedékenyebb, mintha meghalnának szex nélkül. Meg a másik, hogy SZINTE az összes párkapcsolat lesüllyedt a szexualitás szintjére, lassan már az irányít mindent, érzelmek meg sehol. Ha nincs szex, akkor nincs semmi, összeomlik az egész házasság. Az ember kezd olyan lenni, mint az állatok. Ha nincs szex, akkor rohan máshoz. Az tök mindegy, hogy a feleség esetleg azért nem szexel, mert beteg, vagy mert inkább lelki támogatásra lenne szüksége.
Most megkérdezem, komolyan ezen a szinten vagyunk?
10-es, nálad a pont! Képzeld ha egy férfi írja ide, hogy van egy szeretőm az asszony mellett, már az inkviziciót követelnék az angolkisasszonyok!!!
Hogy lejáratják magukat a szánalmas vergődésükkel!! Lásd előttem:-)))
Mindenki engedékenyebb? ha ha... Max az aki balek, semmire nem tartja magát, nincs büszkesége, női önbecsülése....az engedékeny...
Én minden olyan pasit otthagytam aki megcsalt, vagy meg akarta tenni. A vőlegényemet is! És a férjemet is otthagynám ha megtenné, ahogy ő is engem....ő se tűrné el a hűtlenséget, mert túl érzelmes fajta ahhoz, és túl nagyot csalódna bennem ha megcsalnám.
Nekünk alapból eléggé aktív a szexuális életünk, de ha valamelyikünk beteg, fáj valami, nyűgje van, vagy akármi...akkor nem cseszegetjük a másikat, hogy ha nem szexelsz velem akkor majd mással fogok....
A szex fontos, igen, de azok akik szerelemből, mármint igazi szerelemből házasodtak, nem ennyi egy kapcsolat...
7. Attól, hogy te nem érzed magad r..bancnak, még az vagy.
Ha boldogtalan vagy a kapcsolatodban, hagyd ott, és keress mást...de persze ahhoz gerinc is kéne, hogy megmondd a pasidnak hogy vége...
Vagy félsz hogy nem kellesz majd se másnak, se a szeretődnek? Neki csak addig vagy izgi amíg tudja, hogy nem kell éjjel nappal veled lenni....
"Én minden olyan pasit otthagytam aki megcsalt, vagy meg akarta tenni."
Lebénulva, ágyban fekve hogyan hagyott ott? Az eredeti kérdés nem egy influenzáról szólt. Nem is a szülés utáni 6 hétről. Egy talán életre szóló bénulásról.
Óvatosan jegyezném meg, hogy a csalfasághoz szükségeltetik egy ellentétes nemű ivarérett egyed is.
Most akkor ki is az utolsó ösztönlény?
SZERINTETEK KIK ZÜLLESZTIK LE EZT AZ OLDALT?
VAJON MIÉRT TESZIK???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!