Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság szex nélkül. Működhet?

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk házasok, két kicsi gyerekkel. A férjem 2-3 éve teljesen impotens. :( Megpróbáltunk mindent, jártunk orvosoknál. Vannak gyógyszerek, amiktől képes lesz rá, de attól még nem fejben már nem akarja. A gyógyszerek mellett, ritkán van szex, nem túl jó, de előfordul.

Ti mit csinálnátok? Tudnátok szex nélkül élni, egy amúgy viszonylag jól működő házasságban? Vagy keresnétek diszkréten egy szeretőt?

2014. júl. 22. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
100%
Egy szexuál pszichológust próbáljatok meg, mielőtt döntenél.
2014. júl. 22. 09:54
 12/70 anonim ***** válasza:
85%

6: Csak amiket itt sorolsz, ezek nem párkapcsolati dolgok, egyik sem.

Ezeket simán csinálhatjátok együtt továbbra is, csak ne hazudjátok közben azt magatoknak és a környezetetetknek és a leendő partnereiteknek, hogy ez még egy párkapcsolat.

A házasság az egy párkapcsolat jogi szentesítése.

Ha ez már nem házasság, akkor jogilag se legyen az: így tiszta.

2014. júl. 22. 09:55
 13/70 anonim ***** válasza:
100%

Csak veled nem sikerül neki vagy mással sem? Maszturbálásnál?

Ismerősöm volt így 16 év után,nem kívánta az asszonyt,aztán kiderült,hogy mással működik :S El is váltak...

Én a helyedben biztos nem hagynám el,mert jóban-rosszban,az viszont nem biztos,hogy nem keresnék szeretőt pusztán szexre.Viszont azért más módon is megoldhatná,hogy neked jó legyen.Ezzel mi van?

14/70 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha ot nem erdekli annyira a problematok, hogy elmenjen veled a szexualpszichologushoz, akkor mondd meg neki, hogy neked szuksegesed van az egyuttletekre... es hosszu tavon nem birnad anelkul... ebbol ra fog jonni, hogy elobb-utobb masnal keresed majd ezt az oromot.
 15/70 anonim ***** válasza:
79%

nekem 2 éve van szeretőm

a férjem tudja elfogadta - nem ismeri a pasit

vele is van szex de nem behatolás csak petting és némi ujjazás csókolózás de nekem a 2-3-4 havonta 1 alkalmon nem elég

3évig próbálkoztunk majd feladtuk a dolgot, tiszta stressz volt tőle állandóan veszekedtünk borzalmas volt az a 3 év

most jobb mert szinte nem veszekszünk, nincs teljesítmény kényszere, nyugisan élünk,

ha szex kell felhívom a pasit és kiélem ezt a vágyam

ha szeretett kell összebújok a férjemmel

tény meg kellet találni azt a szeretőt aki elfogadja h én a férjemet szeretem és ö csak szexuális pótlék

és kellet egy olyan férj aki elfogadja ezt a helyzetet és nem féltékeny arra amit nem tud megadni nekem

16/70 anonim ***** válasza:
100%

Hú, sok írás volt hamar, amiket még az előbb nem tudtam elolvasni.

Így maradna nekem a szerető.

17/70 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz dió és átérzem a helyzeted,nálunk bogyók nélkül müködik a dolog,bár magától kb 5éve nem kezdeményezett már,és nem kivánja.

Iszonyú nehéz mert én viszont kivánom őt,ezen kivül tökéletesen működika kapcsolatunk,1 gyerekünk van.

Ha egyáltalán nem volna hajlandó velem együtt lenni akkor valószinű szeretőt keresnék,de úgy hogy ő tudjon róla.Mivel ő sem kér segitséget én pedig nem vagyok hajlandó sex nélkül élni.

2014. júl. 22. 09:56
 18/70 anonim ***** válasza:
38%
Nekem a ferjem a fontos, nem a szex. Semmiképpen nem keresnék szeretot.
2014. júl. 22. 10:02
 19/70 A kérdező kommentje:
Egyfajta struccpolitikát folytat, sérti a hiúságát a dolog természetesen. Petting, orális kielégítés részemre, nem kerül szóba, nem hajlandó rá, mint ahogy segédeszközök használatára sem. Hogy mással működik-e neki, azt nem tudom, igazán őszintén remélem, hogy legalább kipróbálta, már csak a hiúsága, az önértékelése miatt is. De azt gondolom,hogy mással sem.
2014. júl. 22. 10:03
 20/70 anonim ***** válasza:
97%

Működhet, ha mindkét félnek így jó..

Nálatok nem ez áll fenn.. Ő elfogadta, te nem..

Diszkrét szerető enm megoldás, megöli a kapcsoatotokat.

Viszonylag jól működőből hamar nem működő lesz.

Igazából azzal, ogy ő fejben eldöntötte, hogy neki így jó, figyelmen kívül hagyta a te igényeidet.

Viszont a szex nem csak az aktusból áll.

Ha egyébként minden működik, én elvolnék anélkül, van keze, szja, és vanank segédeszközök, amikel örömöt lehet a másiknak okozni.

A rossz szex nem csak a pénisz nem működéséből fakad.

Tehát pl amikor "nehéz napjaim" vannak, mi nem szoktunk szeretkezni a szó szoros értelemben, de segítek a frjemen, vagyis magamon is, mert nekem is jolesik, annak ellenére, hogy tényleges aktus nincs. A ferjem is szokott úgy izgatni engem, hogy éppen nem akar viszonzast, csak jólesik neki, hogy nekem jó.

Szeribtem egy kapcsolatban, ami működik. És aarják, így elfgadható.

Viszont téged is szexmentességre ítélni csak azét mert ő nem képes szerintem nem fair..

Ezeket érdemes volna tisztázni.

Pzsichológus kellene, szeribtem a ferjedet annyira zavarja( amin nem is csodálkozom) hgy szégyelli magát, és azért áll igy a dolgokhoz

2014. júl. 22. 10:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!